Įkraunama...
Įkraunama...

Agava

QUOTE(lempute- @ 2009 09 21, 20:40)
savaitgalį lankiausi pas mamuką darbe ir žiūrėkit ką užfiksavau

Oho kaip grazu,pas mane dar ne tokios dideles bet augam augam....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 19 rugsėjo 2014 - 09:03
QUOTE(Redulle @ 2013 04 29, 13:14)
gal zinot kur galima isigyti agava? as is alytaus  4u.gif

Rašykit až jei domina, turiu didelę agavą, jau greit reikės nešti į namus, o ji jau pas mane neras vietos, galėčiau perleisti...
Atsakyti
As nupirkciau agava jei esate netoli Kauno ar aplink...
Atsakyti
Mano agavų kolekcija:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

http://public.fotki.com/miglemig/
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 22, 23:04)
As nupirkciau agava jei esate netoli Kauno ar aplink...

Jei atvažiuotumėt, padovanočiau, tik į paprastą mašiną ji netilps... nebent su talpia bagažine... Kol dar neužšalo, nes ji dar vis lauke... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2009 09 29, 09:08)
Agavos lauke nežiemoja.Aš auginu kambaryje kai bus didesnė,vasarą(nelietingą)nešiu į lauką.Pas mane žalia su geltonais kraščiukais.Jei pageidausite kai bus atžalėlių galėsiu padovanoti 4u.gif

Mano agava jau 2 ziemas ziemoja lauke,auginu zalia su geltonais krasciukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif .kai pradeda salti siltai apkloju,pernai klojau su medziaginiais dekiukais,pavasari buna tokia pat grazi sviezia,tik as pernai per anksti pavasari nudengiau ir kai uzspaude saltukas,laiku vel neapklojau lotuliukas.gif ,tai keli lapai parudavo,bet juos nupjoviau ir jokiu problemu nebuvo.Pirma ziema kai nusipirkau,kasiau ,nesiau i kambari,tai pavasari buvo tokia apdziuvusi negrazi,puse vasaros praejo kol atsigavo,sakiau kaip bus taip nenesiu daugiau ir ka dvi ziemas praleido sekmingai,siemet ir apklostysiu siltai ir tegu ziemoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 17 lapkričio 2014 - 11:38
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 11 17, 12:37)
Mano agava jau 2 ziemas ziemoja lauke,auginu zalia su geltonais krasciukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .kai pradeda salti siltai apkloju,pernai klojau su medziaginiais dekiukais,pavasari buna tokia pat grazi sviezia,tik as pernai per anksti pavasari nudengiau ir kai uzspaude saltukas,laiku vel neapklojau  lotuliukas.gif ,tai keli lapai parudavo,bet juos nupjoviau ir jokiu problemu nebuvo.Pirma ziema kai nusipirkau,kasiau ,nesiau i kambari,tai pavasari buvo tokia apdziuvusi negrazi,puse vasaros praejo kol atsigavo,sakiau kaip bus taip nenesiu daugiau ir ka dvi ziemas praleido sekmingai,siemet ir apklostysiu siltai ir tegu ziemoja.

O jus Lietuvoj gyvenat ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiukė @ 2014 11 18, 12:39)
O jus Lietuvoj gyvenat ?  unsure.gif

http://www.narodnili...erbarium-agava/

.Sitokia auginu.Gyvenu Lietuvoj ,Silutes kraste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 20 lapkričio 2014 - 10:44
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 11 20, 11:24)
http://www.narodnili...erbarium-agava/
.Sitokia auginu.Gyvenu Lietuvoj ,Silutes kraste.

Geras bigsmile.gif gal galit nufotkint kaip ziema apklostot, labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiukė @ 2014 11 24, 14:44)
Geras  bigsmile.gif  gal galit nufotkint kaip ziema apklostot, labai idomu  smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 12 01, 19:38)

geras thumbup.gif aciu
Atsakyti
Sveiki

Pasakykit jūs man kodėl mano agavoms apatiniai lapai geltonuoja g.gif laikiau drėgniau ar sausiau vis tiek joms tas pats doh.gif ar čia joms taip turi būti g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 28 sausio 2015 - 10:25