Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(skibru @ 2011 01 13, 22:56)
1. Spelta. Jei alergiškas kviečiams, ar tikrai ji nealergizuoja (kaip pagal aprašymą?) Juk tai irgi kviečių veislė.

Maniškiui spelta tinka, nors nuo kviečių beria. Bet yra forume mamų, kurių vaikus spelta alergizavo.

Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 01 14, 11:19)
gal kas naudojote tokį tepaliuką egzemai gydyti? ar nėra jis labai didelis blogis pagal savo sudėtį?.čia rašo patobulinta vaistinių augalų formulė  blush2.gif kokų nors parabenų jame lyg ir nerandu. gal kas pkomentuos  4u.gif

Vaikui nenaudojau, bet suskirdusią rankų odą gydo puikiai, odai aplink trofines opas irgi labai tinka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 14 sausio 2011 - 14:54
QUOTE(kicia @ 2011 01 13, 11:55)
Sveikos 4u.gif

Nesu atkreipusi demesio ar kalbejot apie "Emolium" firmos gaminius, tad atsiprasau jei kartosites. Bet as gavau keleta ju gaminiu meginuku ir noreciau suzinot ar kas bandet ir kokie rezultatai ax.gif Aciu uz jusu nuomones 4u.gif

QUOTE(Meskute26 @ 2011 01 13, 13:06)
Nieko gero!!! Ir is kur tiek reklamos, gera kysi dave  g.gif

O mano mažajai tiko thumbup.gif Užteko savaitės, kad pasimatytų poveikis. Ir rekomendavo ne jokia gydytoja, o sesuo tongue.gif
Manau, reikia pagal vaiko odą atsirinkti. Tisiog tepi ir žiūri, 3-4 d. Yra poveikis, ar ne.
Atsakyti

QUOTE(LiloSun @ 2011 01 12, 22:31)
Kazkada uzsisakinejau emu, tai man 1l -350 Lt gavosi su pristatymu. tai 100 ml - 35 Lt, Lt pigiau tikrai nemaciau smile.gif

sutinku, kad didesnis kiekis pirkti geriau apsimok,a taciau mes dar niekada Emu nenaudoje ir norim isbandyti-tai pagalvojau kad 1 l per didelis kiekis bus smile.gif

o mes va pagaliau dziaugiames antra dienele grazesne odele 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano suneliui difuzinis atopinis dermatitas sunki eiga. Bandeme ir Emoliun specialuji krema. Kiek pastebejau niezuli siek tiek nuima. Bet stebuklu nedaro. Gal naudojant kompleksiskai su Emolium prausikliu efektas ir didesnis. Kasdien mes oda drekiname su kremu "vazelinas su medetkomis". Vazelinas drekina oda, o medetkos dezinfekuoja. bet ligos paumejimo metu niekas ypatingai ir nepateda. jau dvi savaites paumejimas nepraeina. Manau reiks vel i alergologini vaziuot.

Atsakyti
QUOTE(giedretit @ 2011 01 14, 18:54)
Sveikos. Mano suneliui difuzinis atopinis dermatitas sunki eiga. Bandeme ir Emoliun specialuji krema. Kiek pastebejau niezuli siek tiek nuima. Bet stebuklu nedaro. Gal naudojant kompleksiskai su Emolium prausikliu efektas ir didesnis. Kasdien mes oda drekiname su kremu "vazelinas su medetkomis". Vazelinas drekina oda, o medetkos dezinfekuoja. bet ligos paumejimo metu niekas ypatingai ir nepateda. jau dvi savaites paumejimas nepraeina. Manau reiks vel i alergologini vaziuot.

Sveika. Kiek jum metuku? O jum buvimas alergologiniam padeda? nes mum po jo tik blogiau pasidaro, yik tie kad ten tyrimus padaro ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 14, 19:59)
O jum buvimas alergologiniam padeda?

lotuliukas.gif thumbup.gif

giedretit, ieskokit alergenu, kazkas stipriai veikia aplinkije ar maiste, alergologiniam nebent tyrimus pasidarykit kiek galima platesnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 01 14, 12:09)
sveikos.ziuriu jau nauji namuciai biski buvom nuklyde dviem savaitem i lygonine(pati) tai labai daug praziopsojau  doh.gif  sveikatos dar nelabai turiu sedet ir viska skaityt ,bet gal neuzpyksit ir pasikartosit,kaip su vaistukais Kyfo kurios jau gavo ir pradejo naudot ar ka nors pastebejot poveiki?mes tai ryt skrendam. 4u.gif

Labutis, kaip po ligoninės jaučiatės?
Dvi mamos buvo parašę atsiliepimus dėl Kiefo vaistų-jos rašė, bet rašė po kelių dienų, juos panaudojus-teigiamo efekto nebuvo, lyg ir pablogėjimas buvo.
Vyko diskusijos forume, sako, kad gal taip ir turėtų būti, poveikis tik po geroko laiko tarpo turėtų pasimatyt.
Sėkmės jums.

QUOTE(giedretit @ 2011 01 14, 20:54)

Kur perkat Vazeliną su medetkomis? Reikės paklausti vaistinėjepas mus, ar turi. Aš jau esu girdėjusi apie teigiamą poveikį jo.
Atsakyti
Ziuriu nepaskaiciau pradzioje apie 10 puslapiu irgi daug praleidau ax.gif

Butu labai naivu tiketis, kad vos ne homeopatiniai vaistai padarys stebuklus per pora dienu doh.gif
Labai lauksim naudojanciu atsileipimu ir tikiuosi tik teigiamu. Geriausiu atveju po 2-3 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2011 01 14, 20:25)
Ziuriu nepaskaiciau pradzioje apie 10 puslapiu irgi daug praleidau ax.gif

Butu labai naivu tiketis, kad vos ne homeopatiniai vaistai padarys stebuklus per pora dienu doh.gif
Labai lauksim naudojanciu atsileipimu ir tikiuosi tik teigiamu. Geriausiu atveju po 2-3 men 4u.gif

Pas dr. Kief sake, kad pirmuju pagerejimo pozymiu verta tiketis po menesio maziausiai. Bet to pacio stipriausios alergijos savaime taip greit neisnyksta, mano supratimu.
Man atrodo tos mamytes kur vaziavo, ir zino jof dr. Kiefas remiasi teorija, kad neurodermitas atsiranda del kazkokios bakterijos, o jau alergijos yra isbalansuoto imuniteto, organizmo priezastis. Tai logiskai mastant, kai isnaikins ta bakterija, tai kiek dar turi laiko praeit, kad organizmas kuris kovojo metus, 2jus, ar trejus griztu i normalia busena.Cia siaip pamastymai ax.gif
Laukiam kuo geriausiu rezultatu is mamyciu ir vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Siandien nusipirkau skalbimo riesutu (100 gr- 10 lt),ziuresim kaip mum seksis su jais "draugaut" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 01 15, 13:20)
Sveikos

Siandien nusipirkau skalbimo riesutu (100 gr- 10 lt),ziuresim kaip mum seksis su jais "draugaut" ax.gif

Sekmes naudojant mirksiukas.gif na stebuklu nedaro, nes nei jokio aromato, nei putu nera.. galima naudoti koki naturalu eterini alieju del kvapo, kelis lasiukus ten kur pilasi skalbimo milteliai. Bet siaip ekologiskas produktas netersiantis aplinkos ir nealergizuojantis.
Atsakyti