Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(carramele @ 2011 01 11, 21:43)
Mūsų visus vaikus kažkoks žarnyno virusas, panašus į Norą, buvo išguldęs. Tai mažiausiam dabar smarkiai odelė pablogėjus  verysad.gif Ir veidukas, ir kūnelis visas... Tikiuos, grįšim į vėžes, kai virusas išsicirkuliuos ir neliks taip visam laikui  unsure.gif

Laikykitės 4u.gif .

Mes vasarą turėjom žarnyno infekciją. Taipogi buvo padaugėję bėrimų-po to viskas praeis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2011 01 11, 16:56)

Tiesa, man irgi įdomu, ar daug būtų norinčių emu aliejaus pirkti, tada susikooperuotume. O akomascincare.co.uk kažkuri forumietė turi didelę nuolaidą.Tai labiau apsimokėtų pirkti per ją.

Kazkuri forumiete nuolaidas minejo is http://www.akomaskincare.lt puslapio. Me is ten uzsisakeme taukmedzio ir kokosu aliejaus. Nuolaida priteike, bet dar negavome, tad rekomenduoti nesiriztu wink.gif (bo viena karta jau apsipirkau menamoj internetinej parduotuvej, tai nei prekiu, nei pinigu neliko doh.gif verysad.gif , tai dabar jau atsargiai), o be to tenais emu aliejaus neuzmaciau.

Mane domina gal kuri mamyte vaziuos pirkti Biogaia bakteriju, noreciau pasikooperuoti - mums 11 men, tai ko gero reiketu lasiuku? ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ax.gif

visiems ligoniukams daug sveikatytes 4u.gif

norejau jusu paklausti , po kiek laiko gali pasireiksti alergija maisto produktamas, na suprantu kad cia labai individualu, bat vistiek gal galetumet pasidalint savo patirtimi blush2.gif
pradejom su suneliu skanauti ryziu koseles ir kazko pradejo zandukas rausti g.gif sakau gal tai gali but alergija g.gif

sakykit o kaune kasnors privaciai daro tuos maisto alergenu tyrimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 01 11, 20:43)
Emu mes iš čia siuntėmės: http://www.emu-oil-well.com/  4u.gif

Mūsų visus vaikus kažkoks žarnyno virusas, panašus į Norą, buvo išguldęs. Tai mažiausiam dabar smarkiai odelė pablogėjus  verysad.gif Ir veidukas, ir kūnelis visas... Tikiuos, grįšim į vėžes, kai virusas išsicirkuliuos ir neliks taip visam laikui  unsure.gif

uzisakinejote tiesiogiai ar per kazkuria tarpininke is SM forumo? gal ir daugiau mamuyciu norinciu butu tai galiam butu visosm veinu metu prisijungti prie uzsakymuko 4u.gif

QUOTE(smekliuke69 @ 2011 01 11, 22:41)
sveikos mamytes ax.gif

visiems ligoniukams daug sveikatytes 4u.gif

norejau jusu paklausti , po kiek laiko gali pasireiksti alergija maisto produktamas, na suprantu kad cia labai individualu, bat vistiek gal  galetumet pasidalint savo patirtimi blush2.gif
pradejom su suneliu skanauti ryziu koseles ir kazko pradejo zandukas rausti g.gif  sakau gal tai gali but alergija g.gif

sakykit o kaune kasnors privaciai daro tuos maisto alergenu tyrimus g.gif

seip tuos testukus daro endemik'e http://www.endemik.l...kauno-filialas/
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2011 01 11, 22:48)
uzisakinejote tiesiogiai ar per kazkuria tarpininke is SM forumo? gal ir daugiau mamuyciu norinciu butu tai galiam butu visosm veinu metu prisijungti prie uzsakymuko  4u.gif
seip tuos testukus daro endemik'e http://www.endemik.l...kauno-filialas/

mes taip pat jungtumiemes prie uzsisakanciu mamyciu ax.gif

labai didelis dekui uz nuoroda
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2011 01 11, 15:56)
1. Nors alergologės vis atkalbinėjo darytis tyrimus maisto alergenams nustatyti, ale per pažįstamus sužinojau, kur dar juos Kaune daro.Pasidariau maisto alergenų tyrimą ir mano nuostabai, parodė, ko nesitikėjau. Dabar savaitė jų vengiam ir situacija gerėja.Seni pabėrimai neryškėja ir jų nedaugėja. Tai jau gerai. Nors nepigu, bet bent jau mūsų atveju, vertėjo darytis.
2. Tiesa, man irgi įdomu, ar daug būtų norinčių emu aliejaus pirkti, tada susikooperuotume. O akomascincare.co.uk kažkuri forumietė turi didelę nuolaidą.Tai labiau apsimokėtų pirkti per ją.

1. Ka rado? Is ko daret? Is venos? Nes tai rodo umia reakcija.
2. As imciau emu aliejaus. Butinai priimkit ir mane. Jei susidaro musu daug, siunnciam kokiai tarpininkei ir bus pigiau, pasidalinsim pristatymo mokesti. O jei kuri asmeniskai uzsakinejat, tai butu saunu, nereiketu moketi procentu, kaip tarpininkems. As neturiu kreditines.
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 01 11, 22:11)
Kazkuri forumiete nuolaidas minejo is http://www.akomaskincare.lt puslapio. Me is ten uzsisakeme taukmedzio ir kokosu aliejaus. Nuolaida priteike, bet dar negavome, tad rekomenduoti nesiriztu  wink.gif (bo viena karta jau apsipirkau menamoj internetinej parduotuvej, tai nei prekiu, nei pinigu neliko  doh.gif   verysad.gif , tai dabar jau atsargiai), o be to tenais emu aliejaus neuzmaciau.
Mane domina gal kuri mamyte vaziuos pirkti Biogaia bakteriju, noreciau pasikooperuoti - mums 11 men, tai ko gero reiketu lasiuku?  ax.gif

as per juos uzsakinejau, uztruko siuntimas del oru blogu, bet viskas atejo ir mailais susirasinejom kai velavo, - jokiu problemu thumbup.gif laukit, gi matet kas dedasi su potvyniais ir kitom stihijom.

Kas norejot biogaia is anksciau ir man raset, tai neuzilgo turetu parvesti, tik jei dingsiu visai is eterio tai nenustebkit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 11 sausio 2011 - 22:39
Sveikos mamytes, manau Jus tikrai kai su tuo susidurete galbut galesite patarti, mano suneliui tik 3 sav, berimas po pamperiais atsirado mazdaug 2 sav, is pradziu bere tokiais mazais spuogeliais ant kojyciu, kur pamperis lieciasi, tepiau sudocream, biski padejo, bet dabar p[radejo berti tokiais pavieniais pulinukais, atrodo ispausti reiketu...tepu tuo paciu sudoream, gal galima dar kazka naudoti? Gydytoja rekomendavo Cincospray(gal ne taip parasiau), bet paskaiciau jame visi parabenai sudeti doh.gif Ar verta sunerimti? Tiesa turim ir neaiskia slogyte, jau 10 dienu, skaiciau daug info, gal tai galetu buti susije su stafilokoku, gal vertetu pasidaryti tyrimus? Nezinau visai pasimetus...
Atsakyti
nepamirskit ir pamperius pakeisti, gal tiesiog sudety kazkas netinka.
Vertetu pabandyti bakteriofaga kad jau pleciasi, bet kad su juo ne taip lengva kai Lt nenusipirksi. Pulingi berimai dazniausiai buna stafilokokas
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2011 01 12, 09:24)
Sveikos mamytes, manau Jus tikrai kai su tuo susidurete galbut galesite patarti, mano suneliui tik 3 sav, berimas po pamperiais atsirado mazdaug 2 sav, is pradziu bere tokiais mazais spuogeliais ant kojyciu, kur pamperis lieciasi, tepiau sudocream, biski padejo, bet dabar p[radejo berti tokiais pavieniais pulinukais, atrodo ispausti reiketu...tepu tuo paciu sudoream, gal galima dar kazka naudoti? Gydytoja rekomendavo Cincospray(gal ne taip parasiau), bet paskaiciau jame visi parabenai sudeti  doh.gif Ar verta sunerimti? Tiesa turim ir neaiskia slogyte, jau 10 dienu, skaiciau daug info, gal tai galetu buti susije su stafilokoku, gal vertetu pasidaryti tyrimus? Nezinau visai pasimetus...

Tikrai pabandykit pakeisti sauskelnes, mes tai perejom prie huggies, bet yr ajuk ju didelis pasirinkimas. Ir daugiau duoti uzpakaliuikui kvepuot. O pries ieskant bakteriofago, reiktu odos paseli paimti, ar tikrai jis.ten. Dar mum buvo geresnis uz sudicrem, beppanthen tepalas.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 01 11, 22:26)
1. Ka rado? Is ko daret? Is venos? Nes tai rodo umia reakcija.
2. As imciau emu aliejaus. Butinai priimkit ir mane.  Jei susidaro musu daug, siunnciam kokiai tarpininkei ir bus pigiau, pasidalinsim pristatymo mokesti. O jei kuri asmeniskai uzsakinejat, tai butu saunu, nereiketu moketi procentu, kaip tarpininkems. As neturiu kreditines.

Aš taip pat prisijungčiau prie Emu aliejaus pirkimo, norėtume pabandyti, gal tiktų.
Atsakyti
Na as jei tureciau bakteriofaga po ranka tai paselio tikrai nedaryciau blush2.gif
Paselio kaina didesne uz bakteriofago ax.gif na nebent is kart pasakyti kad bakteriogramos antibijotikam nustatyti nedarytu.
Plius stafilokokas yra dazniausia bakterija aplinkoje. Kiek dukrytei atsiranda pulinukai tokie prasantys isspaudimo tai patepliojus bakteriofagu po pora kartu per diena, jau po poros dienu isdziuna ax.gif bet reikia visitiek ilgiau patept, kad isnaikinti ta bruda.
Plius gi bakteriofakas kaip ir neturi salutiniu poveikiu
Atsakyti