Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

Beje, ziulyte kaip Jusu sustojimas Decathlone?ar stojot? verta buvo?
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2012 02 01, 12:09)
Beje, ziulyte kaip Jusu sustojimas Decathlone?ar stojot? verta buvo?

Jo stojom. Chebra salmu uzsipirko, nes Austrijoj jau keli metai jie privalomi ir tik vienas kitas be salmo slidineja. Tai vyro sesuo uz 170 zl nusipirko normalu salma. Pirkom kojines, bet tos akcijines fufliakas - geriau Skinijos. Apatinius flysinius pirkom mudu su vyru - kaina gera, silti. Naudojam kaip antra sluoksni, nes musu slidinejimo rubai tie tokie kaip neaopreno. Vejo nepraleidzia, bet iki -5 gali slidnet su 1 sluoknsiu apatiniu, o paskui jau antras sluoksnis butinas. Ka mes dar ten pirkom - turbut nieko ypatingo. Dzemperi su kapisonu viduje kaip flysas, virsuje kaip kailiukas uz 79 zl pirkau.

Pagaliu isbandziau savo naujai pirkta silta slidinejimo striuke. Super. Visgi The Nord Face yra verta savo vardo thumbup.gif Pora dienu kalne turejom -12 ir dzin. Silta buvo.
Atsakyti
tai superinis apsipirkimas buvo:) ziulyte o DDEcathlone NOrd Facu prekiauja ar nelabai? man apatiniu mazyliui ir dukrai reikia, tai kad nesaltu jiems reiktun paciu rimciausiu:)
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2012 02 01, 12:25)
tai superinis apsipirkimas buvo:) ziulyte o DDEcathlone NOrd Facu prekiauja ar nelabai? man apatiniu mazyliui ir dukrai reikia, tai kad nesaltu jiems reiktun paciu rimciausiu:)

Ne The Nord Face Decatlone matyt neteko. As ja is JAV parsitisaiu uz juokinga kaina...
Apatiniu vaikams ten yra, bet kainos nera mazos.
Atsakyti
Ziulyte, o kur stojote į Decathlon? aš galvojau prie Varšuvos ieškoti, bet gal pakeliui kas būtų? 4u.gif jaučiu, kad tau reikės Milką parvežti už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2012 02 01, 14:37)
Ziulyte, o kur stojote į Decathlon? aš galvojau prie Varšuvos ieškoti, bet gal pakeliui kas būtų?  4u.gif  jaučiu, kad tau reikės Milką parvežti už patarimus smile.gif

Stojom Varsuvoj. Ivaziavus i Varsuva ir pasukus i desine ties Marki prekybos miestuku, pirmas posukis i desine - is kart pakeleje Decatlonas. Ten juk paskui tiesiai tuo keliu iki Lodzes ir isvaziuoji - jokiu kilpu, nieko. Jei ten netinka - kitas labai pakeliui yra Censtochove, vaziuojant nuo Varsuvos beveik pravaziavus visa Censtochova po desine - irgi labai pakeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2012 02 01, 09:10)
nuo siu metu Italijoje salmai privalomi 4u.gif  beje, mes keliam sparnus i Val Gardena sestadieni thumbup.gif  jau laukiu nesulaukiu...

wub.gif baltas pavydas...nors neseniai is jos gryzom....

QUOTE(ziulyte @ 2012 02 01, 12:08)
Ech, grazu tie kalnai, kurioj saly bebutum  wub.gif

O kainu lygis FR dar "geresnis"  doh.gif Saalbache kalne arbata 2-2.5 e, kava 2,5-3,6e priklausomai nuo rusies (late brangiausia buvo), kakava su grietinele 2,90e. Dienos pietus apie 8 e (gauni karsta patiekala ir dubeneli salotu - karstas buna lazanja, vienos snicelis, spageti bologneze ir pan.), strudelis su vaniliniu padazu 5,3 e (gabals nerealaus dydzio). Keltuvu kaina 200 e, slidziu nuoma 100 e. Alus, va to nepirkau, tai ir nezinau kiek jis ten kainuoja, bet karsto vyno puodelis apie 4 e. Sriuba su bandele 2,5-2,9 e.

Musu siu metu 3 asmenu seimos biudzetas 5600 Lt (apartamentai, skipasai, maitinimas pilnas su alkoholiu (na ten to alkoholio tikrai buvo nedaug), kuras, pirtys, tarpine nakvyne). Inventoriu turim savo, na ir lauktuviu neskaiciavom i ta suma. Sunui 8 metai  ax.gif

na,visai sakyciau jus cia normalaii prasisukot mirksiukas.gif
ir maistas sakyciau kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2012 02 01, 19:24)
na,visai sakyciau jus cia normalaii  prasisukot mirksiukas.gif
ir maistas sakyciau kaina gera thumbup.gif

Aisku, kad normaliai, tik su nostalgija prisimenu tuos laikus, kai slidinejimo kelione buvo ne daugiau 1000 e smile.gif Bet juk tada ir slidinejom dviese, o ne tryse, ir kalne nevalgem. Cia kaip visad - seniau ir ledai skanesni buvo, ir ziema sniego su lig stogais lotuliukas.gif O kainos mane JAV pagadino. Si kelione pirma po anos, tai va ir rezultatas... doh.gif Nieko, tuoj priprasiu - Rodas balandi nusimato lotuliukas.gif
Atsakyti
tas skirtumas man irgi pasimirsta-anksciau slidinejomm dviese, pries pora metu trise, dabar jau 4!!!! lekiam, o galutine isleista suma noretusi kad vis tokia pati butu:)smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif)smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

o jei is tikruju mes esam ivardine kad slidienejimas pas mus brangiausios atostogos ir tik del idomumo mazdaug suskaiciuojam kas ir kur, nes niekur tu kainu negali jau sumazinti. Inventoriu savo turim, ir masina vaziuojam, ir aparatmentuose o ne viesbutyje gyvenam...tai kad neber kur jau ir taupyt ax.gif skipasus perkam:)smile.gif ant kalno ir kava ir alu geriam, vaikai stebuklingai apetita kalnuose igauna-zodziu nesigauna kitaip doh.gif
Atsakyti
kai taip salta net kalbeti apie slidinejima nesinori????smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2012 02 06, 09:55)
kai taip salta net kalbeti apie slidinejima nesinori????smile.gifsmile.gifsmile.gif

kalbėt... gyvenu prie miško, tai žmonės atvažiuoja ir laksto ėjimo slidėmis ir nesvarbu jiems tas šaltis irnesakyk.gif nėra blogo oro, tik netinkama apranga hihihi.gif
kas dėl manęs, tai aš gyvenu saulėtais ir minuspenkialaipsniniais prisiminimais apie Italiją rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ką čia kalbėsi daug ax.gif
Aš dar laukiu...
Atsakyti