QUOTE(giedretit @ 2011 01 17, 12:17)
Labutis. Mes taip pat kenciam nuo AD. Kaip tik mastau ar verta eiti pas homeopata. Simpatuke rase, kad jiems padejo isgydyti auksini stafilokoka. Suneliui ant rankytes jau seniai yra neuzgyjanti zaizdele, kurioje auga auksinis stafilokokas. Atlikus tyrimus nustate dar ir alergija paciam stafilokokui, kas apsunkina gydyma. Jau nebeismanau ka ir badaryti, kuom tepti, nes nelabai kas padeda. O maziukui labai niezti. Yra ir elergija kvieciams, namu dulkems ir grikiams. Cia nustate padarius odos lopo meginius. O pagal imunolaito tyrimus (kraujo) tai jis visai nealergiskas. Manau isgydzius stafilokoka maziukui tikrai pageretu.
Gal Simaptuke galetu parasyti placiau apie apsilankyma pas homeopata? Kiek jusu vaikuciui metu? Maniskiui 1.3 men. Ar jis issedetu visa laika kol darys tyrima? Ar Folio metodu jus tyre? Aciu uz atsakymus
Gal Simaptuke galetu parasyti placiau apie apsilankyma pas homeopata? Kiek jusu vaikuciui metu? Maniskiui 1.3 men. Ar jis issedetu visa laika kol darys tyrima? Ar Folio metodu jus tyre? Aciu uz atsakymus
Jei manote, kad jum blogina auskinis stafilokokas, yra toks rusiskas vaistas bakteriofagas. AS gydo puikiai, tik kad reik ji pargabent ir Rusijos ar baltarusijos. Daugiau galite pasiskaityti A. stafilokoko temelei.Mum zarnyne isgyde A. stafilokoka. Odytei reikia kokio menesio aptrinimus daryti, arba ieskoti kremo pavidalu. Mum darantr aptrinimus su juo, berimai labai pasviesejo.
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2011 01 17, 12:36)
Labutis, pašalpą jau gavau ir aš .
Dar klausimas-kuo gydot slogą, kosulį (gilų)? Ar mušat 37,4 temperatūrą?
Aš antra para duodu Umckalor lašiukų, nosį plaunam paleistuvės sultimis, purškiam Euphorbium. Šią naktį įlašinau Vibrocil.
Irzlus vaikas, sunku ir jam, ir man . Galvoju, gal įdėti žvakutę?
Dar klausimas-kuo gydot slogą, kosulį (gilų)? Ar mušat 37,4 temperatūrą?
Aš antra para duodu Umckalor lašiukų, nosį plaunam paleistuvės sultimis, purškiam Euphorbium. Šią naktį įlašinau Vibrocil.
Irzlus vaikas, sunku ir jam, ir man . Galvoju, gal įdėti žvakutę?
Temperaturos nemusu iki 38,5 ir tai jei blogai jauciasi. Jei zaidzia tai ir nemusu. Sloga , kosuli gydom inhaliacijom, koju sildytu juros druskos vonelei, tepu barkusu taukais pedutes ir krutinyte. Jei tinka eukaliptas inhaliacijos labai puikus dalykas, nuo kosulio ciobreliai super tinka Jei umkaloras jusu nealergizuoja , turetu tikti ir ciobreliai su eukaliptu, pabandykit
Papildyta:
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 01 17, 12:47)
Sakykit mamytes, kokius šampūnus savo vaikiukams naudojate? Išbandėm linola, emolium...bet visvien galvytė nusėta pleiskanomis Gal kuri mamytė kitokios kokios firmos naudoja šampūną. Ekologiškų mačiau su linų sėmenimis yra, gal tokį pabandyt....
Neutral sampuna, tik mes retai ji naudojam