Sveikos gyvenkime draugiskai
Mes turim siuntima del disbakteriozes jau menesi laiko, gavom is gastro.. taciau problema yra, kad mano vaikas nekakoja rytais o nuvezti reikia iki 12val, vadinasi turi padaryti 10-12val taigi vis laukiu geresniu laiku
Del kasymosi kai nakti vaikas nuo jo net nebeuzmigdavo, sutepdavau silpniausio hormono ir ismiegodavom.. mano nuomone svarbiau vaiko kokybiskas miegas
Noriu pasidziaugti, kad musu pagerejimas tesiasi, tokios grazios odeles nesame tureje net pradejome valgyti obuoli, viena is musu netoleruojamu produ ktu .. o mum pagerejimas sutampa su Neutral milteliu pakeitimu muilo riesutais
QUOTE(Meskute26 @ 2011 01 10, 16:36)
Noriu pasidziaugti, kad musu pagerejimas tesiasi, tokios grazios odeles nesame tureje net pradejome valgyti obuoli, viena is musu netoleruojamu produ ktu .. o mum pagerejimas sutampa su Neutral milteliu pakeitimu muilo riesutais
mes ir gal jau savaitele nebenaudojam neutral.. gal sutapimas o gal ne... bet isnyko mazi raudoni spuogiukai ant kunelio...
Labutis
QUOTE(Fedes @ 2011 01 09, 00:27)
merginos, taikos
bet kažkokia mistika su degančiais skruostais antrą vakarą - taip smarkiai vakarėjant rausta ir karšti karšti, vakar naktį ir ausys karštos raudonos ... ir matos kad vaikas nesavas, praėjusią naktį jau pusę praklykė bijau, kad vieną galą gydant visos organizmo reakcijos nepersimestų į kitą formą, kažkaip galvoju, kad ūmiąją fazę praėjus, gal jau reiktų nutraukt vaistus, nors pagal mūsų pulmonologus juos reiktų vartot ilgai, bet dar nenutraukiu, nes neseniai dar pradėęjom ir bijau, kad vėl nesugrįžtume į išeities tašką...
bet kažkokia mistika su degančiais skruostais antrą vakarą - taip smarkiai vakarėjant rausta ir karšti karšti, vakar naktį ir ausys karštos raudonos ... ir matos kad vaikas nesavas, praėjusią naktį jau pusę praklykė bijau, kad vieną galą gydant visos organizmo reakcijos nepersimestų į kitą formą, kažkaip galvoju, kad ūmiąją fazę praėjus, gal jau reiktų nutraukt vaistus, nors pagal mūsų pulmonologus juos reiktų vartot ilgai, bet dar nenutraukiu, nes neseniai dar pradėęjom ir bijau, kad vėl nesugrįžtume į išeities tašką...
Na, mums irgi panasiai, siaip AD ryskaus nepastebiu ant savo maziuko, tik zandai raudonuoja retkarciais, nesuvedu nuo ko tik. O vaistus, as nutraukiau, nes pediatre leido, o pulmonologai seniai musu nemate, bet vat Singulaira per greit nuemiau kartu su Flixotide, tai sake nlb gerai, dickio nevedu i darza, tai kol kas namie ligu nera. O kaip jums pasireiskia umios reakcijos?
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 09, 12:41)
Na taip 2ju val begyje tiksliausi rezultatai, visad taip ir veziau i Zolyno g. Nezinau ar isvis polikliniko siuncia tokiem tyrimam visad pati pasidarau kai reikia.
Mano vyresniam vaikui yra AD, jau dabar aprimo odele, bet daznai sikniukas rausta, galvoju padaryt irgi disbateriozes tyrima, o ka man prasyti Zolyno g., ar laipsni nustatyti, ar tiesiog bendra fona padaryti, kad pamatyti, kas vyrauja, kokio bakterijos, nzn, ko prasyti? Be to visa savaite nepagaunu, kakoja vakarais nors tu ka. Ar Zolyno g. nezinot, kartu kirminu nepadarytu tyrimu, gal kas zinot?
QUOTE(Meskute26 @ 2011 01 10, 15:36)
o mum pagerejimas sutampa su Neutral milteliu pakeitimu muilo riesutais
Kokius naudojat? As manau, kad irgi keisiu, persimeciau ant Neutral siuo metu, bet del visa ko, reikes gal pakeisti.
Beje, pris pora dienu sunciau tarpininkei Agnetai uzsakyma is www.akomaskincare.lt, nes parde yra vistiek UK, gal kas norit prisijungti, man rodos man neuzsake, deliveris pigiau gautusi.
Beje kalbejom del Emu aliejaus, ar nebeuzsakysit?
P.s. Ausru, nepriimk asmeniskai, tikrai esi altruizmo pilna, gerai, kad esi, visokiu reikia. O del grieztesnio tono, nu nieko nepadarysi, esi, kokia esi, nebutina visa laika seiliotis forume, parasei kas ant dusios, manau, kad tave supratom.
Dalia-dalia-dalia, nedinkit ir jus, visokiu reikia zmoniu, visokiu nuomoniu, tik diskutuokit, o nesipykit, diskusijose gimsta tiesa, o jei izeide, nepriimkit asmeniskai, cia virtuali erdve.
QUOTE(Viltė @ 2011 01 10, 23:24)
Mano vyresniam vaikui yra AD, jau dabar aprimo odele, bet daznai sikniukas rausta, galvoju padaryt irgi disbateriozes tyrima, o ka man prasyti Zolyno g., ar laipsni nustatyti, ar tiesiog bendra fona padaryti, kad pamatyti, kas vyrauja, kokio bakterijos, nzn, ko prasyti. Be to visa savaite nepagaunu, kakoja vakarais nors tu ka. Ar Zolyno g. nezinot, kartu kirminu nepadarytu tyrimu, gal kas zinot?
Kokius naudojat? As manau, kad irgi keisiu, persimeciau ant Neutral siuo metu, bet del visa ko, reikes gal pakeisti.
As dariau kiekybini ismatu paseli, ten rodo geruju ir bloguju bakteriju kiek yra. Tai ir pasakot kad jum kiekybio reikia.
Del kirminu, spalinukem poliklinikoj daro. O jei kitu parazitu tyrima tai is kraujo ima, toxocarozei, mes vezem kraujuka prie stoties i laboratorija.
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 10, 23:32)
As dariau kiekybini ismatu paseli, ten rodo geruju ir bloguju bakteriju kiek yra. Tai ir pasakot kad jum kiekybio reikia.
Del kirminu, spalinukem poliklinikoj daro. O jei kitu parazitu tyrima tai is kraujo ima, toxocarozei, mes vezem kraujuka prie stoties i laboratorija.
O nesvarbu, kokios vyrauja, jei blogu daugiau? Ar jie parasys? Sakykim, kad virs normos daugiau auksinio Stafilokoko ir pns.?
Labutis
Na, mums irgi panasiai, siaip AD ryskaus nepastebiu ant savo maziuko, tik zandai raudonuoja retkarciais, nesuvedu nuo ko tik. O vaistus, as nutraukiau, nes pediatre leido, o pulmonologai seniai musu nemate, bet vat Singulaira per greit nuemiau kartu su Flixotide, tai sake nlb gerai, dickio nevedu i darza, tai kol kas namie ligu nera. O kaip jums pasireiskia umios reakcijos?
Mano vyresniam vaikui yra AD, jau dabar aprimo odele, bet daznai sikniukas rausta, galvoju padaryt irgi disbateriozes tyrima, o ka man prasyti Zolyno g., ar laipsni nustatyti, ar tiesiog bendra fona padaryti, kad pamatyti, kas vyrauja, kokio bakterijos, nzn, ko prasyti? Be to visa savaite nepagaunu, kakoja vakarais nors tu ka. Ar Zolyno g. nezinot, kartu kirminu nepadarytu tyrimu, gal kas zinot?
Labutis
šiaip dėl raustančio šikniuko tai dar pažiūrėkit, ar ne grybelis bus, klotrimazolis gali išpręsti šį reikalą.
žolyno nunešat, sakol dėl gerųjų bakterijų, kiekybinis, ri viską padaro, ten rodo kiek yra ir auga ar neauga bifido ir lakto, dar kitos floros keli skaičiukai, parodys ir grybelį jei jis yra.
o dėl kirminų - kiek pamenu vieną akrtą kartu su disbakteriozės ten darėm, o dėl kažkurio mums nurodė patiems vežt į tos pačios laboratorijos Kauno gatvėj skyrių, bet jau nebepamenu dėl kurių tyr., pasiskabinkit į žolyną, viską pasakys
mes dar tik sumažinom flixotide, monkastą pradedam, tai manau tuos tris mėn ir teks pavartot, paskui jau pavasaris ir gal jau visai be vaistų apseisim. aišku, pas ją alerginė, sirgom obstrukciniu ir vasarą, bet vistiek buvo lengviau, dabar jau ir alergenus geriau žinom, tai tikiuosi pagerėsim. šienligė sako tik nuo trijų metų , tai mums dar toli
o ūmia vadinau tą fazę, kur jau dvejus antibiotikus iš eilės sugėrėm, mikoplazmos pas mus neišvejamos, o pasveikt tik dviem dienom, dusimai kasnakt, sloga nesustojamas upeliu, kol komplikuojas į infekcinę ir viskas nuolatiniu ratu... ir šiaip ji jau pozirzė buvo, apie naktis nešneku jau, kai pati patyriau ką reiškią visą dieną negalėt iki galo įkvėpt, tai manau jai buvo panašiai.
o mums panašu su dantų dygimu žandai raudo šiom dienom, šįvakar jau nebebuvo nuraudimo, taip jokių kitų priežasčių ir neradom. tikiuos ir nėr.
Papildyta:
QUOTE(Viltė @ 2011 01 10, 23:37)
O nesvarbu, kokios vyrauja, jei blogu daugiau? Ar jie parasys? Sakykim, kad virs normos daugiau auksinio Stafilokoko ir pns.?
yra, yra ir normos, ir ar daug ar mazai, auga ar neauga
na dantys pas mus jau praeita etapas bet kai dygdavo, tai dažniausiai su temperatūra ir AD pablogėjimu
patarkit, ka duodat nuo beprasidedancio kosuliuko , nes mus nuo slogos perejo i gerklyte turbut. Umcaloras mus labai alergizavo
Labuka mamytes galima ir as jungsiuosi prie jusu .
Mano dukrytei nuo pusantru metuku nustate AD. Nuo tada mokomes gyventi kitaip...
Dabar skaitineju va visas temeles, nors labai daug laiko atima skaitymas ir semiuosi is kusu patirties labai daug info jus cia prikaupusios.
Pirmai pazinciai pasidalinsiu sausainiuku receptuku kuris gal tiks ir jusu vaikuciams :
400 g. aviziniu dribsniu
200 g. sviestuko arba margarino
2 kiausiniai
2 v.š. grietines
1 a.š sodos
1 st. rudojo cukraus
1 st. ruginiu miltu
Sviestuka istirpinti ir supilti ant aviziniu dribsniu, tadfa viska ismaisyti ir palaukti kol mase atves. Kiausinius isplakti su cukrumi, soda nugesinti grietineje ir viska sudeti i dribsniu mase, tada suberti miltus ir viska ismaisyti. kepti vidutinio kaitrumo orkaiteje apie 15-20 min
Papildyta:
mums gydytoja tokiu atveju patare naudoti paprasta pertusina, isbandeme ir jis mums tiko
Mano dukrytei nuo pusantru metuku nustate AD. Nuo tada mokomes gyventi kitaip...
Dabar skaitineju va visas temeles, nors labai daug laiko atima skaitymas ir semiuosi is kusu patirties labai daug info jus cia prikaupusios.
Pirmai pazinciai pasidalinsiu sausainiuku receptuku kuris gal tiks ir jusu vaikuciams :
400 g. aviziniu dribsniu
2 kiausiniai
2 v.š. grietines
1 a.š sodos
1 st. rudojo cukraus
1 st. ruginiu miltu
Sviestuka istirpinti ir supilti ant aviziniu dribsniu, tadfa viska ismaisyti ir palaukti kol mase atves. Kiausinius isplakti su cukrumi, soda nugesinti grietineje ir viska sudeti i dribsniu mase, tada suberti miltus ir viska ismaisyti. kepti vidutinio kaitrumo orkaiteje apie 15-20 min
Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2011 01 11, 11:44)
patarkit, ka duodat nuo beprasidedancio kosuliuko , nes mus nuo slogos perejo i gerklyte turbut. Umcaloras mus labai alergizavo
mums gydytoja tokiu atveju patare naudoti paprasta pertusina, isbandeme ir jis mums tiko
QUOTE(kaaatute @ 2011 01 11, 11:37)
Labuka mamytes galima ir as jungsiuosi prie jusu .
400 g. aviziniu dribsniu
2 kiausiniai
2 v.š. grietines
1 a.š sodos
1 st. rudojo cukraus
1 st. ruginiu miltu
Papildyta:
400 g. aviziniu dribsniu
2 kiausiniai
2 v.š. grietines
1 a.š sodos
1 st. rudojo cukraus
1 st. ruginiu miltu
Papildyta:
aciu uz receptuka, tik kad jau labai daug alergenu sausainiukose
As kepu tik su avizinias dripsniais, alyvuogiu aliejumi, cukrumi, ir jei tinka dziovintais abrikosais.
Labutis
Beje, pris pora dienu sunciau tarpininkei Agnetai uzsakyma is www.akomaskincare.lt, nes parde yra vistiek UK, gal kas norit prisijungti, man rodos man neuzsake, deliveris pigiau gautusi.
P.s. Ausru, nepriimk asmeniskai, tikrai esi altruizmo pilna, gerai, kad esi, visokiu reikia. O del grieztesnio tono, nu nieko nepadarysi, esi, kokia esi, nebutina visa laika seiliotis forume, parasei kas ant dusios, manau, kad tave supratom.
Dalia-dalia-dalia, nedinkit ir jus, visokiu reikia zmoniu, visokiu nuomoniu, tik diskutuokit, o nesipykit, diskusijose gimsta tiesa, o jei izeide, nepriimkit asmeniskai, cia virtuali erdve.
skalbiu muilo riesutais sunku priprast prie to, kad nera alpiu kvapo, neskalbia demiu (tam puikiai tinka ukiskas muilas), bet tokiam lengvam skalbimui tinka tai yra ekologiskas skalbiklis, nes tie riesutai yra augantys ant medzio..
Receptukas netiks daugeliui del alergijos pieno produktams
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 11, 12:39)
aciu uz receptuka, tik kad jau labai daug alergenu sausainiukose
As kepu tik su avizinias dripsniais, alyvuogiu aliejumi, cukrumi, ir jei tinka dziovintais abrikosais.
na alergenu nemazai, bet nuo ju mazosios neisbere kolkas man kolaks dar labai sunkaii sekais atskirai viska mazajai gaminti, nes kruva produktu kuriu reikia vengti
gal galite savo sausainiuku pilna receptuka parasyti?
Papildyta:
QUOTE(Meskute26 @ 2011 01 11, 12:48)
skalbiu muilo riesutais sunku priprast prie to, kad nera alpiu kvapo, neskalbia demiu (tam puikiai tinka ukiskas muilas), bet tokiam lengvam skalbimui tinka tai yra ekologiskas skalbiklis, nes tie riesutai yra augantys ant medzio..
as pabandziau dabar almawin miltelius naudoti