Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fotolama @ 2011 01 05, 15:20)
Ne. Pirmoje nuotraukoje fokusas, deja, visai ne ten, kur turejo buti.

tai vat aš ir pati nesuprantu, nes fokusavau tai ten pat, kur ir kitose foto mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 01 05, 15:12)
Kol neturejau Liepos nezinojau nei vieno vaiko tuo vardu, bet dabar  blink.gif  lotuliukas.gif Kur pasisuki ten Liepa  lotuliukas.gif

mums taip pat su Liepa buvo biggrin.gif o darželio grupėj išvis, keturios Liepos blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 05, 16:12)

Kai laukiausi Une buvo kuri laika vardas favoritas, bet turime Beatrice, irgi salia hihihi.gif musu maze varda issirinko pati biggrin.gif cia jei jau apie fotografija prakalbom.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 05, 15:12)
Alabama - gausi į galvą  cool.gif  Kai prieš beveik trylika metų pavadinau Une saviškę, ji buvo vienintelė, t.y. visiškai atitiko vardo reikšmę, o dabar jau kur pažiūrėsi, visur Unės, Elzės... Vienas džiaugsmas, kad savo kartoj ji nesutinka bendravardžių, kaip ir Elzė  tongue.gif  O šiaip toks pastebėjimas - kiek teko sutikt ir fotografuot Ievų - visos nepaprastai gražios ir fotogeniškos biggrin.gif

as tai seniai seniai norejau pavadint Elze biggrin.gif bet jau dabar kita galvoju... nes nu tikrai daug Elziu atsirado.. bet tu, Loreta, labai super vardus sugalvojai.. nes nu tikrai tokiu vardu nebuvo pries 20 metu..
Atsakyti
3 nd

18mm
user posted image

29mm
user posted image

55mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 05, 15:29)
as tai seniai seniai norejau pavadint Elze biggrin.gif bet jau dabar kita galvoju... nes nu tikrai daug Elziu atsirado.. bet tu, Loreta, labai super vardus sugalvojai.. nes nu tikrai tokiu vardu nebuvo pries 20 metu..

o tu nestuke.gif ? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 05 sausio 2011 - 15:37
QUOTE(Almost @ 2011 01 05, 16:29)

dabar gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Kai laukiausi Elzės, sūnus buvo sugalvojęs vardą Unė- šiaip aš jo net negirdėjusi buvau ax.gif

O iš duotų rinkčiausi Ūla thumbup.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 05 sausio 2011 - 15:50
aš iškart in advance , bet noriu pasiteirauti dėl 5nd.. radau čia tokį dalyką:
White Balance:
Auto
Daylight
Tungsten or halogen
Fluorescent
Open Shade

paskui kažkur dar skaičiau, kad mano fotike lyg nėra galimybės nusistatyti ten tą WB palei lapą ar pan... tai čia aš teisingai suprantu viską?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 05, 16:20)
Puikiai.

Aciu clap.gif

Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 05, 15:12)
Alabama - gausi į galvą  cool.gif  Kai prieš beveik trylika metų pavadinau Une saviškę, ji buvo vienintelė, t.y. visiškai atitiko vardo reikšmę, o dabar jau kur pažiūrėsi, visur Unės, Elzės... Vienas džiaugsmas, kad savo kartoj ji nesutinka bendravardžių, kaip ir Elzė  tongue.gif  O šiaip toks pastebėjimas - kiek teko sutikt ir fotografuot Ievų - visos nepaprastai gražios ir fotogeniškos biggrin.gif

Nereik manes musti.As labai trapi ir visa kita.
Man Une, Una visada buvo vardas nr vienas.As ir dukra panasiai pavadinau.
Atsakyti