Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(Glidė @ 2011 01 16, 23:33)
laikykitės 4u.gif  apie vandenį gali pasiskaityti čia

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte turi prisikaupusi receptuku ka galima pagaminti vaikuciams blush2.gif buciau labai dekinga jei pasidalintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2011 01 17, 11:22)
Gal kuri mamyte turi prisikaupusi receptuku ka galima pagaminti vaikuciams  blush2.gif  buciau labai dekinga jei pasidalintu  4u.gif

Prisijungiu su prašymu... ypač be pieno, kviečių, kiaušinio, iš kokių sorų, kukurūzų kruopų, ryžių... Mano trimetei, jau valgiusiai be apribojimų didelių, dabar labai sunkus siauru racionu, o man jau galva neišneša ką begaminti, kad tiktų jai, ir man, nes pati maitinu antrą...
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 01 17, 11:44)
Prisijungiu su prašymu... ypač be pieno, kviečių, kiaušinio, iš kokių sorų, kukurūzų kruopų, ryžių... Mano trimetei, jau valgiusiai be apribojimų didelių, dabar labai sunkus siauru racionu, o man jau galva neišneša ką begaminti, kad tiktų jai, ir man, nes pati maitinu antrą...

Galite virti sernienos, bulvyciu ir brokolio troskinuka. As serniena patroskinu vandenuki ant keptuves, tada sudedu i puoda, idedu bulvyciu, brokolio, dziovinto baziliko ir trupuciuka druskytes ir viska istroskinu puode. Mano mazajai labai patinka
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 01 17, 10:44)

Agurkinė sriuba: mėsa kokia nors, bulvės, morkos, perlinės kruopos, svogūnas, pipirai, druska, rauginti agurkai. Jei vaikas alergiškas pvz morkoms, galima virt be jų.
Išverdama mėsa, sudedamos bulvės, morkos, svogūnas ir išplautos bei pusvalanduką pamirkytos kruopos, verdama apie 20 min. viskas, tada druską, pipirus, galima dar lauro lapelį įdėt, ir supjaustytus mažais kubeliais raugintus agurkus (perku prekybcentriuose, būtinai reikia skaityt sudėtį, nes kartą su konservantais radau blink.gif ). Užvirinam ir nukaičiam.
Maniškis nealergiškas maisto produktams, nors alergologė pasiūlė lopo tyrimą su kiaušiniu ir pienu pasidaryt. Svarstau.... Bet ar jis gali būt tikslesnis nei tas iš kraujo? Nes tas tik dulkių erkėm parodė.
Atsakyti
blush2.gif sveikos mamytes, nepykit uz kvaila klausima blush2.gif sakykit jei vaikas dar nevalgo visu maisto produktu, tai ar tyrimas is kraujuko del alergenu prasmingas, ar tai parodys kam jis bus alergikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2011 01 17, 12:37)
blush2.gif sveikos mamytes, nepykit uz kvaila klausima blush2.gif sakykit jei vaikas dar nevalgo visu maisto produktu, tai ar tyrimas is kraujuko del alergenu prasmingas, ar tai parodys kam jis bus alergikas g.gif

Manau,kad parodys,nesvarbu,kad vaikiukas dar nevalgo,turbut tam ir daromi tyrimai,kad apsisaugoti,nuo kai kuriu alergenu,tokiu kaip maisto.Mes taip pat daremes tyrimus del alergenu,tik mano dukryte jau buvo dvieju metuku.
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2011 01 17, 11:37)

Mes darem 5 men tyrima, ir mum parode pagrindinius musu alergenus. Juk vistiek vaikas per mamos piena jau taip sakant paragavo visko. Bet augant vaikui, pleciant raciona, gali ir dideti, keistis alergenai, cia labai individualu. Tai jei isliks alergija, tai po kiek laiko reiks kartoti, jei pati neatseksit nuo ko beria.
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2011 01 16, 23:33)
Sveikos, mamytes, nelinksma, bet ir mes prisijungsim prie jūsų  verysad.gif . Dukrytei 6mėn, pradžioj truputį paberdavo nuo mėnesio, o po paskutinių skiepų gruodžio 27d praktiškai be miego - drąskosi visą naktį, dieną lengviau, bet vis stengiasi pasikasyt. Labiausiai nukentėjo krūtinė... Taip jau sutapo kad papuolėm pas homeopatę, dvi dienas atsikankinom - išbėrė dar daugiau, šiandien lyg ir mažiau... jau naktį neklykė... gal pagerės... Gal kas jau gydėtės pas homeopatus?

Mums homeopatija padėjo auksinį stafilokoką išsigydyti. Būdavo nusėtas visas kūnelis šlapiuojančiom puslytėm. Pradėjus gerti žirniukus...pfuu pfu baigėsi mūsų bėdos...
Dabar reikėtų pakartotinai apsilankyti pas homeopatę, kad kitus žirniukus paskirtų, nes šie gerti AD pagerėjimo nedavė.
Atsakyti
Labutis. Mes taip pat kenciam nuo AD. Kaip tik mastau ar verta eiti pas homeopata. Simpatuke rase, kad jiems padejo isgydyti auksini stafilokoka. Suneliui ant rankytes jau seniai yra neuzgyjanti zaizdele, kurioje auga auksinis stafilokokas. Atlikus tyrimus nustate dar ir alergija paciam stafilokokui, kas apsunkina gydyma. Jau nebeismanau ka ir badaryti, kuom tepti, nes nelabai kas padeda. O maziukui labai niezti. Yra ir elergija kvieciams, namu dulkems ir grikiams. Cia nustate padarius odos lopo meginius. O pagal imunolaito tyrimus (kraujo) tai jis visai nealergiskas. Manau isgydzius stafilokoka maziukui tikrai pageretu.
Gal Simaptuke galetu parasyti placiau apie apsilankyma pas homeopata? Kiek jusu vaikuciui metu? Maniskiui 1.3 men. Ar jis issedetu visa laika kol darys tyrima? Ar Folio metodu jus tyre? Aciu uz atsakymus
Atsakyti
Labutis, pašalpą jau gavau ir aš clap.gif .

Dar klausimas-kuo gydot slogą, kosulį (gilų)? Ar mušat 37,4 temperatūrą?

Aš antra para duodu Umckalor lašiukų, nosį plaunam paleistuvės sultimis, purškiam Euphorbium. Šią naktį įlašinau Vibrocil.
Irzlus vaikas, sunku ir jam, ir man verysad.gif . Galvoju, gal įdėti žvakutę? g.gif
Atsakyti
Sakykit mamytes, kokius šampūnus savo vaikiukams naudojate? Išbandėm linola, emolium...bet visvien galvytė nusėta pleiskanomis sad.gif Gal kuri mamytė kitokios kokios firmos naudoja šampūną. Ekologiškų mačiau su linų sėmenimis yra, gal tokį pabandyt....
Atsakyti