QUOTE(Yvette @ 2011 01 06, 10:09)
Tai to ir linkiu, neskubėti fotografuojant, nes man rodos tą ir darai.
Todėl tarkim kiek kilstelta paklodė ar jau ten čiužinukas irgi gali užkliūti.
120% Tiesa. Dėl abiejų dalykų. Paskubėjau tikrai. Nes vaikas jau nebenorėjo fotografuotis. Kai pamatė, kad reikės apsirengt tą balerinos triko ji iš vis apsiverkė ir tik kol mama nepažadėjo vėliau už tai atsilyginti, ji sutiko iš viso tęsti sesiją. Todėl skubėjau išnaudoti kiekvieną sekundę. Nes be mažosios nuovargio mane žiauriai spaudė dar ir tamsa. Temo astronominiu greičiu. Sumirksi akimis ir jau tamsiau pasidaro
Užtai spaudžiau ką galėjau... Kadangi modeliukas idealiai tiko prie aplinkos tiek apranga tiek išvaizda, bandžiau kabint kiek ir jos. Bet dabar kai pasakei, manau kad visgi galėjau sutilpt... Kaip sakai, nuleist fotiką žemiau ir labiau į šoną ir gal butų buvę viskas kadre. Na, ką jau padarysi.
O dėl apklotėlio, tai žinok pamačiau ir pataisėm (pliusas man, nes aš PASTEBĖJAU)... bet... pastebėjau matyt per vėlai, nes po pataisymo tepadariau vos porą kadrų, kurie ir šiaip nesigavo.. (vėl man minusas). Iš šios sesijos padariau iš viso gal šimtą kadrų, neįprastai mažai man, kaip absoliučiam pradinukui, kad išrinkt kažką labai super gero, lauke buvo šalta, tai sakau, gal 15min pyškinau su pasišildymais, o namie sutemo... Neplanavau namie fotkint, užtai iškart pradėjom nuo lauko.. Kai tuo tarpu jei būtume pirma namie, o po to lauke dar oho kiek ilgai galėtume fotkintis, nuo sniego gi ilgai šviesu... Aj, žodžiu. labai gera pamoka. Po teisybei, man visos šios nuotraukos ir gražios, bet nėra nei vienos, už kurią sau pliusą pasidėčiau. Dažniausiai iš sesijos na bent už vieną sau mintyse padedu pliusiuką didesnį ar mažesnį, o va šį kart, tokios foto nėr nei vienos.. Visoms kažko trūksta arba su kokia per didele klaida.
Ir baik sakyt kad reaguoju į kritiką, jomajo. Aš reaguoju, normalu, bet tikrai neįsižeidžiu ar pan. Pažiūrėk Tu į mano visus pasisakymus. Aš į bet ką reaguoju ir rašau paklodes, tad tikrai labai prašau komentuoti ir pasakyti ką padariau netaip. Atvirai sakau, jei ne šis pradžiamokslis aš toliau pyškinčiau savo vaikus su Auto ir nesukčiau smegenų dėl nieko. Pakėlėt man kartelę, tai ir bandau lipt
Ačiū.
Beje, ne pirma man gi šita sesija, esu fotkinus, bet šį kartą taip ji mane nuvargino, kad sėdėjau vakare po jos tuščiom smegenim... Gal kad labai stengiaus, norėjau padaryt gražiai, užtai paskubėjau, suklupau nuvirtau ir va.. guzas kaktoj