Merginos, kuri stovo ieškojot?
http://www.skelbiu.l...lt-8988928.html
QUOTE(rarity @ 2011 01 05, 22:00)
nesuprantu tai ten su galva ar be galvos, kas ta plokštelė?
QUOTE(rarity @ 2011 01 05, 23:00)
Merginos, kuri stovo ieškojot?
as as as! cia sita jau rekomenduotumet? Ir irgi gal kas zio kas ta plokstele? Kas ta galva? cia turbut be tos rankenos kur robobebras sake?... miskas zodziu man tie stovai... baksteltu kas pirstu - sita pirk ir paimciau..
Na foto parodyta stovas su galva. Bet reiktu pardavejo uzklaust papildomai, nes buna kad galva neieina. O plokstele - tai suprantu, kad ta, kuri prie fotiko sukasi, su kuria paskui labai lengva fotika prie stovo pritvirtint.
p.s. ju puslapi radau pirkejo uzklausima - ar su galva, tai atsakymas 'kaip foto pavaizduota'' VA CIA RASO
p.s. ju puslapi radau pirkejo uzklausima - ar su galva, tai atsakymas 'kaip foto pavaizduota'' VA CIA RASO
QUOTE(Yvette @ 2011 01 05, 20:20)
aha, apie šitą. Nuostabiausia. Sumaišiau aš jus abi nepykit
Ačiū
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 05, 20:22)
as ir jas kartais maisau
Būna būna
QUOTE(fotolama @ 2011 01 05, 19:11)
Sviesumas labai geras. Su sniego spalva irgi daugmaz viskas tvarkoje. Kalibruokites monitoriu
nuotraukos tikrai tamsokos Sniego spalva - vietomis kiek į mėlynumą, bet dėl jos nesikabinėčiau labai O Jūsų kalibruotas?
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 01 05, 09:42)
*painiai susiskaite tavo postas, tai ir nesusigaudziau. Bet vis tiek papriestarausiu nes fotoaparatai kaip tik tikslesni nei musu akys, nes jie fiziskai matuoja signala savo sensorium ir rodo tai, kas is tikruju ir yra.
O del manual wb naudoti ar ne - kiekvieno pasirinkimas, vieniem patogiau vienaip, kitiem kitaip. Man kol kas jo nereikia, bet i sulini irgi nespjaunu, gal ateity kitaip susisvies ir rekausiu kaip tai svarbu .
**jo, cia su suspejimu sunkiai, as irgi nespeju, bet nelabai ir stengiuos, kaip gaunas taip Taip kad gali ir tu prisokt uzejus norui, tau biski net lengviau, nes uz kritika tie kas tave zino nepyks ir akiu nedraskys (nebent as ), o jei netycia ir pameluosi ka nors tai vis tiek aciu pasakys
O del manual wb naudoti ar ne - kiekvieno pasirinkimas, vieniem patogiau vienaip, kitiem kitaip. Man kol kas jo nereikia, bet i sulini irgi nespjaunu, gal ateity kitaip susisvies ir rekausiu kaip tai svarbu .
**jo, cia su suspejimu sunkiai, as irgi nespeju, bet nelabai ir stengiuos, kaip gaunas taip Taip kad gali ir tu prisokt uzejus norui, tau biski net lengviau, nes uz kritika tie kas tave zino nepyks ir akiu nedraskys (nebent as ), o jei netycia ir pameluosi ka nors tai vis tiek aciu pasakys
*na.. jo jei manyt, kad mūsų akys klysta - tada fotikas teisus, jei manyt, kad fotikas teisus - tai akys klysta rebusas, ane?
bet kokiu atveju - fotografuojant reikia vengti tokių apšvietimo sąlygų, o jei jau kt. neišeina - tiesiog susitaikyt su nukrypimais, arba bent kiek pakoreguot su programom
Manual wb naudojimas šiam skaitmenos amžiuj, mano manymu, yra tik laiko švaistymas Aš lygiai taip pat jo nenaudoju, ir nemanau, kad daug žmonių tą daro... BET, mokantis nuo pat pradžių BŪTINA apie jį sužinot, suvokt teoriją ir išmokt naudotis
** sunku pataikyt į kontekstą, kai prišoki tik prie kelių postų
QUOTE(Peperoni @ 2011 01 06, 08:07)
nuotraukos tikrai tamsokos Sniego spalva - vietomis kiek į mėlynumą, bet dėl jos nesikabinėčiau labai O Jūsų kalibruotas?
Papildyta:
Papildyta:
Pažiūrėjau Burkos foto per tris kompus, tai ir darbiniame laptope ir naminiame obuoliuke jos tamsokos Tada dar nuėjau pas dizainerę - ir ten tamsokai rodo
Peperoni, užsuk, kad ir į kažkelintą puslapį - vis šviežio vėjo įneši
QUOTE(rarity @ 2011 01 06, 08:17)
Pažiūrėjau Burkos foto per tris kompus, tai ir darbiniame laptope ir naminiame obuoliuke jos tamsokos Tada dar nuėjau pas dizainerę - ir ten tamsokai rodo
na, pasistengsiu, kol dar neužgriuvo darbų lavina
Labas rytas
Viskas normaliai su tavo zandais Grazi moteris... ir fotogeniska As, kai savo objektyvui priekaistu turiu, tai kabinejuos prie jo labiau nei prie tavo zanduku Nu cia man gal paranoja, bet kairys man atrodo mazesnis uz desini ir savo nuotraukose visada ieskau tu iskraipymu ir randu kas blogiausia
Man grazu
Taip Na, kai veidas buna ver visa foto... Fotografavau su kolegiu 50 mm objektyvais, ir tikrai portretukai is arti nebuvo iskreipti
Papildyta:
Nu va, laikinai idesiu pvz., kur man kliuva mano 35 mm objektyvas O kaip jums?
QUOTE(Alabama @ 2011 01 05, 17:20)
Su liudesiu pareiskiu, kad mano tokie jau zandai. Airv cia ne prie ko.
Viskas normaliai su tavo zandais Grazi moteris... ir fotogeniska As, kai savo objektyvui priekaistu turiu, tai kabinejuos prie jo labiau nei prie tavo zanduku Nu cia man gal paranoja, bet kairys man atrodo mazesnis uz desini ir savo nuotraukose visada ieskau tu iskraipymu ir randu kas blogiausia
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 17:46)
O šita? Koliažą darant apkirpo truputį kojas ir pakaušį...
Man grazu
QUOTE(airv @ 2011 01 05, 20:38)
O kas yra close up? čia kai iš labai arti fotografuojama?
Taip Na, kai veidas buna ver visa foto... Fotografavau su kolegiu 50 mm objektyvais, ir tikrai portretukai is arti nebuvo iskreipti
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 16:46)
pirma ok, pakaušis gerai, kojos - ne
QUOTE(Tiny @ 2011 01 06, 08:37)
Papildyta:
Jei man teko paieškot, kas foto yra "netaip" ir kur objektyvo kaltė, tai yra du variantai:
- arba niekas nekliūva
- arba MAN niekas nekliūva, nes per menkai akis išlavinta dar
QUOTE(Peperoni @ 2011 01 06, 08:44)
pirma ok, pakaušis gerai, kojos - ne
Jo, su kojom jau verkiau visą dieną čia, kad nebuvo kaip ant sienų užlipt, todėl netilpo... O dėl pakaušio mergaitės mama, užklausė, sako ar čia nieko tokio? nu ir susipainiojau pati.. Nes gi būna, kad karpomas ir veidas visaip.. na, ne nuo apačios, bet viršugalvį dažnai nukerpa.. Bet aj, pamaniau dar ir Jūsų atsiklausiu