Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(kaaatute @ 2011 01 11, 13:58)
Visiskai su jumis sutinku, nors seniau maniau kad gydytoju pareiga yra padeti zmonems, kol nesusiduriau dabar su jais. Bandysime dar karta nuvaziuoti pas doc. Kudzyte, nes jau susitarem su ja del susitikimo, bet kazkaip manau kad tai neduos labai dideliu rezultatu.

kokiu kremuku jus tepate odele? musm rekomendavo basali, bet man atrodo, kad jis nepakanakamai drekina odele sad.gif

Nugi paskaitykit pora lapu atgal, apie Kudzyte panos diskutavo. Pasiulys hormonu ir hormoniniu vaistu, o psrendimus pati vistiek darysit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 11, 16:09)
kas dėl riešutų alergijos - tai įsivaizduoju, kad skausmingas klausimas apsispręst bandyt, nes jiems paprastai smarkios rekacijos būna, kaip žuviai... iš esmės atrodo, kad galibūti ir nesusiję, nes pvz riešutų aliejais tepamės juk  g.gif kokį čia gyd susradus, kuris žinotų...  verysad.gif

Tai vat, kad mums netiko taukmedzio sviestas ir speju del alergijos riesutams doh.gif Aisku bandyt galima, bet sakau gal kas susidure, girdeje... Tikriausiai pasiieskosim kokiu kitokiu naturaliu skalbimo priemoniu ax.gif
Atsakyti

As kepu tik su avizinias dripsniais, alyvuogiu aliejumi, cukrumi, ir jei tinka dziovintais abrikosais. thumbup.gif
[/quote]

Alergiukų receptuose mačiau avižinių sausainių receptų, bet visi buvo su kiaušiniais. O gal turite proporcijas, kiek avižinių sausainių ir kiek aliejaus? Jei ne, bandysiu iš akies. blush2.gif
Papildyta:
Nors alergologės vis atkalbinėjo darytis tyrimus maisto alergenams nustatyti, ale per pažįstamus sužinojau, kur dar juos Kaune daro.Pasidariau maisto alergenų tyrimą ir mano nuostabai, parodė, ko nesitikėjau. Dabar savaitė jų vengiam ir situacija gerėja.Seni pabėrimai neryškėja ir jų nedaugėja. Tai jau gerai. Nors nepigu, bet bent jau mūsų atveju, vertėjo darytis.

Tiesa, man irgi įdomu, ar daug būtų norinčių emu aliejaus pirkti, tada susikooperuotume. O akomascincare.co.uk kažkuri forumietė turi didelę nuolaidą.Tai labiau apsimokėtų pirkti per ją.

Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2011 01 11, 16:56)

Alergiukų receptuose mačiau avižinių sausainių receptų, bet visi buvo su kiaušiniais. O gal turite proporcijas, kiek avižinių sausainių ir kiek aliejaus? Jei ne, bandysiu iš akies.  blush2.gif

mes tokius sausainiukus kepame ir is mieziniu dribsniu. paprastai i dubeneli dribsniu ir uzpilam karstu vandeniu ( tada minkstesni gaunasi) aliejuko is akies sliukstelim ir rudo cukriuko bei truputi druskytes... ir ant kepimo popieriaus i orkaite... labai skanu smile.gif)) thumbup.gif
o del muilo riesutu mes irgi issigandom bandyti.. dabar ringuvos neutral balanse nusipirkom tai ziuresim...
Atsakyti
[quote=Vaigi,2011 01 11, 16:56]
As kepu tik su avizinias dripsniais, alyvuogiu aliejumi, cukrumi, ir jei tinka dziovintais abrikosais. thumbup.gif
[/quote]
Alergiukų receptuose mačiau avižinių sausainių receptų, bet visi buvo su kiaušiniais. O gal turite proporcijas, kiek avižinių sausainių ir kiek aliejaus? Jei ne, bandysiu iš akies. blush2.gif
Papildyta:
Nors alergologės vis atkalbinėjo darytis tyrimus maisto alergenams nustatyti, ale per pažįstamus sužinojau, kur dar juos Kaune daro.Pasidariau maisto alergenų tyrimą ir mano nuostabai, parodė, ko nesitikėjau. Dabar savaitė jų vengiam ir situacija gerėja.Seni pabėrimai neryškėja ir jų nedaugėja. Tai jau gerai. Nors nepigu, bet bent jau mūsų atveju, vertėjo darytis.
Tiesa, man irgi įdomu, ar daug būtų norinčių emu aliejaus pirkti, tada susikooperuotume. O akomascincare.co.uk kažkuri forumietė turi didelę nuolaidą.Tai labiau apsimokėtų pirkti per ją.
[/quote]

Tai kad jie nuolaidų neduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 11 sausio 2011 - 16:52
QUOTE(Fedes @ 2011 01 11, 16:09)
kas dėl riešutų alergijos - tai įsivaizduoju, kad skausmingas klausimas apsispręst bandyt, nes jiems paprastai smarkios rekacijos būna, kaip žuviai... iš esmės atrodo, kad galibūti ir nesusiję, nes pvz riešutų aliejais tepamės juk  g.gif kokį čia gyd susradus, kuris žinotų...  verysad.gif
pertusinas yra stiprus čiobrelių koncentratas, tai gerai, tik jei nėra polinkio į šienligę ar įkvepiamų alergijų. aš su mažąja net nebandžiau , nes vyresnėlis šiaip gerai toleruoja žolinius preparatus, geria silpną čiobrelių arbatą, bet pertusino buvo per daug  doh.gif

mes kaip chemiją toleruojanti šeimyna, tai brontexu verčiamės...

ne, mums nera polinkio i sienlige del to tiko pertusinas 4u.gif
Papildyta:
[quote=Lince1,2011 01 11, 17:50]
Papildyta:
[/quote]

Tai kad jie nuolaidų neduoda.
[/quote]

mes ta testa visu pirma pasidarem dar pries diagnoze AD, tik nors ir vengiam tu produktu bet vistiek susialergizuojam doh.gif nors pas mus dar veinas is alergenu anmu dulkiu erkutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 01 10, 23:24)
P.s. Ausru, nepriimk asmeniskai, tikrai esi altruizmo pilna, gerai, kad esi, visokiu reikia. O del grieztesnio tono, nu nieko nepadarysi, esi, kokia esi, nebutina visa laika seiliotis forume, parasei kas ant dusios, manau, kad tave supratom.

Dekui uz supratinguma 4u.gif

Bet is tikruju, tai neparasiau kas ant dusios, nors diskusija ir labai issipletojusi buvo. O ant dusios buvo tai, kad nesupratau kodel zmogus, kuriam as bent jau taip manau, kad padariau paslauga (parvezem vaistus) ir kuris man uz tai net nepadekojo, eme rasineti nesamones, kaip kad " Kai kas gal net per daug optimistiskai i tai ziuri ir tai persiduoda kitiems."
As suprantu, kad galbut gailisi vaziave, bet mano optimistiniai pasisakymai niekaip negalejo itakoti ju sprendimo vaziuoti, nes mes vaziavome jau po ju, ir tik grizusi as pirma karta prabilau apie ahit terapija cia forume.
Nzn gal as kitaip viska suprantu, bet pvz as nepradeciau viesai metyti uzuominu zmogui, padariusiam man gera.
Papildyta:
QUOTE(Issute @ 2011 01 11, 13:55)
Sveikos mamos 4u.gif Gal jau kuri mama gali pasidalinti patirtimi, kaip sekasi vartojant vokieciu klinikos gydytojo Kiefo vaistus? butu labai idomu suzinoti

Tai kad nezinau kaip cia su tom patirties dalybom bus - kai kas mano, kad mano pasisakymai taip pat reklaminiai, tai dabar galvoju: parasysiu teigiamai - sakys Kiefo nupirkta biggrin.gif , parasysiu neigiamai - sakys "Aha, taip ir sakiau, kad nepades". Neisivaizduoju kaip reikes parasyti g.gif
Bet kuriuo atveju, rasysiu kai busiu isitikinusi rezultatais - po kokiu 3 menesiu maziausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 11 sausio 2011 - 17:55
[quote=Vaigi,2011 01 11, 16:56]
[/quote]
Papildyta:
[/quote]

perverciau visa akoma tinklapiuka ir neradau emu aliejuko as ten visai blush2.gif tai gal galit mamytes kurios perka isuzsienio pasakyti is kokio tinklaio uzsakinejate, nes lt radau tik http://www.gamtosker...nas-emu-aliejus ir tai siuo metu neturi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaaatute: 11 sausio 2011 - 19:00
kaaatute, mes irgi nealergiški pieno produktams.

Norėjau pasiklausti, kokį pieną duodi vaikučiui (atsiprašau, jei maitini pati ir tai praslydo pro akis)?
Mes duodam Dvaro 3,5 proc. ir skiedžiu virintu vandenuku-tiek, kad šiltas pienukas būtų.
Ar jūs skiedžiat? Kokio riebumo duodat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 11 sausio 2011 - 19:18
QUOTE(Singė @ 2011 01 11, 20:17)
kaaatute, mes irgi nealergiški pieno produktams.

Norėjau pasiklausti, kokį pieną duodi vaikučiui (atsiprašau, jei maitini pati ir tai praslydo pro akis)?
Mes duodam Dvaro 3,5 proc. ir skiedžiu virintu vandenuku-tiek, kad šiltas pienukas būtų.
Ar jūs skiedžiat? Kokio riebumo duodat?

musu mazoji visai negeria pienuko, tik rugpieni ir ta retai, paprasciausiai jis jai nepatinka. O as perku is Salteksnis firmines parduotuveles, ten tokia mazyte parduotuvele netoli Kalvarijos.
Cia raso apie ju produkcija
http://www.valstieti...Susninku-kaimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaaatute: 11 sausio 2011 - 19:37
Emu mes iš čia siuntėmės: http://www.emu-oil-well.com/ 4u.gif

Mūsų visus vaikus kažkoks žarnyno virusas, panašus į Norą, buvo išguldęs. Tai mažiausiam dabar smarkiai odelė pablogėjus verysad.gif Ir veidukas, ir kūnelis visas... Tikiuos, grįšim į vėžes, kai virusas išsicirkuliuos ir neliks taip visam laikui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 11 sausio 2011 - 19:48
QUOTE(carramele @ 2011 01 11, 19:43)
Mūsų visus vaikus kažkoks žarnyno virusas, panašus į Norą, buvo išguldęs. Tai mažiausiam dabar smarkiai odelė pablogėjus  verysad.gif Ir veidukas, ir kūnelis visas... Tikiuos, grįšim į vėžes, kai virusas išsicirkuliuos ir neliks taip visam laikui  unsure.gif

Sveikatytes 4u.gif Laikykites
Atsakyti