Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

Ačiū už padrąsinimą smile.gif Pati pernai slidinėjau būtent Prancūzijoje, La Plagne (Paradiski), tai ėmiau su grupe instruktorių - buvo italas smile.gif kalbėjo angliškai. Aš taip pat tos pačios nuomonės, kad reikia bent jau pagrindus su profesionalu... Bei kaip ten vaikams išaiškina - man mįslė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2012 01 20, 16:47)
Ačiū už padrąsinimą smile.gif Pati pernai slidinėjau būtent Prancūzijoje, La Plagne (Paradiski), tai ėmiau su grupe instruktorių - buvo italas smile.gif kalbėjo angliškai. Aš taip pat tos pačios nuomonės, kad reikia bent jau pagrindus su profesionalu... Bei kaip ten vaikams išaiškina - man mįslė smile.gif

O LA PLANGE ir as esu slidinejusi labai faina,man labai patiko,maziau suk galva del kalbos visi susikalba susikalbes ir tavo thumbup.gif !
Atsakyti
Kokiu sveikatos draudimu draudžiatės?
Atsakyti
mes asm niekuo daugiau nesidraudziam nei normaliu draudimu, bet seip reiketu nusipikrti perkant skipass ir draudima,o maza kas niekas neapdraustas nuo nelaimes;nors as asm zinau savo galimybes ir ribas ir nesistengiu kazkam kazka irodyti,bet labai daznai biju kitu slidininku,o ir turiu kelias drauges kurioms slidinejimas baigesi labai labai liudnai! matyt del tos priezasties as visai ramiai galiu gyventi ir be slidziu! man asm siluma kaulu nelauzo todel jei galiu rinkti ziema sniega ar aplmes ,tai net neabejodama vaziuoju prie palmiu thumbup.gif ! o kaip jus darot kas vaziuojat is Lietuvos,man namai vistiek netoli ,bet va kam toli ?
Atsakyti
Man reikia ir palmiu, ir sniego. Sia savaite slidinejant keturios dienos buvo sauletos. pasiilgstu tokiu ziemu. Lietuvoj tokiu dienu nebuna. Nors pirma sezona slidinejau snieglente ir to kaifo nebuvo per daug, bet vis tiek labai patenkinta. O ryt keliaujam namo. Siuo metu vaziavimo salygos baisios. Pilnos pakeles masinu, besidedanciu grandines. Ir dar vis sninga.
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 20, 12:26)
na as irgi visada vaziuoju su dukra,nes ji yra pati didziausia slidinejimo entuziaste ,as asm galiu ramiai gyventi ir be slidinejimo,na bet kol dar speju is paskos tai sakau nera taip blogai ,bet greitai tikrai nebespesiu.ten valfrejus yra kaip 2 tokios zonos ,tai dabar nzn prie kurios bus jusu viesbutukas ,ar prie tos kur pakelejas kabina ( ten buvo toks tik vienas) ar kiek zemiau kur atviri pakelejai;o kokia ta 10m ilgoji trasa ,gal plocio?
mes irgi i Valfrejus vezem savo uosviene kuri,skaityk gyvenime nebuvo maciusi sniego nu ir daugiau tokiu buvo chebroje! nu ir prijuokino jie mus  lotuliukas.gif;matyt zinai kad pakilti su pakeleju kabinoje ne slidininkui kainuoja gerokai pigiau nei slidininkui yra spec bilietai.Valfrejus buvau su chebra gal kokiu 16 asmenu, ten musu buvo,amzius nuo 7men iki 70 metu visi rado sau izsiemimo! ir slidininkai ir pesteji;
bet man asm koks buvo minusas valfrejus, kad iki pakelejo nors ir netoli tai taip, bet is namu negali ciuozti su slidemis, vistiek reikia eiti kad ir 60m iki pakelejo ty tysti vaiko slides ir savo,ir kad buvo tik vienas (kabinos) pakelejas!nu gal cia jums mano reikalavimai labai nerinti bet mes kai vaziuojam slidineti buna arba kaledos arba naujieji taip kad saules neperdaugiausia ,o kaip varvekliui kabeti atviram pakelejam as nemegstu ypav blogu oru,man tiesiog salta schmoll.gif !
ir dar kadangi mano dukra visada lanko slidinejimo mokykla  http://www.esf-valfr...om/fr/index.asp  tai valfrejus reikedavo pasikelti su kabina iki jau to pirmo lygio kur budavo visi susirinkimo taskai ir ten pat reikedavo atsiimti vaika,kai tuo tarpu kt vietose ,neslidinejanti bobute ar mama gali vaika atvesti iki mokyklos,arba pats vaikas nuo namo duru iki mokyklos pats raliai nuciuozia!
paskutini karta buvau cia http://fr.wikipedia....ki/Les_Menuires
labai labai patiko  wub.gif !

O kaip dekui uz toki isamu komentara 4u.gif savo poste suklydau ten turejo but ne 10 metru o kilometru.Mes gyvensime prie pat atviro pakelejo, bet ir kabinos nepertoliausiai. Mes visat vykstam vasari, bent jau lyg siol visad pasitaike super sauletos dienos, ir labai pasiseka neuztaikom su prancuzu vaiku atostogom. mes gyvenam Vokietijoje , tai pailgejusios keliones nelabai ir pasijaucia, visad pernakvojame vaziuodami pas labai gerus draugus pusiaukeleje, tai ir kelione neprailsgta ir juos aplankome. Pirmus metus del vaiku vykom i Austrija, kad ten susikalbetu su instruktorium, o dabar abjojam ar leist i mokykla, nes su anglu ir prancuzu kalbom jiems sunku, o ir patys labai nenori mokyklu.
Papildomu draudimu mes irgi neperkame, planuojam tik uosvienei, kuri bus is Lietuvos paiimti.
Atsakyti
Sveiki gal yra buvusiu Passo Tonale slidinejimo kurorte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 01 20, 18:24)
Kokiu sveikatos draudimu draudžiatės?

Mes Lietuvoj draudėmės 10 dienų kelionės ir slidinėjimo draudimu žm gavosi 54 lt.
Atsakyti
O per kokią bendrovę? Mes mąstom apie IF - gal kas turit patirties?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 01 21, 12:11)
O per kokią bendrovę? Mes mąstom apie IF - gal kas turit patirties?

Aš turiu kreditinę, tai visa mano šeima apdrausta IF draudimu. Teko susidurti, kai Turkijoje vaikas apsirgo. Užteko viską surašyti,nusiusti el. paštu, pristačiau pažymas, jokių papildomų klausimų, greit gražino pinigus. Sakyčiau puikiai thumbup.gif Tuo pačiu metu ir mama buvo Turkijoje, ji buvo drausta ERGO, tai grįžus taip pat pristatėm pažymas, bet, kaip pradėjo klausinėti, vos ne tardyti, lyg įtartų kažkokiu sukčiavimu, kad mama apsiverkė. Sakė nebereikia man tų pinigų, tegu jie juos pasiima. tik kai aš jau įsikišau, pakėliau triukšmą, tada pradėjo atsiprašinėti, kad mes turim tokius nurodymus, viską išklausinįti.
Atsakyti
Mes seesam... ax.gif
Atsakyti
O If slidinėjimo draudimas, kaip suprantu, padengtų visas išlaidas, įskaičiuojant ir galimą nuleidimą nuo kalno malūnsparniu (tfu tfu)? Ir dar - kiek žinau, reikalaujama maksimali suma vietoje susimokėti neturi viršyti 300 eurų?
O civilinės atsakomybės draudimu verta draustis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 21 sausio 2012 - 16:14