Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(kicia @ 2011 01 15, 14:20)
Sveikos

Siandien nusipirkau skalbimo riesutu (100 gr- 10 lt),ziuresim kaip mum seksis su jais "draugaut" ax.gif

Naudojau as taip pat muilo riesutus,kvapas kaip acto,todel pildavau eterinio aliejaus,taciau man nelb patiko,neisskalbia labai jau svariai kaip sake pardavejas schmoll.gif.Tik tiek kad jau jie visiskai naturalus.Gal mamytes zinote kur Siauliuose nusipirkti naturalaus nerafinuoto taukmedziu sviesto,girdejau superinis dalykas biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas absol ne į temą, todėl atsiprašau-ar jūs visos gavot pašalpą - kažkaip keista, kad jos nėra. Nes visada būdavo 15 dieną, o jei ji išeidavo per išeigines, gaudavau anksčiau.
Atsakyti
laba vakara , mamytes sakykit ar gali ryziai alergizuoti? g.gif
Atsakyti
taip, buna. kad ryziai alergizuoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 01 15, 19:04)
Klausimas absol ne į temą, todėl atsiprašau-ar jūs visos gavot pašalpą - kažkaip keista, kad jos nėra. Nes visada būdavo 15 dieną, o jei ji išeidavo per išeigines, gaudavau anksčiau.

ne tu viena skundeis tuo, tia manau po savaitgalio sikart:4u:

o del ryziu - tai as pati tokai versija iskeliau, akd buna genetiskai modifikuotu, jei su pieno baltymu. tai vien tai jau gali alergizuot tuos, kurie pieno baltymams alergiski.
deja, bet tikrint maisto inspekcija negali kiekvienos partijos, maisto produktu daug... o ryziu jau man rodos ne viena karta issiunte atgal i Kinija po patikrinimo, nes buvo nenurodyta, kad GM, skaiciau kazkada maisto ir veterinarijos puslapyje.
ir plisu dar turint omeny visus chemikalus... tai siaips laikais bet koks nekaltas produktas gali alergizuot.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 16, 00:42)
ne tu viena skundeis tuo, tia manau po savaitgalio sikart:4u:

Ačiū, nuraminai, o tai tikrai jau mąsčiau, kaip nemaloniai riekės aiškintis SODROJE karsta.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 01 15, 20:04)

As gavau penktadieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2011 01 12, 18:24)
Sveikos mamytes, noriu paklausti,gal kas yra susidure, gal labiau tos kas augina berniukus, turi mano vaikas ir AR ir BA, bet kai buna paumejimas jam labiausiai niezti nosi, aplink burna ir pimpiu, visur kur yra gleives, gal kas susiduret ir zinot kaip ta pimpiaus niezejima pasalinti?KMUK alergologe patare patepti hormoniniu tepaliuku turiu tik prenadoli, bet jis nieko nepadeda, ir nezinom kam alergija, ikvepiamiem alergenam nieko nerode, o mdel maistiniu tyrimo nedare, nes iki 3 m. sako turejo isaugti, tai taip ir nezinom kas ji sualergizuoja, net vartojant vaistus nuo alergijos atsiranda paumejimai, o dabar dar visi sergam, tai virusas savo irgi daro, jau nezinau kur ta vaika det ir kokiai daktarei parodyt?  verysad.gif

Maniskiui budavo laikas, kad niezulys susimezdavo i klynuka, bet as netepliojau jokiais hormoniniais - pavalydavau su rugstiniu vandeniu ir tuomsyk praeidavo. Po kurio laiko liovesi ten niezeti. O truko gal kokius kelis menesius. Ypac taip reaguodavo i ikvepiamus alergenus.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2011 01 16, 20:44)
Maniskiui budavo laikas, kad niezulys susimezdavo i klynuka, bet as netepliojau jokiais hormoniniais - pavalydavau su rugstiniu vandeniu ir tuomsyk praeidavo. Po kurio laiko liovesi ten niezeti. O truko gal kokius kelis menesius. Ypac taip reaguodavo i ikvepiamus alergenus.

Kas čia per vanduo?

Buvau kažkada pas jus užklydusi, dabar ir vėl skaitinėju... Smarkus pablogėjimas mano berniukiui. Ir gavos tas po alergologės prirašyto tepalo, kurį vaistinėj pagamino. Tokios blogos būklės jis dar nėra buvęs per visą laiką. Važavom pas dermatologą, prirašė fucidin F, tai dabar tepu juo, gerėja....
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 16, 23:09)
Kas čia per vanduo?

Buvau kažkada pas jus užklydusi, dabar ir vėl skaitinėju... Smarkus pablogėjimas mano berniukiui. Ir gavos tas po alergologės prirašyto tepalo, kurį vaistinėj pagamino. Tokios blogos būklės jis dar nėra buvęs per visą laiką. Važavom pas dermatologą, prirašė fucidin F, tai dabar tepu juo, gerėja....

laikykitės 4u.gif apie vandenį gali pasiskaityti čia
Atsakyti
Sveikos, mamytes, nelinksma, bet ir mes prisijungsim prie jūsų verysad.gif . Dukrytei 6mėn, pradžioj truputį paberdavo nuo mėnesio, o po paskutinių skiepų gruodžio 27d praktiškai be miego - drąskosi visą naktį, dieną lengviau, bet vis stengiasi pasikasyt. Labiausiai nukentėjo krūtinė... Taip jau sutapo kad papuolėm pas homeopatę, dvi dienas atsikankinom - išbėrė dar daugiau, šiandien lyg ir mažiau... jau naktį neklykė... gal pagerės... Gal kas jau gydėtės pas homeopatus?

Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2011 01 16, 23:33)
Sveikos, mamytes, nelinksma, bet ir mes prisijungsim prie jūsų  verysad.gif . Dukrytei 6mėn, pradžioj truputį paberdavo nuo mėnesio, o po paskutinių skiepų gruodžio 27d praktiškai be miego - drąskosi visą naktį, dieną lengviau, bet vis stengiasi pasikasyt. Labiausiai nukentėjo krūtinė... Taip jau sutapo kad papuolėm pas homeopatę, dvi dienas atsikankinom - išbėrė dar daugiau, šiandien lyg ir mažiau... jau naktį neklykė... gal pagerės... Gal kas jau gydėtės pas homeopatus?

Sveika. Kazkaip neprisimenu kad mamytes butu rasiusios kad padejo homeopatija. Mes puse metu istverem, bet kokio pagerejimo nebuvo tai ir metem. sekmes jum su gydymu 4u.gif
Atsakyti