Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 22:55)
Merginos, gal kuri galėtų padėti ir paaiškinti kaip blogspote sukurti etiketes  blush2.gif niekaip neišeina- randu, kur etiketė prie pridedamų programėlių, bet toliau niekaip neišeina blush2.gif

Jau padėjo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip šie sušalę angelai? g.gif Kaip spalvos? Kaip kadravimas? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ne, paprasta, aš prieštarauju- pirma, kur modelio veidą kažkieno rankos laiko- negraži. Ir . Ir man nusibodo tokia rankų poza.

Alexo Tavo nuotrauka labai man patiko. Ji visai neliūdna. Ji sako: šventės išėjo, bet gerieji jausmai ir jaukumas būti kartu- tebeliko..

Rarity- tą pelėsį auginai pati? Iš kur tokį žalią paėmei.. Jezz, matyt labai aš jau žalios spalvos pasiilgau. Naktimis nebe apie robobebrą, bet apie pavasarį pradėjau galvot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 02 sausio 2011 - 23:16
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 02, 22:14)

Alexo Tavo nuotrauka labai man patiko. Ji visai neliūdna. Ji sako: šventės išėjo, bet gerieji jausmai ir jaukumas būti kartu- tebeliko..

Ačiū 4u.gif man taip pat ji neliūdna blush2.gif Tos eglutės prieš šventes dar laukė pirkėjų... biggrin.gif Jos net pririštos, kad nepabėgtų nuo gėlių parduotuvės lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip šitoks?

http://www.efoto.lt/...#comment-265712
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 01 03, 00:13)
O kaip šie sušalę angelai? g.gif  Kaip spalvos? Kaip kadravimas? ax.gif

ax.gif būsiu nepopuliari ir nam pirmu dviejų kadravimas nepatinka 4u.gif ax.gif gal žemiau būčiau atsitūpus g.gif o kodėl tokia spalva nuotraukuose?

Aš labai bijau kritikuot, nes jūsų dar nei vienos dorai nepažįstu ir nežinau kaip reaguojat i neigiamus pasisakymus blush2.gif
Šiaip man pačiai ir sunku yra skaityt neigiamus pasisakymus, bet mes juk iš to ir mokomės 4u.gif tiesa, kažkokia panašią patirtį turėjau, kai pradėjau dėt nuotraukas i fotokūdra... maniau, jog nebefotkinsiu. Bet atsirado gerų žmonių kurie paprotino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 02, 23:14)

Rarity- tą pelėsį auginai pati? Iš kur tokį žalią paėmei.. Jezz, matyt labai aš jau žalios spalvos pasiilgau. Naktimis nebe apie robobebrą, bet apie pavasarį pradėjau galvot  biggrin.gif

Uoj prajuokinai biggrin.gif Pelėsį lotuliukas.gif Kerpės čia kažkokios. Maumedžio šakutę iš lauko parsitempiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 02, 23:14)
Ne, paprasta, aš prieštarauju- pirma, kur modelio veidą kažkieno rankos laiko- negraži. Ir . Ir man nusibodo tokia rankų poza.

Dėkui už nuomonę 4u.gif
O dėl Alexo foto- gal tos nuotaikos skirtingos, nes skirtingai žvelgiame- per savo nuotaikų, emocojų prizmę- matome tai, ką norime matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 02, 23:20)

Gerai šitas. Tradicinis pigutis, bet tikrai neblogas stikliukas smile.gif Skelbimuose galima už 300 Lt rasti.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 02, 21:14)
Alexo Tavo nuotrauka labai man patiko. Ji visai neliūdna.

Va ir man ji visai neliudna, bet kazkaip ir nutylejau, pamaniau, gal as kokia besirde laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 23:21)
Uoj prajuokinai biggrin.gif Pelėsį  lotuliukas.gif  Kerpės čia kažkokios. Maumedžio šakutę iš  lauko parsitempiau wink.gif

Beje, jei Tu apie vabaliukus galvoji, tai ar žinai, kad daugumoj foto, iš kurių į mus žvelgia įvairiaspalviai vabalėliai, jie ištiesų yra negyvi, prismeigti smeigtukais ir dar apipilti skaidriais klijais? rolleyes.gif Neskriausk vabaliukų. unsure.gif

Dalyja, aš Tau taip pasakyčiau: kritikuok taip, kaip nori, jauti ir matai. Jei kažkam nepatiks, tai pamatysi, gausi atsako biggrin.gif Taip pamažu ir sužinosi kad kritiką ir komentarus pakenčia, o kas ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 02, 22:21)
ax.gif būsiu nepopuliari ...

Tam ir keliu čia į pradžiamokslius tas nuotraukas, kurios mano nuomone nėra tobulos mirksiukas.gif Ačiū, kad pastebėjai tai, ko pati nesugalvojau 4u.gif
p.s.reaguoju į bet kokią kritiką, tik nepykstu, o mokausi kur galėčiau pasitaisyti tongue.gif
Atsakyti