Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2011 01 02, 20:17)
Paprasta, man ta rozine spalva limpa 4u.gif  Na tokiam neutraliam misko fone pilka kazkiek prapuola 4u.gif Tada arba makiazo ryskesnio arba dar kazko noretusi..nzn net, skonio reikalas,aisku smile.gif  Modeliukui komplimentai. Abi puikiai pasidarbavot smile.gif 

dėkinga už nuomonę 4u.gif 4u.gif su rausva kepuryte tik pora nuotraukėlių, nes persirengė jau eidama namo mergytė 4u.gif bet mes dar pabandysime ir ryškiau thumbup.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 02, 20:17)
Man trečaia favoritė.. Gražu. Modelis labai toks švelniai išraiškingas. Ir spalvos gražios, švelnios...

Dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 20:19)
Ateinu su portretukais kritikai  blush2.gif

paprasta, man gražiausia pirma, na man labai garai žiūrisi toks portretuko kampas. Dar Akashos mergytės vieną foto panašiu kampu pamenu, na man patinka portretuko vieta kadre 4u.gif

p.s. Šaunuolė tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 02, 20:17)
Rarity, idomiai, cia su 100-tuku? smile.gif

Taip, su 100'tuku smile.gif Bandžiau live view režimą macrinime.

Paprasta, gera serija, švelni. Pastabas jau išsakė merginos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 sausio 2011 - 20:38
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 20:37)

Paprasta, gera serija, švelni. Pastabas jau išsakė merginos.

Dėkinga smile.gif smile.gif

Bet kaip smagu, kai pavyksta kokį gerą kadrą pagauti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
paprasta, kaip man gražu. Nuostabūs portretai thumbup.gif galiu žiūrėt ir žiūrėt į tokias foto
Atsakyti
Paprasta, man antra ir trečia labiausiai ax.gif paskutinės peršviestos atrodo g.gif modeliukas labai gražus rolleyes.gif

pagaliau pasivijau su skaitymu jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 01 02, 20:58)
Paprasta, man antra ir trečia labiausiai ax.gif paskutinės peršviestos atrodo g.gif modeliukas labai gražus rolleyes.gif

pagaliau pasivijau su skaitymu jus biggrin.gif

ačiū už pastabas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 19:19)

Man labiausiai antra patiko blush2.gif

Prisižiūriu tokių foto ir paaiškėja, kad trūksta man šviesaus objektyvo. Nugis bet 50mm nėra iš patogiųjų, ypač patalpoj - norisi įsimūryt į sieną. Ir ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 02, 21:09)
Man labiausiai antra patiko blush2.gif

Prisižiūriu tokių foto ir paaiškėja, kad trūksta man šviesaus objektyvo. Nugis bet 50mm nėra iš patogiųjų, ypač patalpoj - norisi įsimūryt į sieną. Ir ką daryt  g.gif

ačiū 4u.gif
ai, kažkaip įpranti paskui su tuo 50 mm smile.gif guli pas mane 17-50 ir nenaudoju aš jo... vis mislinu parduoti..
Atsakyti
Paprasta, labai grazus modelis:)

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 20:19)

Antra man wub.gif Na tokia tikrai rikrai viskas vietoje, nors jei kabintis, tai va kepures truputi nurezciau... man jos cia truputi per daug... siaip kalbant apie viisa sesija, labai fainai susitvarkei... modelis grazus labai, gal daugiau kitokiu kampu noretusi... daugiau vertikaliu ir gal net visu ugiu, FB maciau viena buvo ir ji man patiko... O siaip daug ir dideliu balionciku tau... kuo toliau tuo geriau wink.gif

Ai as ir vel su savo mazge ateisiu(pagrindinis modelis kuris visada po ranka), nes pasakiskas oras buvo, tai pagaudziau... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man po visu grozybiu ir svelnybiu baisu det savo. biggrin.gif

Bandziau su sviesa.Bandau uzduoti su sviesa atlikt placiau, tai eksperimentuoju.Noreciau pastabu.
user posted image
Atsakyti