Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Burka @ 2011 01 05, 17:53)
Laukiu patarimu kas blogai,ka reiktu daryt kitaip blush2.gif cia tik i albuma nuotraukytes,bet norisi gi graziai ax.gif

man visos grazios, o labiausiai kabina antra ir trecia ax.gif
Atsakyti
šauksiu, jej bogu, noriu būt pamatyta ir išgirsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Almost @ 2011 01 05, 15:29)
3 nd

ar visos užskaitot? ar gerai? esmę supratau - kuo arčiau objekto, tuo labiau išplautas fonas.

QUOTE(Almost @ 2011 01 05, 15:51)
aš iškart in advance , bet noriu pasiteirauti dėl 5nd.. radau čia tokį dalyką:
White Balance:
Auto
Daylight
Tungsten or halogen
Fluorescent
Open Shade

paskui kažkur dar skaičiau, kad mano fotike lyg nėra galimybės nusistatyti ten tą WB palei lapą ar pan... tai čia aš teisingai suprantu viską?

noriu čia iš profesoresnių, nei aš, sulaukt atsakymo - man 5nd išeis daryt su tokiom WB galimybėm fotike ar ne? mastau.gif

Laukine25 - noriu Tau (jau drįsiu taip kreiptis, nes seniai stebiu, kaip Tu vis dideliais tempais į priekį mauni fotografijoj) pasakyti, kad neberašytum, jog esi tik mažas taškelis fotografijoj... Nes tai, ką matau aš - mėgėja gražių nuotraukų, man labai ir labai patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 16:46)
O šita? Koliažą darant apkirpo truputį kojas ir pakaušį...

Man antroj nukapojimai trukdo.Ir gal kiek zemiau pati nusiliesciau.

QUOTE(Burka @ 2011 01 05, 16:53)

Visur vaikai per toli.Nesimato veidu, emociju.Bandyk prieit arciau, atsisest ar net atsigult-kad vaikai butu tam paciam lygyje.
QUOTE(maija @ 2011 01 05, 16:54)

Nu grazu:)Parezisuota:)
Papildyta:
Burka-

http://www.efoto.lt/...aikus_patarimai
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 16:58)
Baiktu smile.gif Juk mergaitės šitaip baletą šoka  4u.gif Šiaip, turiu ir su kojom bei pakaušiu, bet ar ryškumo netrūksta šioje?  g.gif

ko gero čia man jau paranoja doh.gif parodyk su pakaušiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 05, 17:08)

Laukine25 - noriu Tau

Man labai smagu, ačiū už gerą žodį... 4u.gif Nors visiškai nesijaučiu verta. Nuoširdžiai sakau.
Ir aš kažkaip labai pagyras atsargiai vertinu. Gyvenime jei mane kas pagiria, aš pradedu įtart klastą smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 05, 17:15)
parodyk su pakaušiu 4u.gif  4u.gif

įmečiau į flikrą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 16:46)
O šita? Koliažą darant apkirpo truputį kojas ir pakaušį...

O neapkirpt niekaip neiseina? Nes nu bais kliuva iskart. Su ryskumu tai man lyg ok, vistiek apdirbimas toks "pro duma" smile.gif

QUOTE(Burka @ 2011 01 05, 16:53)
Laukiu patarimu kas blogai,ka reiktu daryt kitaip blush2.gif cia tik i albuma nuotraukytes,bet norisi gi graziai ax.gif

Na, pirmoj fokusas neaisku kur, visos tamsokos ir kazkiek sniegas per melsvas man, siaip nzn, nieko ipatingo smile.gif

QUOTE(maija @ 2011 01 05, 16:54)
Na, namu darbai jau kaip ir uzskaityti, tai dedu pirma nuotraukyte kritikai.... Man tai cia nepatinka 1 dalykas - fonas. Bet nieko geriau neturejau sad.gif Tai truputi ji "grazinau" photoshopu smile.gif

Man per marga. Margi zaislai ir margi berniuko rubeliai. Vaika rengciau vienspalviais rubais be dryzeliu ir visokiu papildomu detaliu (ir be kojniu, basa palikciau). Zodziu perkrauta. Ir formatas foto keistas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 17:24)
Man labai smagu, ačiū už gerą žodį...  4u.gif Nors visiškai nesijaučiu verta. Nuoširdžiai sakau.
Ir aš kažkaip labai pagyras atsargiai vertinu. Gyvenime jei mane kas pagiria, aš pradedu įtart klastą smile.gif

jauties nesijauti - vidinė būsena. iš šono matosi ir jaučiasi kitaip mirksiukas.gif
nesijaudink, aš jokių klastų neturiu - per toli gyveni, kad turėčiau pagrindinę galimą klastą (aha aha, fotosesiją hihihi.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 09:32)
Užsakiau ff šiandien...

Jei jis tau reikalingas, tai ir gerai, mažiau klausyk, kaip kiti darytų mirksiukas.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 05, 09:35)
O man atrodo, kad tu sauniai stengiesi. Ir zinau kad jei toki kadra idetu koks nors zmogus pasiekes fotografijoj daugiau, tai visi alpetu ir girtu. Kitaip sakant - pirmiausia dirbama del autoriteto, o paskui jau autoritetas dirba uz tave biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Almost @ 2011 01 05, 14:29)

Gerai ND 4u.gif Tik patarimas - nors ir ND darai, bet gal vis dėl to reikėtų pradėti nuo estetikos fotografijoje tongue.gif

QUOTE(maija @ 2011 01 05, 15:54)
Na, namu darbai jau kaip ir uzskaityti, tai dedu pirma nuotraukyte kritikai.... Man tai cia nepatinka 1 dalykas - fonas. Bet nieko geriau neturejau sad.gif Tai truputi ji "grazinau" photoshopu smile.gif

Jau kai kas parašė apie mirgu margu drinks_cheers.gif Bet sveikinu, kad bandai kažką sugalvoti, o ne tik pykšt pokšt padarei mirksiukas.gif 4u.gif

O Airv, Alabama, Paprastą sveikinu su pasiekimais ir su pagaliais biggrin.gif
Melodi, o kur berniukų vardai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 01 05, 18:37)
Gerai ND  4u.gif  Tik patarimas - nors ir ND darai, bet gal vis dėl to reikėtų pradėti nuo estetikos fotografijoje  tongue.gif

aš labai supykau, kad man fokusas nušoko pirmam bandyme, nors to neturėjo būt, apsisukau ir padariau doh.gif dabar darau bet ką, kad nereikėtų mokytis egzui... mano klaida blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 05, 15:37)
o tu  nestuke.gifg.gif  rolleyes.gif

ne biggrin.gif as megstu fantazuot biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
mergaites, kokiomis programomis naudotis atliekant namu d? ar cia pacios pasirenkame? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 18:05)
Na, pirmoj fokusas neaisku kur, visos tamsokos ir kazkiek sniegas per melsvas man, siaip nzn, nieko ipatingo smile.gif

Sviesumas labai geras. Su sniego spalva irgi daugmaz viskas tvarkoje. Kalibruokites monitoriu smile.gif
Atsakyti