Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

kokie smagūs įspudziai thumbup.gif

man beje Saalbachas irgi labiausiai tuo patiko kad gali ne tom pacios trasom vazyneti, o visa marsruta pasidaryti!! o kainos tai tikria ispudingos Saalbache, net ir toj pacioj Austrijoj pigesniu regionu tikrai nemazai yra
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2012 01 31, 08:16)
o kainos tai tikria ispudingos Saalbache, net ir toj pacioj Austrijoj pigesniu regionu tikrai nemazai yra

na,jame nebuvau,nesigincysiu,bet manau karatis buna kad kaina tau atitinka kokybe,norus ir t.t.nors nemanau,kad labai stipriai kainos skirias...bet jei gali atsipalaiduot,isvengt spusciu,zmoniu kulturos ne kokios ar dar tam tikru dalyku,tai verta primoket ,kad pajaustum malonuma blush2.gif

na tada man dar idomumo delei pasakykit kiap vertinat serfaus-a ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2012 01 30, 22:12)
Apie strudelio kieki ir jo skoni net neverta kalbet  bigsmile.gif Seiles prisiminus tik tista...

bigsmile.gif vo sito tai taip noreciau...niekur ner skanesnio nei austrijoj wub.gif
siemet italijoj valgiau,tai ......namie toki issikepciau..... biggrin.gif
Atsakyti
Ziulyte, ačiū už reportažą smile.gif važiuojam į Saalbach pat šį 5-dienį - jau nekantrauju to štrudelio paragauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2012 01 31, 09:12)
Ziulyte, ačiū už reportažą smile.gif važiuojam į Saalbach pat šį 5-dienį - jau nekantrauju to štrudelio paragauti  mirksiukas.gif

Spurga, tikrai verta. Galiu isduot paslapti, kuris kabakas mums labiausiai patiko, nes jame porcijos nerealaus dydzio. Zodziu yra toks keltuvas Magic 6er su sildomom sedynem. I apacia nusileidzia raudona 59 ir melyna 56 trasos. Tai va toj raudonoj 59 visai netoli keltuvo, kur kertasi su melyna 66 link Panorama 6er yra kavine. Jos vaizdas ir yra panoraminej mano foto ir ten tiek strudelis, tiek Vienos snicelis, tiek lazanija nerealios... wink.gif Ir hamburgeris su vistiena butent ten, o vat Saalbacho trasose keliantis Panorama 6er kavine auksciau kalne po kaire - ne kokia. Kainos kosmines, o maisto kiekis mazas ir studelis ten su rome mirkytom razinom, tai vaikams nelabai... Aisku padavejai ten labai graziai apsirenge, puikiai kalba angliskai, bet...
Dar nebloga kavine yra keliantis is Vorderglemo pirmais kiausiniais - kiausiniu mittel station (tarpinej stoty kur nusileidzia 65 trasa). Gera guliasine sriuba, porcija turbut didziausia is visu kaviniu wink.gif
Kai geriau pazinsit trasas, manau tikrai surasit viska, apie ka as kalbejau smile.gif

Greja, na tikrai arba Austrijoj kainos pakilo, arba Saalbach nera pigus kurortas. Beje, prekinomes Interspar parduotuvej, kuri yra 20 km nuo Salbacho visai ne kurortiniam miestuke - na ir ten tos kainos ka as ziau. Pigiausiu desreliu kaina virs 5 e uz kila, o siaip be 8-9 nenupirksi. Yra ir uz 17. Pienas ir tas jei ne akcija virs euro kainuoja. Obuoliu kilas 2-3 e, na ir t.t. Vistienai tik akcija buvo, tai po 2,99 e kilas. Siaip apie 4 e kilas... Zodziu, kol neverti i litus viskas labai grazu, bet siaip tai labai dziaugemes apsipirke lenkuose ir cekuose doh.gif
Iejimas i pirtis Zell am See seimai 43 e. Laikas neribojamas, cia kaina su pirtimis. I pirtis vaikai iki 15 metu neileidziami, nes pirtys austriskos, tradicines - visi nuogi. Dideis baseinas, 2 sokinejimo tilteliai, 1 triuba ir laivukas maziams - sitoj zonoj gali but vaikai. Jiems yra turkiska pirtele susilt, o kitur - jau tik suaugusiems. Siaip labai smagu buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 31 sausio 2012 - 11:32
VILIMUTE, ne del vertimo i litus ar siiap kad nesuprantam kad atostogos, ne del to paminejau kad kainos ispudingos. tiesiog ne vieni metai keliaujam ir jei toj pacios Austrijoj vienam kurorte ant kalno alaus atsigerti gali uz 7eur, o kitam uz 12 tai manau kad tada jau galima drasiai vardinti kad tas ar anas kurortas yra is brangesniu.
siaip is Saalbacho tai ir ta pati nuoma vistik aukstense, nei kitur.

uz poros savaiciu paziuresiu koks kainu lygis Lungau regione, teoriskai turetu buti siek tiek pigesnis regionas-pagal skipasus, apartamentu kainos..bet kai ''paziupinesim'' gyvai tai parasysiu:)
Atsakyti
Kai važiavome pirmą kartą į kalnus, pasirinkome labai sąlyginai nedidelį slidinėjimo kurortą Oetz slėnyje Austrijoje, gyvenome privačiai pas pažįstamus, savaitė atskiram bute privačiam name kainavo 300 eurų

Iki slidžių trasų 2 km važiavome savo mašina, bet visur kursuoja ir ski-busai.

Va ten ir ski-pasai palyginti pvz. su Soldeno daug pigesni, o kainos kalne - mes keturiese išleisdavome ne daugiau 25 eurų. Jei neklystu, tai alus - apie 3-4 eurus. Didžiulė pica, kurią vaikai valgydavo pusiau - 7-9 eurai

Mums pasirodė, kad labai mažos kainos
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2012 01 31, 12:04)
uz poros savaiciu paziuresiu koks kainu lygis Lungau regione, teoriskai turetu buti siek tiek pigesnis regionas-pagal skipasus, apartamentu kainos..bet kai ''paziupinesim'' gyvai tai parasysiu:)

lauksiu įspūdžių iš savo numylėto Lungau mirksiukas.gif
tiesa, nemanau, kad maistas/gėrimai kavinėse bus pigesni nei kituose Austrijos regionuose.
Atsakyti
Vat vat, lauksim Grejos is Lungau. As ji irgi apziurejau - visai idomu ir dar 100 km arciau Lietuvos. Taip pat labai lauksiu atsiliepimu is Wagrein. Tas irgi kazkuo patrauke mano demesi. Juk reik kitiems metams geras vietas ziuretis doh.gif bigsmile.gif

Na o tos kainos - a biesas jas zino... Kartais tikies bus brangu, o nieko panasaus, o kartais lygioj vietoj sumoki kaip uz gera doh.gif

Mes siais metais turejom puikius apartamentus. Aisku, kas man puiku, kitam gali but visai neverti demesio, bet kiekvienam kurorte renkuosi pagal savo skoni, tai siais metais zmogui diena su viskuo atsejo 30 e. Uzpernai Finkenberge mokejom po 26e, o siaip be 30 e niekad neteko vaziuot i Austrija. Tai vat apartamentu kainos sakyciau laikosi panasiam lygi jau kuris laikas. O ski pasai po truputi kyla. Budavo juk ir 150-160 e 6 dienos. Dabar bent didesniuose kurortuose jau tik pasvajot apie tokias kainas... Bet vistiek slidinejimo keliones savotiskai puikios. Tie sniegai, tie kalnai, tie austriski miestukai su savo architektura... Ech, noriu atgal...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 01 31, 15:17)
Vat vat, lauksim Grejos is Lungau. As ji irgi apziurejau - visai idomu ir dar 100 km arciau Lietuvos. ...

Mūsų šeima nors ir neslidinėja, tačiau tai nieko nereiškia: mes labai mylime kalnus wub.gif thumbup.gif 2010 m. vasaros atostogas praleidome būtent Lungau regione, labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Apie patį regioną, apgyvendinimo sąlygas ir kt. esu aprašiusi šiame savo fotoreportaže, gal kam bus naudinga...nesvarbu, kad tai buvo vasarą, bet čia Jūs sutiksite ir žiemą mirksiukas.gif 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=766484
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 31 sausio 2012 - 14:26
Astra777, aš ir turiu tokių nuotraukų hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 15:33)
Astra777, aš ir turiu tokių nuotraukų hihihi.gif

Oi , kaip smagu biggrin.gif ...manau, kad ir Jums šis regionas paliko tik gerus, gražius atsiminimus. 4u.gif Man vis dar norisi ten sugrįžti, bandau tik įsivaizduoti...žiemą ten turi būti taip pat žavu ir gražu kaip vasarą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 31 sausio 2012 - 14:38
QUOTE(Astra777 @ 2012 01 31, 14:37)
Oi , kaip smagu  biggrin.gif  ...manau, kad ir Jums šis regionas paliko tik gerus, gražius atsiminimus. 4u.gif

aš ten slidinėjau tris kartus, tai kur gi nepatiks smile.gif
Atsakyti