Įkraunama...
Įkraunama...

Agava

Sveikos , gal kas cia dar lankosi, norejau paklausti ax.gif
man vakar padovanojo "plausuotoji Agava" ir nezinau, kaip ja auuginti, gal kas gali parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2008 10 20, 16:04)
man vakar padovanojo "plausuotoji Agava" ir nezinau, kaip ja auuginti, gal kas gali parasyti mirksiukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
Straipsniukas RS apie agavas ir jų priežiūrą

Aš auginu amerikinę. Nieko ypatingo jai netaikau - auga ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 10 21, 20:23)
Straipsniukas RS apie agavas ir jų priežiūrą

Aš auginu amerikinę. Nieko ypatingo jai netaikau - auga ir tiek.

Aciu uz straipsniuka, as ikisus saviske i durpes, matyt sita zeme ne jai, nes jau du lapus nugeltusius nuraskiau, stai ir trecias, nezinau, gal persodinti reiktu i ta misini smelio su lapine ir plesinio zeme, nebezinau, o dar laikiau 20 temp doh.gif ,kazin, ar gerai jei dabar staiga iasnesiu i 6-8 temp g.gif

user posted image
Atsakyti
Mano agava labai gerai auga sunkioje žemėje: žemė iš daržo (juodžemis) + humusas iš gėlių parduotuvės
Atsakyti
as pries 2 metus agava parsiveziau is Graikijos smile.gif issiroviau mazyti daigeli pakeleje smile.gif auginu ant palanges, galvojau nepritaps, bet viskas jai gerai thumbup.gif
Atsakyti
kokių vaistinių preparatų galima pasigaminti iš Agavos?
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2008 10 20, 17:04)

Va cia gali pasiskaityti:

http://www.sodospalv...Agavu_seimynele

smile.gif
Atsakyti
As irgi auginu ta paprasta zalia, tai auga gerai vasara laikau lauke tai jau didoka ir vaikus augina ir kita mazesne tokia su geltonais lapu sonais, kai atsils keliaus jos i lauka prie namo... tongue.gif
Atsakyti
Kazko mano agavos lapai demem tokiom ruduoja, nezinot kas gali netikt?
Atsakyti
savaitgalį lankiausi pas mamuką darbe ir žiūrėkit ką užfiksavau
Atsakyti
Labai norėčiau lauke pasisodinti agavų, gal kas auginate ir kaip jos žiemoja , dėkui 4u.gif
Atsakyti