Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 20:21)
Nelabai galiu paguosti - kambaryje jis gerokai per tamsus. Normaliai nufotografuoti galima arba labai sukėlus ISO (jei tavo fotoaparatas tai pakelia) arba ilginant išlaikymą, o tokiu atveju normaliai nufotografuoti pavyks tik su stovu.
Kambaryje vis tik siūlyčiau pataupyti ir 50'tuką nusipirkt. Nebrangus jis smile.gif

Mano fotikas pakelia ISO mirksiukas.gif ir net pakeliu sviesuma (jauciu Ekspoziciją wink.gif )

Nu nebrungus, bet greitu laiku deja, niekaip nesigaus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 20:30)

Dar pora  blush2.gif

Grazus modelis, o ypac akys labai išraiškingos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 20:19)
Ateinu su portretukais kritikai  blush2.gif

m, man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 20:19)

man antra patinka. Tokia pilna, lig ir nieko netrūksta nei perdaug kažko. Šauniai
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 02, 19:35)

Grazus modelis, o ypac akys labai išraiškingos  mirksiukas.gif

perduosiu modeliukui 4u.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 02, 19:38)
m, man patinka rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 02, 19:38)
man antra patinka. Tokia pilna, lig ir nieko netrūksta nei perdaug kažko. Šauniai

dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 19:30)
aš pastebėjau, kad ...

man tos pirmosios pilkos labiau patiko thumbup.gif Ir smulkmena, bet labai smagi- sniegas ant plaukų thumbup.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 01 02, 19:35)
Mano fotikas pakelia ISO 

iki kiek pakelia ir koks objektyvo f?
Aš ilgai fotkinau su 18-85 mm, jis gal kiek truputį šviesesnis, bet dienos metu tikrai įmanoma šį tą išgauti, aišku, reikia pasikelti iso ir padirbėti PS... Kuo šviesesnė patalpa, tuo mažiau darbo PS reikia
Atsakyti
Laba...su naujais visus, visas,...jus saunios,nuostabios, jusu pastebejimai puikus, verciantys pasitempt, eit tolyn...nezinau kaip ir ka jus spejat, noreciau sau daugiau laiko palinketi...jei tik ka pradedu namie konstruot, prisistato maziai, jei iseinam i lauka, kaip kad siandien, per pusnis iki keliu toli nenueinu...bet cia juk kvailas pasiteisinimas...

Paprasta, nepaprastai grazus modeliukas ir pirmosios dvi superines, nieko netruksta, nieko neperdaug...Tik dabar pasakyk,akytes ir yra tokio ryskumo ar ryskinai su PS, jei taip, su kuom?Ir dar, kur fokusas taikytas...as taikau kaip kazkas sake tarp akyciu...nu bet nera tos akytes ryskios, nu nera
Atsakyti
sveiki su naujaisiais metais visus smile.gif

paprasta thumbup.gif pasidarbavai , Auguste nerealus modeliukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 02 sausio 2011 - 19:52
QUOTE(juratike13 @ 2011 01 02, 19:47)
Paprasta, nepaprastai grazus modeliukas ir pirmosios dvi superines, nieko netruksta, nieko neperdaug...Tik dabar pasakyk,akytes ir yra tokio ryskumo ar ryskinai su PS, jei taip, su kuom?Ir dar, kur fokusas taikytas...as taikau kaip kazkas sake tarp akyciu...nu bet nera tos akytes ryskios, nu nera

Ačiū 4u.gif Taikau į tarpuakį 4u.gif Šiaip ryškiausios kaytės būna, kai tiksliai pagautas fokusas, bet prie atvertos diafragmos būna, kad ir nepataikau tiksliai... ar ranka sudreba, ar dar kas doh.gif doh.gif o su PS atskirai akių neryškinu 4u.gif sakykime, pirmoje jei įsižiūrėsi geriau, matysi, kad viena akytė aštresnė- reiktų pataisyti, bet aš nemoku doh.gif

Eurikaite, tikrai- buvo nerealiai smagu... plius čia pirmas kartas... vis tiek dar tokios abi ne visai atsipalaidavę- jei mergytė norės, būtinai kartosim ir kartosim thumbup.gif

Will, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 02 sausio 2011 - 19:52
Sveikos.

Tyliai skaitau vis, bet visgi noriu prisidėti prie šventinių linkėjimų.... Daug nuostabių kadrų, gražių šypsenų ir nepakartojamų modeliukų!!!

Kadangi artėja gimtadienis, tyyyyyliai svajoju apie šviesesnį objektyvą. Pas mane Canon 1000D, o dabar fotografuodavau su 18-55 kitiniu obj.
Kokį jūs patartumėt? smile.gif
Tikrai tamsus tas mano objektyvas, praktiškai kambaryje nelabai išeina be blico gerų kadrų padaryti.
Aišku aš dabar tik svajoju..... Net kainų nežinau tų geresnių.... Gal ant gimtadienio ir nesigaus, bet jei jau pirksiu tai norėčiau geresnio kokio, su kuriuo didesnis menas gautųsi biggrin.gif (Nu gerai gerai, žinau kad meną daro fotografas...... biggrin.gif )

paprasta, kaip žavu!!! Aš nieko daugiau ir neišgaliu pasakyt gi biggrin.gif Man ta su rožiniais rūbais fantastiška. O modelis išvis pritrenkiantis!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 02 sausio 2011 - 19:53
QUOTE(Refresh @ 2011 01 02, 19:52)

Kokį jūs patartumėt? smile.gif

paprasta, kaip žavu!!! Aš nieko daugiau ir neišgaliu pasakyt gi biggrin.gif Man ta su rožiniais rūbais fantastiška. O modelis išvis pritrenkiantis!!!!!!!!!!!

ekonimiškas 50 mm 1.8 arba 85 mm 1.8... o jau brangesni 50 mm 1.4 arba 85 1.4 ax.gif tik 85 mm su nepilnu kadru truks kampo... bet jei fotkinsi daugiau lauke, tai bėdos nebus ax.gif

Atsakyti
Paprasta, man ta rozine spalva limpa 4u.gif Na tokiam neutraliam misko fone pilka kazkiek prapuola 4u.gif Tada arba makiazo ryskesnio arba dar kazko noretusi..nzn net, skonio reikalas,aisku smile.gif Modeliukui komplimentai. Abi puikiai pasidarbavot smile.gif

Rarity, idomiai, cia su 100-tuku? smile.gif

Airv, na sviesa tunelio gale jau matos biggrin.gif

Atsakyti

QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 19:19)

Man trečaia favoritė.. Gražu. Modelis labai toks švelniai išraiškingas. Ir spalvos gražios, švelnios...
Atsakyti