Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 01 04, 20:16)
Aha, mano flickr  smile.gif
kiek grožių pas tave įvairiausių smile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 22:16)
Dar viena

man šita jb patiko. Daug ir neprikomentuosi, tiesiog patiko

Burka, rodos kėlei vaikučių foto. Man jos tamsokos visos.

Melodi, fainas pažaidimas tavo. Mielai žiūrisi. Aš už Vaivą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 sausio 2011 - 19:12
QUOTE(Akasha @ 2011 01 05, 14:24)
P.S. as tai begediskai pamirsau pasveikint Airv ir Paprasta  blush2.gif
Sveikinu mrtginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų! 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 05, 19:12)
kiek grožių pas tave įvairiausių  smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 05, 19:11)
Sviesumas labai geras. Su sniego spalva irgi daugmaz viskas tvarkoje. Kalibruokites monitoriu smile.gif

Na, pas mane monitorius ne taip seniai sukalibruotas ir dar sertifikatas spec isduotas biggrin.gif Galiu tik atsakyt tuo paciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 20:27)
Na, pas mane monitorius ne taip seniai sukalibruotas ir dar sertifikatas spec isduotas biggrin.gif  Galiu tik atsakyt tuo paciu biggrin.gif

na man irgi nerodo, kad tamsu butu
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 19:27)
Na, pas mane monitorius ne taip seniai sukalibruotas ir dar sertifikatas spec isduotas biggrin.gif  Galiu tik atsakyt tuo paciu biggrin.gif

eee, o kas tau sukalibravo? jei jau apie tai snekejom, nepyk, man skleroze biggrin.gif nes as dar vis ieskau..
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 19:27)

Labai tada keista, kad jums tamsu.

Ten visos nuotraukos, kone tobulai eksponuotos - be isdegimu, bet ties ju riba.
Atsakyti
lotuliukas.gif tyliai stebiu kaip kokį diskusijų šou. Klausykit, susėdam ir nusprendžiam visą teisybė apie ff, objektyvus, kalibruotus ar mažiau monitorius. Jau pasimečiau kur ta teisybė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 01 05, 19:42)
4u.gif
mergaites, kokiomis programomis naudotis atliekant namu d? ar cia pacios pasirenkame? g.gif

apie kurį čia namų darbą kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2011 01 05, 16:18)

O tu juos karpai po to? Ta prasme, fotografuoji is toliau ir po to kerpi, ar kisi prie pat veido? Turiu omenyje, kai close up darai? ... pvz. toj kur Kudroj pasisekima turejo... su kuo beje ir sveikinu  4u.gif Man ta foto labai labai patinka, bet desinys zandas man atrodo padidintas  ax.gif

O kas yra close up? čia kai iš labai arti fotografuojama?

Ačiū už sveikinimus, merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 05 sausio 2011 - 19:38
QUOTE(airv @ 2011 01 05, 20:38)
Ačiū už sveikinimus, merginos  4u.gif

rodos kėlei į kūdrą savo autoportretą. Koks jis man nuostabus. Įkelk pasigrožėjimui, gal ne visi matė, ar jūs čia apie tą pačią foto kalbat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 sausio 2011 - 19:40
QUOTE(Yvette @ 2011 01 05, 21:35)
apie kurį čia namų darbą kalbi?

apie visus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 05, 19:32)
eee, o kas tau sukalibravo? jei jau apie tai snekejom, nepyk, man skleroze biggrin.gif nes as dar vis ieskau..

Paklausiu vyro, kur monitoriu pirko, ten ir kalibravima atliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 05, 19:40)
rodos kėlei į kūdrą savo autoportretą. Koks jis man nuostabus. Įkelk pasigrožėjimui, gal ne visi matė, ar jūs čia apie tą pačią foto kalbat?  smile.gif

Nžn ar apie tą smile.gif čia ne auto, čia Alabama mūsų smile.gif Ar tu apie kitą?
user posted image
Atsakyti