Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 22:22)
išdegimų tai tikrai nėra, tik per šviesu... bet čia mano bėda su tuo šviesinimu- nu man lyg gražu bent kol kas lotuliukas.gif  doh.gif

dar nuo monitoriaus priklauso kaip pas ka sukalibruota ir nusviesinta. Laptopai dazniausiai sviesiau rodo.
Atsakyti
QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 02, 22:10)
Na jei tiko pirmas tai dedu antraji
[

Gerai.
QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 22:18)
Alabama, dešinė pusė per tamsi, praktiškai beveik neapšvieta  tongue.gif  Bet patiko, kad bandei su tamsiu pagrindu pakankamai tamsią figūrą nufotkint, o tai nėra lengva  mirksiukas.gif

Alexso, as noriu ateiti padaryti stai ka-
http://www.photoline...hoto/1177011199

Tam reikejo ismokti isgauti tokia sviesa-kuri apsviecia tik krastuka.Tai katinas toks ir yra-jo apsviestas tik krastukas.Kaip dabar, reikejo iskart gal paaiskint:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 02 sausio 2011 - 22:25
QUOTE(Alabama @ 2011 01 02, 22:24)
Gerai.

Tam reikejo ismokti isgauti tokia sviesa-kuri apsviecia tik krastuka.Tai katinas toks ir yra-jo apsviestas tik krastukas.Kaip dabar, reikejo iskart gal paaiskint:)

lauksim kitu bandymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 23:18)
Keliu ir aš savo žiemos bandymus, labai norėčiau komentarų, ar nuotrauka įdomi mirksiukas.gif
Man pačiai ji patinka  biggrin.gif

Pamačiau ir nusijuokiau. Nepavyko man kažko doro išlaužti iš papuoštos eglės, pagalvojau pafotkinsiu nupuoštą, gal netgi laukę jau padėtą ilsėtis. Nu kur tau, dabar nefotkinsiu, nes tavęs neperšoksiu smile.gif
Man patinka, nes jaučiu nuotraukos dvasią, na bent jau man atrodo, kad ją jaučiu smile.gif
Kiek žiūrinėju tavo foto, man patinka jų šviesumas, spalvos, na artimos man smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 02, 23:20)
isdegima gali pamatyt ant camera raw (berods raudonai dega), o pas paprasta tai lyg nera isdegusiu vietu, tiesiog jos sviesios ir tiek.

Dėkui.

QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 23:22)
išdegimų tai tikrai nėra, tik per šviesu... bet čia mano bėda su tuo šviesinimu- nu man lyg gražu bent kol kas lotuliukas.gif  doh.gif

O aš kažkaip bijau su tuo šviesumu, nors negaliu sakyti, kad man gražu tamsios foto.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 02, 14:01)
Dabartinė mano būsena...

Na, uzsidarius tu nuo viso pasaulio man atrodo.....

QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 17:19)
Ateinu su portretukais kritikai  blush2.gif

Man pirmas portretukas graziausias, kituos veidas per daug uzsviesintas, kazkaip... ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 17:30)
Dar pora  blush2.gif

Su ruzava apranga-liuksininis thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 01 02, 19:30)
Ai as ir vel su savo mazge ateisiu(pagrindinis modelis kuris visada po ranka), nes pasakiskas oras buvo, tai pagaudziau... smile.gif

koliaziukas grazus
Bet kokios fainos ryskios nuotraukos wub.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 19:49)
Aš šiandien vis su macro žaidžiu

Va sits macro man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 02, 22:28)
lauksim kitu bandymu smile.gif

Kaip tam filme as-На кошках тренируйся. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 22:18)

Man liudnoka si foto.Bet jei sukelia emocijas-gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 02, 20:24)
Gerai.

wow-ten pavyzdy tai labai faina....
ir kaip tu apsvieti? su staline lempa? g.gif
Atsakyti
jup Alabama, papasakok, kaip apšvietei 4u.gif

Dosa, zydraake, dėkui už pastebėjimus 4u.gif

Alexo, man ir ši nuotrauka liūdnas mintis sukelia, bet to, manau, ir siekei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 02 sausio 2011 - 22:34
QUOTE(dosa @ 2011 01 02, 22:31)
wow-ten pavyzdy tai labai faina....
ir kaip tu apsvieti? su staline lempa?  g.gif

Jo.
Man labai grazu toks niu-svelniai, santuriai.
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 22:33)
jup Alabama, papasakok, kaip apšvietei  4u.gif

Em..Is virsaus, kairiau katino, bet ne toj pacioj linijoj, o siek tiek uz jo.as bandysiu dar, kad sviesa is auksciau kristu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 02, 22:31)
Kaip tam filme as-На кошках тренируйся. biggrin.gif
Papildyta:

Man liudnoka si foto.Bet jei sukelia emocijas-gerai:)

katinukas tai mazas, o zmogu manau taip gan sudetinga apsviest be spec lempu ir kitu ten tu "pribumbasu" . Na bet tu ismoksi ir mus ismokysi smile.gif
Atsakyti
Paskutinės foto gabaliukas smile.gif Dar labiau macro biggrin.gif
user posted image

Alabama, įdomus žaidimas su katinuku, o nuoroda išvis nerealiai fantastiška. Tik nesusto, eik ir nueisi 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 sausio 2011 - 22:46
o tai sitam http://www.photoline...hoto/1177011199 kaip sviesa sustatyta, man idomu?is kaires virsuj? o sone dar "negrai"? idomu butu schema pamatyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 02 sausio 2011 - 22:55