Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 01 05, 17:01)
Nereik manes musti.As labai trapi ir visa kita.

hihihi.gif kaip pasakytu MB, - jautri smugiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 01 05, 16:29)
QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 05, 16:12)

Kai laukiausi Une buvo kuri laika vardas favoritas, bet turime Beatrice, irgi salia hihihi.gif musu maze varda issirinko pati biggrin.gif cia jei jau apie fotografija prakalbom.. smile.gif

Oooo, maniškė Unė Beatričė biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Loretoidas,2011 01 05, 17:04]
Kai laukiausi Une buvo kuri laika vardas favoritas, bet turime Beatrice, irgi salia hihihi.gif musu maze varda issirinko pati biggrin.gif cia jei jau apie fotografija prakalbom.. smile.gif
[/quote]
Oooo, maniškė Unė Beatričė biggrin.gif
[/quote]
Zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 13:13)
1. Buvau issinuomavus 30 mm f 1,4, fona plauna puikiai, tie "veido iskraipymai" kaip jus juos cia vadinat atsiranda tik fotkinant "close up" portretus, t.y. kai jau objektyva i nosi kazkam ikisi, bet abejoju ar su 50-tuku ne tas pats gaunas, o siaip tikrai nera tokiu dalyku. Jei jau nori close up, tada reik is toliau fotkint ir apkirpt, tik tiek. Ne is teorijos apie matricas ir crop faktorius sakau, o is patirties 4u.gif
2. Tu gal eee, nori paskolint man ji? As vis dar svarstau imt sita ar neimt, o gal imt Sigmos analoga, kuris del man kolkas visikai neaiskios priezasties gerokai brangesnis. blush2.gif

1. Man todel ir blogai, kad close up kraipo doh.gif Reikia man butinai 50 mm. Nesuprantu, kaip as dar jo nenusipirkau... turbut del to, kad babkiu gaila smile.gif
2. As irgi sita noreciau ilgeliau pavartoti biggrin.gif

QUOTE(airv @ 2011 01 05, 14:00)
Mano pats mylimiausias objektyvas 30mm 1,4 smile.gif ir telpu, ir galima gražių portretų padaryti smile.gif

O tu juos karpai po to? Ta prasme, fotografuoji is toliau ir po to kerpi, ar kisi prie pat veido? Turiu omenyje, kai close up darai? ... pvz. toj kur Kudroj pasisekima turejo... su kuo beje ir sveikinu 4u.gif Man ta foto labai labai patinka, bet desinys zandas man atrodo padidintas ax.gif

QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 15:46)
As snd sedziu namie viena (pagaliau po ilgu sirgimu i darza vaika isleidau) ir durniuoju biggrin.gif

Fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2011 01 05, 16:18)

O tu juos karpai po to? Ta prasme, fotografuoji is toliau ir po to kerpi, ar kisi prie pat veido? Turiu omenyje, kai close up darai? ... pvz. toj kur Kudroj pasisekima turejo... su kuo beje ir sveikinu  4u.gif Man ta foto labai labai patinka, bet desinys zandas man atrodo padidintas  ax.gif

Su liudesiu pareiskiu, kad mano tokie jau zandai. unsure.gif Airv cia ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 14:46)
Gerai, kad dieda turiu toki, kuris moka argumentuotai ir logiskai man isaisikint, kad atmetus siknos kepimo faktoriu nera pas mane realaus poreikio ir idirbio dar ant ff biggrin.gif

Aš turiu tokį diedą, kuriam nervai brangiau nei tie keli tūkstančiai... Nes jei jis man pradės sakyt, kad čia man TIK KEPA šikna, tai sulauktų šimtomilijonų argumentų kad taip nėra, butų įveltas į dideliausią diskusiją vakarais kodėl man VISGI reikia geresnio aparato ir amžiaus šaltąjį karą lovoje. Todėl jis dėjęs skersą sutinka su mano norais biggrin.gif Bet aš stengiuosi tuo per daug nepiknaudžiaut ir kad tie norai pernelyg su realybe neprasilenktų... tongue.gif

Abu turime nepigiai kainuojančius hobius.. jo aistra- bekelės sportas irgi nėr labai pigus smile.gif Tik tiek, kad aš, šventai atlikdama žmonos pareigą vis einu ir bambu, kad per brangiai nupirko gerves, sailentblokus ar dar kokį šūdą smile.gif

QUOTE(fotolama @ 2011 01 05, 14:54)

Aš ne robobebras, bet galiu atsakyti: ne, netiks. Pas Nikon DX reiškia, kad objektyvas skirtas kropintai matricai.

Supratau. Ačiū labai. 4u.gif

Dėl vardo aš nesakysiu savo nuomonės, nes pati niekada neklausyčiau komentatotrių rinkdama vaikui vardą. Linkiu išrinkti patį gražiausią.
O foto man labai smagi. Gražiai atrodo kai nėr liemenėlės po apačia smile.gif
Atsakyti
Oi,kalba apie vardus ziuriu tongue.gif as irgi turiu viena su labai populiariu vardu,o kiti su ganetinai retais tongue.gif
Prisiziurejau cia jusu nerealiu foto,nu ir nusprendziau pasivaiksciojima su vaikais biski praktika paverst,ir oi oi oi,tai pusnyse kas uzklimpsta,tai pabega visi is ten kur grazu buvo,tai fotiko dangteli pameciau,tai pamirstu ka nustatyt norejau...zodz,kol kas balaganelis is mano fotografavimo,kelios megejiskos nuotraukikes gavos,veliau perziuresiu,imesiu jei kokia padoresne isejo ax.gif
Atsakyti
O šita? Koliažą darant apkirpo truputį kojas ir pakaušį...

user posted image
Atsakyti
Pirmoji nuotrauka man patinka, dėl antrosios.. aišku, iš karto kliudo apkarpymai.. bet ir dar... man gal paranoja, bet aš kaip mama neleisčiau publikuoti tokios nuotraukos internete... kažkaip nu nežinau.. gal aš klystu doh.gif
Atsakyti
Laukiu patarimu kas blogai,ka reiktu daryt kitaip blush2.gif cia tik i albuma nuotraukytes,bet norisi gi graziai ax.gif
user posted image
Ilgas kelias namo...
user posted image
Nelengva bristi
user posted image
Duok, nupurtysiu sniega
user posted image

Atsakyti

Na, namu darbai jau kaip ir uzskaityti, tai dedu pirma nuotraukyte kritikai.... Man tai cia nepatinka 1 dalykas - fonas. Bet nieko geriau neturejau sad.gif Tai truputi ji "grazinau" photoshopu smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 05, 16:49)

Baiktu smile.gif Juk mergaitės šitaip baletą šoka 4u.gif Šiaip, turiu ir su kojom bei pakaušiu, bet ar ryškumo netrūksta šioje? g.gif
Atsakyti