Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 13:53)
Bet o kaip ISO, spalvos? Juk ne vien kampą ff duoda.. Kiek teko skaityti kokio D90 su D700 spalvų nėr ka lyginti...

Deja, komentaruose ne vien tiesa rašoma... Aš čia apie spalvas.

Dėl ISO - taip, galėsite per porą stopų jautrumą daugiau kelti.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 13:53)
robobebrai- o va toks tiktų tokiam fotikui? Aš labai jo gailiu, man baisiai geras objektyvas jis sodyboj vaikams pyškint sėdint hamake ir maukiant sidrą  biggrin.gif

Aš ne robobebras, bet galiu atsakyti: ne, netiks. Pas Nikon DX reiškia, kad objektyvas skirtas kropintai matricai.
Atsakyti
Airv, Paprasta, kaip dziaugiuosi del jusu 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 15:46)

As snd sedziu namie viena (pagaliau po ilgu sirgimu i darza vaika isleidau) ir durniuoju

man visi grazus ax.gif
Atsakyti
Ir as uz Ieva hihihi.gif
Atsakyti
Melodi, mes cia tau tuoj varda isrinksim biggrin.gif ar tu nuotraukai norejai komentaru ? biggrin.gif
Atsakyti

5ND naturaliam apsvietime. Kaip jums? Ar uzskaitysit? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 01 05, 14:56)
Melodi, mes cia tau tuoj varda isrinksim  biggrin.gif  ar tu nuotraukai norejai komentaru ? biggrin.gif

Galit ir foto komentuot, ale ner labai ka cia komentuot, man snd zaidimo su PS nuotaika biggrin.gif
Rinkit rinkit, man idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 15:03)

Rinkit rinkit, man idomu biggrin.gif

Ūla ax.gif aš irgi Liepą turiu, o mažoji Rusnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 01 05, 15:05)
Ūla ax.gif aš irgi Liepą turiu, o mažoji Rusnė ax.gif

Kol neturejau Liepos nezinojau nei vieno vaiko tuo vardu, bet dabar blink.gif lotuliukas.gif Kur pasisuki ten Liepa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 05, 15:54)
Ir man patinka:)
Medelynas butu:)

Une?

Alabama - gausi į galvą cool.gif Kai prieš beveik trylika metų pavadinau Une saviškę, ji buvo vienintelė, t.y. visiškai atitiko vardo reikšmę, o dabar jau kur pažiūrėsi, visur Unės, Elzės... Vienas džiaugsmas, kad savo kartoj ji nesutinka bendravardžių, kaip ir Elzė tongue.gif O šiaip toks pastebėjimas - kiek teko sutikt ir fotografuot Ievų - visos nepaprastai gražios ir fotogeniškos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 05, 14:15)
tuoj gausi. ten kartais netiketai duoda, kartais netiketai atima biggrin.gif nes procentais ten kazkaip skaiciuoja.. viena diena gali patekt tarp tu 20% geriausiu, kita ne.. ir taip svyruoja. ir kartasi viena foto, kuri visas palkeles surenka, uzkeliai iskart aukstai, nors ir daugiau foto neturi. ten tokia keista sistema siaip smile.gif bet va keturias palekeles turet.. va ten jau sunku biggrin.gif

Oj norėčiau jau antros smile.gif blush2.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 01 05, 14:54)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
perdarau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 05 sausio 2011 - 15:25
QUOTE(maija @ 2011 01 05, 15:00)
5ND naturaliam apsvietime. Kaip jums? Ar uzskaitysit?  ax.gif

Puikiai.

Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 01 05, 15:13)
3 nd pagaliau priduodu...  ax.gif  blush2.gif

Ne. Pirmoje nuotraukoje fokusas, deja, visai ne ten, kur turejo buti.

Ir dar patarimas - niekada nefotografuokite pries sviesa (siuop atveju pries langa), nebent specialiai norite gaudi daikto silueto nuotraukas smile.gif
Atsakyti