QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2011 01 08, 22:31)
Atsiprasau, bet jusu pasisakymas kazkaip ne i tvora, nei i mieta.
As vaziavau to paties, ko ir jus ir tuo paciu laiku beveik kaip jus. o apie kokiu pazistamu pagijimus cia kalbama - gal mus apsvieskit, nes dar negirdejau, kad kas butu pasveikes...
Ir kiekviena ten vaziavusi tikisi, kad tas siaudas pades jos vaikui.
Gal geriau nukreipkit savo energija pozityvia linkme - pasidalinkit patarimais apie naujus aliejus ar kitas priemones ir pan.
Sekmes visoms.
O kartais ne atvirksciai?
Nerasiau apie joki pagijima - rasiau apie gydymo rezultatus - man tokiu gydymo rezultatu, kuriu pasieke pazistamos mamos ant savo vaikuciu, pilnai uzteko, kad situo gydymu patikeciau. Jus netikejot juo nuo pat pirmos dienos - pati saket grizusi, kad jauciates nuvaziavusi ir "palikusi pinigus". Na tai jusu pacios pesimizmas, matymas vien tik juoda, galiausiai apsisuks pries jus pacius. Bet cia ne mano reikalas - zinokites....
O kokiais faktais remiates, rasydama, kad pagerejimas, kam buvo Lietuvoje, buvo tik laikinas? Kad vel neissizadetumet savo zodziu pacituosiu: " Kol kas Lietuvoje dar niekas nepasveiko, o pagerejimas, kam buvo, buvo nepastovus ir dar neaisku, kaip bus po dar keliu menesiu." Kodel rasote akivaizdzia netiesa uz kita zmogu?
Nenoriu veltis i tolesne diskusija. Galiu tik pasakyti, kad mes, mamos paskelbusios apie Kiefo klinika, labai gailimes tai padare. Gailimes, nes va tokios niekuo netikincios pesimistes, sugirde viso labo 2 lasus, jau puola i foruma rekdamos, kad nepadejo
Sekmes visoms, atsisveikinu su forumu vel ilgam - kam padejo mano suteikta viltis, uz tuos dziaugiuosi ir siunciu jums pacias sviesiausias mintis - tikekite ir viskas bus gerai
. O visu tamsiu kerteliu net saule neapsviecia - ne mano tai jegoms taip pat.