Įkraunama...
Įkraunama...

Agava

kiek maciau tai kaimynes ziemai inesa vidun... g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 28, 18:29)
Labai norėčiau lauke pasisodinti agavų, gal kas auginate ir kaip jos žiemoja , dėkui 4u.gif

Agavos lauke nežiemoja.Aš auginu kambaryje kai bus didesnė,vasarą(nelietingą)nešiu į lauką.Pas mane žalia su geltonais kraščiukais.Jei pageidausite kai bus atžalėlių galėsiu padovanoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiniux: 29 rugsėjo 2009 - 08:09
QUOTE(delfiniux @ 2009 09 29, 09:08)
Agavos lauke nežiemoja.Aš auginu kambaryje kai bus didesnė,vasarą(nelietingą)nešiu į lauką.Pas mane žalia su geltonais kraščiukais.Jei pageidausite kai bus atžalėlių galėsiu padovanoti 4u.gif

Labai norėsiu, tai tada lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galetu man kas nors padeti. Kolegei raikalingi keletas agavos (vientisos spalvos) lapu, vaistu gamybai. Jei nebutu gaila, parasykit man i AZ, susitarsim, uzvaziuosim pasiimt, kada jum butu patogu. Vilnius butu. Lauksiu ziniu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal patarsite g.gif as turiu nemaza agava (nezinau rusies pavadinimo) ilgi lapai, bet va problema. Lapai visi nulinke i apacia, taciau jie nera minksti ar istize. Ka darau ne taip?????
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Parsivezem is Egipto kelis agavos vaisius,seklas pasodinau,visos sudygo.
Issodina kiek man reiks,o likusius daigelius taip gaila ismest ax.gif
Gal kas norit?Padovanociau.As is Lentvario,i Vilniu galeciau perduot
Vaisiai buvo tokie bigsmile.gif
http://www.fireflyfo...-century-plant/
Atsakyti
o kodėl lapų kraščiukai pradėjo manąjam geltonuoti? g.gif
Atsakyti
gal zinot kur galima isigyti agava? as is alytaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2013 04 29, 13:14)
gal zinot kur galima isigyti agava? as is alytaus  4u.gif

Gal pabandyti jums atsiųsti, jos labai stiprios. Aš iš Kroatijos pietų parsivežiau autobusu, prigijo kuo puikiausiai.
Atsakyti
o kokia jus turite? kokia kaina? as noriu kad butu galima vasara lauke auginti.
Atsakyti
Melsvai žaliai pilka kiek anksčiau pavasarį persodinau, tai ūgliukus išpjausčiau. Jų neturiu. Galėčiau pasidalinti žalios su gelsvais krašteliais. Dovanoju, jos daug daigų leidžia, tai džiugu, kad atsiranda norinčių jas auginti
Atsakyti
QUOTE(Ramune4 @ 2013 05 01, 00:55)
Melsvai žaliai pilka kiek anksčiau pavasarį persodinau, tai ūgliukus išpjausčiau. Jų neturiu. Galėčiau pasidalinti žalios su gelsvais krašteliais. Dovanoju, jos daug daigų leidžia, tai džiugu, kad atsiranda norinčių jas auginti

aciu labai, tada reik bandyti siusti 4u.gif
Atsakyti