Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 01 05, 16:12)
Kol neturejau Liepos nezinojau nei vieno vaiko tuo vardu, bet dabar  blink.gif  lotuliukas.gif Kur pasisuki ten Liepa  lotuliukas.gif

na ka as zinau, dar priesh Pauliuka tu Liepu buvo nemazai, grazus ir be galo populiarus vardas.

QUOTE(paprasta @ 2011 01 05, 16:42)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif
Kai laukiausi Elzės, sūnus buvo sugalvojęs vardą Unė- šiaip aš jo net negirdėjusi buvau ax.gif
O iš duotų rinkčiausi Ūla thumbup.

as irgi negirdejus apie UNE. cia pilnas vardas?? Ula man visai nieko, Ieva toks pabodes. as rinkciausi sau grazhu varda, bet ne del to, kad madingas, ar kad daug tokiu vardu ir per populiarus. kox skirtumas, niekada nebus, kad itin retas, o juk ne vardas zmogu puoshia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 06, 15:35)
Prie visų šitų dar ir 4 ND . Nugi pasakykite ką nors.

Jau taip sunkiai pas tave iziurima viskas.Ir gerai sake Alexso apie nuotraukos estetika.

Na bet gerai lyg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 06 sausio 2011 - 15:54
QUOTE(Alabama @ 2011 01 06, 15:52)
Jau taip sunkiai pas tave iziurima viskas.Ir gerai sake Alexso apie nuotraukos estetika.

Na bet gerai lyg.

unsure.gif Tai jūs sakykit aš perdarysiu gi, man tikrai nesunku.

O kas apie estetiką, jei nesunku pakartokit?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 06, 16:57)
O kas apie estetiką, jei nesunku pakartokit?

kad pas tave bardakelis rolleyes.gif fotografuoji - patrauk viska i sona arba ieskok sterilaus kampo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 06 sausio 2011 - 16:29
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 06, 16:28)
kad pas tave bardakelis rolleyes.gif  fotografuoji - patrauk viska i sona arba ieskok sterilaus kampo rolleyes.gif

Hm, bet ten prie ND parašyta, kad reikia margo fono. Nu tai ir ėmiau kur margiau.
Be to, atleiskit kad taip pasakysiu, bet WB pamokėlės su pop. rankšluostukais ar ploviklių indais irgi neatrodo estetiška. Nepiktai aš.
Bet ND perdarysiu. Rasiu ką nors kur bus kitoks vaizdelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 06 sausio 2011 - 16:58
Užstrigau 35 psl. nespėju su jumis .... biggrin.gif Užbėgau tik pasakyt,kad gavau mainų nuotrauką!! bigsmile.gif Kokio ji grožio blink.gif Ir dydžio bigsmile.gif Plikom rankom bijau imt unsure.gif
Akasha ,kaip supratau nuo tavęs ? oro_buckis.gif pagal vardą sprendžiu... Ačiū,ačiū,ačiū labai smarkiai wub.gif Ieškosiu nuotraukos verto rėmelio ir rasiu tikrai garbingą vietą jai pakabint. Ačiū dar kartą wub.gif You made my day biggrin.gif Išeinu atgal į darbą ir nebebūsiu susiraukus jau dabar biggrin.gif

...Aj,va,apverčiau nuotrauką,pamačiau ,tikrai nuo Akashos.Ačiū ! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 06 sausio 2011 - 17:06
rarity, emigrante, aciu! Gal dar kam reik stovo? sutaupytume 20 lt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 15:46)
As snd sedziu namie viena (pagaliau po ilgu sirgimu i darza vaika isleidau) ir durniuoju biggrin.gif

user posted image

Fainiai thumbup.gif
P.S. Aš už Vaivą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2011 01 06, 14:30)
Tiesa, dar norėjau pasiteirauti - kaip dažnai jūs naudojatės reflektoriais fotosesijų metu? Ar visai nesinaudojat? blush2.gif
Papildyta:
Kritikai 4u.gif Tiek nuotraukos, tiek apdirbimo.

user posted image

Labiausiai kliūva veido odos spalva, kažkokia plėmuota atrodo. O ir fono spalva netikusi, modelis "neatsiskiria" nuo jos.
Beje, Tavo nuotrauka man priminė seną mano klausimą - kaip reikia fotografuoti akiniuotus žmones? Nes tiek atspindžiai, tiek šešėliai nuo akinių rėmelių mane žudo. Gal kas patarsite?
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 01 05, 20:54)

Sveikinimai, Airv 4u.gif Nuotrauka tikrai verta geriausio dienos kadro vardo.
Atsakyti
Aciu uz komentarus mano nuotraukikem,susidejau galvelen 4u.gif
QUOTE(Refresh @ 2011 01 06, 16:57)
Be to, atleiskit kad taip pasakysiu, bet WB pamokėlės su  pop. rankšluostukais ar ploviklių indais irgi neatrodo estetiška. Nepiktai aš.

lotuliukas.gif pasirodo pas kai kuriuos (save turiu omeny) namie ner nei vieno balto daikto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 06, 15:57)
*Hm, bet ten prie ND parašyta, kad reikia margo fono. Nu tai ir ėmiau kur margiau.
**Be to, atleiskit kad taip pasakysiu, bet WB pamokėlės su  pop. rankšluostukais ar ploviklių indais irgi neatrodo estetiška. Nepiktai aš.

*Margas fonas, tai ne tas pats, kas margas bardakėlis mirksiukas.gif
**Reiktų skirti tokius dalykus, kai nufotografuojamas vienas "nelabai patrauklus" fotografijoje daiktas, ir kai fotografuojama aplinkoje, kur pašalinių, dėmesį blaškančių daiktų per daug doh.gif

p.s. atliekant ND užduotis patys pradžiamoksliai pasirenka objektus ir fonus pagal fizines ir kūrybines galimybes biggrin.gif Pvz. kai kurių pradedančiųjų namų darbai iš karto pastebimi, nes jie įdomesni ir akį patraukiantys. Čia šiaip pamąstymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 06 sausio 2011 - 18:34
QUOTE(Burka @ 2011 01 06, 18:16)
Aciu uz komentarus mano nuotraukikem,susidejau galvelen 4u.gif

lotuliukas.gif pasirodo pas kai kuriuos (save turiu omeny) namie ner nei vieno balto daikto tongue.gif

Sorry, jeigu ką.

QUOTE(Alexso @ 2011 01 06, 18:33)
*Margas fonas, tai ne tas pats, kas margas bardakėlis mirksiukas.gif
**Reiktų skirti tokius dalykus, kai nufotografuojamas vienas "nelabai patrauklus" fotografijoje  daiktas, ir kai fotografuojama aplinkoje, kur pašalinių, dėmesį blaškančių daiktų per daug  doh.gif

p.s. atliekant ND užduotis patys pradžiamoksliai pasirenka objektus ir fonus pagal fizines ir kūrybines galimybes  biggrin.gif Pvz. kai kurių pradedančiųjų namų darbai iš karto pastebimi, nes jie įdomesni ir akį patraukiantys. Čia šiaip pamąstymui  smile.gif

Aš dabar ruošiuosi iš naujo perdaryt ND. Ką norėjai pasakyt supratau. biggrin.gif
Atsakyti
Bandau dar kartą. Bauskit

ND 2

user posted image

ND 3

user posted image

ND 4

user posted image

Papildyta:
Oj, žiūriu ir flircke jau pakomentuota, tai sorry kad eterį teršiu. Na, bet palieku. Gal dar kokių pastebėjimų turėsit. Nu šį kart stengiaus bardako nepadaryt blush-anim-cl.gif
Atsakyti