QUOTE(aix2011 @ 2012 01 20, 12:26)
na as irgi visada vaziuoju su dukra,nes ji yra pati didziausia slidinejimo entuziaste ,as asm galiu ramiai gyventi ir be slidinejimo,na bet kol dar speju is paskos tai sakau nera taip blogai ,bet greitai tikrai nebespesiu.ten valfrejus yra kaip 2 tokios zonos ,tai dabar nzn prie kurios bus jusu viesbutukas ,ar prie tos kur pakelejas kabina ( ten buvo toks tik vienas) ar kiek zemiau kur atviri pakelejai;o kokia ta 10m ilgoji trasa ,gal plocio?
mes irgi i Valfrejus vezem savo uosviene kuri,skaityk gyvenime nebuvo maciusi sniego nu ir daugiau tokiu buvo chebroje! nu ir prijuokino jie mus

;matyt zinai kad pakilti su pakeleju kabinoje ne slidininkui kainuoja gerokai pigiau nei slidininkui yra spec bilietai.Valfrejus buvau su chebra gal kokiu 16 asmenu, ten musu buvo,amzius nuo 7men iki 70 metu visi rado sau izsiemimo! ir slidininkai ir pesteji;
bet man asm koks buvo minusas valfrejus, kad iki pakelejo nors ir netoli tai taip, bet is namu negali ciuozti su slidemis, vistiek reikia eiti kad ir 60m iki pakelejo ty tysti vaiko slides ir savo,ir kad buvo tik vienas (kabinos) pakelejas!nu gal cia jums mano reikalavimai labai nerinti bet mes kai vaziuojam slidineti buna arba kaledos arba naujieji taip kad saules neperdaugiausia ,o kaip varvekliui kabeti atviram pakelejam as nemegstu ypav blogu oru,man tiesiog salta

!
ir dar kadangi mano dukra visada lanko slidinejimo mokykla
http://www.esf-valfr...om/fr/index.asp tai valfrejus reikedavo pasikelti su kabina iki jau to pirmo lygio kur budavo visi susirinkimo taskai ir ten pat reikedavo atsiimti vaika,kai tuo tarpu kt vietose ,neslidinejanti bobute ar mama gali vaika atvesti iki mokyklos,arba pats vaikas nuo namo duru iki mokyklos pats raliai nuciuozia!
paskutini karta buvau cia
http://fr.wikipedia....ki/Les_Menuires
labai labai patiko

!
O kaip dekui uz toki isamu komentara

savo poste suklydau ten turejo but ne 10 metru o kilometru.Mes gyvensime prie pat atviro pakelejo, bet ir kabinos nepertoliausiai. Mes visat vykstam vasari, bent jau lyg siol visad pasitaike super sauletos dienos, ir labai pasiseka neuztaikom su prancuzu vaiku atostogom. mes gyvenam Vokietijoje , tai pailgejusios keliones nelabai ir pasijaucia, visad pernakvojame vaziuodami pas labai gerus draugus pusiaukeleje, tai ir kelione neprailsgta ir juos aplankome. Pirmus metus del vaiku vykom i Austrija, kad ten susikalbetu su instruktorium, o dabar abjojam ar leist i mokykla, nes su anglu ir prancuzu kalbom jiems sunku, o ir patys labai nenori mokyklu.
Papildomu draudimu mes irgi neperkame, planuojam tik uosvienei, kuri bus is Lietuvos paiimti.