QUOTE(Viltė @ 2011 01 10, 23:24)
P.s. Ausru, nepriimk asmeniskai, tikrai esi altruizmo pilna, gerai, kad esi, visokiu reikia. O del grieztesnio tono, nu nieko nepadarysi, esi, kokia esi, nebutina visa laika seiliotis forume, parasei kas ant dusios, manau, kad tave supratom.
Dekui uz supratinguma
Bet is tikruju, tai neparasiau kas ant dusios, nors diskusija ir labai issipletojusi buvo. O ant dusios buvo tai, kad nesupratau kodel zmogus, kuriam as bent jau taip manau, kad padariau paslauga (parvezem vaistus) ir kuris man uz tai net nepadekojo, eme rasineti nesamones, kaip kad " Kai kas gal net per daug optimistiskai i tai ziuri ir tai persiduoda kitiems."
As suprantu, kad galbut gailisi vaziave, bet mano optimistiniai pasisakymai niekaip negalejo itakoti ju sprendimo vaziuoti, nes mes vaziavome jau po ju, ir tik grizusi as pirma karta prabilau apie ahit terapija cia forume.
Nzn gal as kitaip viska suprantu, bet pvz as nepradeciau viesai metyti uzuominu zmogui, padariusiam man gera.
Papildyta:
QUOTE(Issute @ 2011 01 11, 13:55)
Sveikos mamos
Gal jau kuri mama gali pasidalinti patirtimi, kaip sekasi vartojant vokieciu klinikos gydytojo Kiefo vaistus? butu labai idomu suzinoti
Tai kad nezinau kaip cia su tom patirties dalybom bus - kai kas mano, kad mano pasisakymai taip pat reklaminiai, tai dabar galvoju: parasysiu teigiamai - sakys Kiefo nupirkta
, parasysiu neigiamai - sakys "Aha, taip ir sakiau, kad nepades". Neisivaizduoju kaip reikes parasyti
Bet kuriuo atveju, rasysiu kai busiu isitikinusi rezultatais - po kokiu 3 menesiu maziausiai.