Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 01 05, 14:09)
kad neduoda dar smile.gif taškų per mažai

tuoj gausi. ten kartais netiketai duoda, kartais netiketai atima biggrin.gif nes procentais ten kazkaip skaiciuoja.. viena diena gali patekt tarp tu 20% geriausiu, kita ne.. ir taip svyruoja. ir kartasi viena foto, kuri visas palkeles surenka, uzkeliai iskart aukstai, nors ir daugiau foto neturi. ten tokia keista sistema siaip smile.gif bet va keturias palekeles turet.. va ten jau sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 14:11)
OOOOOOooooooooooooooooooooo smile.gif
Nuo to ir reikėjo pradėt smile.gif
Sveikinu abi, ponios smile.gif

Uhu. smile.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 05, 14:15)
tuoj gausi. ten kartais netiketai duoda, kartais netiketai atima biggrin.gif nes procentais ten kazkaip skaiciuoja.. viena diena gali patekt tarp tu 20% geriausiu, kita ne.. ir taip svyruoja. ir kartasi viena foto, kuri visas palkeles surenka, uzkeliai iskart aukstai, nors ir daugiau foto neturi. ten tokia keista sistema siaip smile.gif bet va keturias palekeles turet.. va ten jau sunku biggrin.gif

Aga, keista ten.As staiga emiau ir gavau pakle, ne pagal taisykles.Tai kartais uzeinu patiktint-gal persigalvoja ir ateme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 05, 15:19)
Aga, keista ten.As staiga emiau ir gavau pakle, ne pagal taisykles.Tai kartais uzeinu patiktint-gal persigalvoja ir ateme rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As taip keistai ir netycia per viena diena uzdirbau dvi palkes ir likau nesupratus bigsmile.gif Sedejau pries tai su viena ir staiga dar dvi.... na jauciausi tikrai nenusipelnus to... blush2.gif

P.S. as tai begediskai pamirsau pasveikint Airv ir Paprasta blush2.gif
Sveikinu mrtginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 sausio 2011 - 14:30
QUOTE(Alabama @ 2011 01 05, 14:19)

kodel manai, kad ne pagal taisykles?

as kazkada gavau palke per gimtadieni, apsidziaugiau labai biggrin.gif kita diena jau nebuvo jos biggrin.gif nieksybe
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 01 05, 14:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As taip keistai ir netycia per viena diena uzdirbau dvi palkes ir likau nesupratus bigsmile.gif  Sedejau pries tai su viena ir staiga dar dvi.... na jauciausi tikrai nenusipelnus to... blush2.gif

nu idejai viena gera darba, kuris daug surinko, ir viskas smile.gif as tai laukiu kada man dings palkele, nes nesijauciu verta tikrai biggrin.gif yra ten tokiuuu super fotkinanciu ir su tiek pat palkeliu. nu bet jie vis tiek auksciau.. nu nes i darbus ziuri, ne tik i palkeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 05, 14:25)
kodel manai, kad ne pagal taisykles?

as kazkada gavau palke per gimtadieni, apsidziaugiau labai biggrin.gif kita diena jau nebuvo jos biggrin.gif nieksybe

nes
"Dalyviais tampama turint tris nuotraukas, kurios būtų nenulinio lygio ir kurioms klubo narių skirtų balų suma yra teigiama"

Pas mane tai nera tokiu darbu.

Vsio, prisikalbejau, dabar tikrai atims cool.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Uzsukau pas jus su klausimuku. turiu Nikon D40, fotuografuoju tik seimos albumui. Objektyvas mano kitinis. Ir pradejo jis manes nebetenkint situacijose: darzelio sale, mokyklos aktu sale, kai tenka fotografuot ant scenos stovincia dukryte. Fotografuoti norisi ir viena vaika ir visa klase- is toleliau. Gal galit man patart koki objektyva daug maz rinktis? Finansai riboti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 05, 14:28)
nes
"Dalyviais tampama turint tris nuotraukas, kurios būtų nenulinio lygio ir kurioms klubo narių skirtų balų suma yra teigiama"

Pas mane tai nera tokiu darbu.

Vsio, prisikalbejau, dabar tikrai atims cool.gif

nu nepatingejau ir paziurejau biggrin.gif taigi turi daug darbu, kurie yra nenuliniai. nu jau su melyna palkele. ir yra foto, pvz "Kai tėvas buvo jaunas", kur klubo nariai dave 4.5 balus. tai va, ir viskas smile.gif ir palkele turi smile.gif neatims wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 05, 14:40)
nu nepatingejau ir paziurejau biggrin.gif taigi turi daug darbu, kurie yra nenuliniai. nu jau su melyna palkele. ir yra foto, pvz "Kai tėvas buvo jaunas", kur klubo nariai dave 4.5 balus. tai va, ir viskas smile.gif ir palkele turi smile.gif neatims wink.gif

Ooooooo, jeeee laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 13:53)
Na, teko matyt gana graudžių pavyzdžių kas nutinka kai autoritetas pradeda dirbt vietoj fotografo smile.gif
Taip galima būtų ir skandalą sukurt...
Bet o kaip ISO, spalvos? Juk ne vien kampą ff duoda.. Kiek teko skaityti kokio D90 su D700 spalvų nėr ka lyginti... Aš praktiškai nebandžius, tik komentarus sakau.. Tas pats dėl ISO. Nu vargas prie 800 su D90. O galima dar tikrai buvo išlaužt gražių foto, namie vos prieblanda buvo, gal 14 val..Bet va ISO teko kelt, triukšmai išlindo...
Nebandžiau aš 35mm ir 85mm, bet manau man su ff ir 50mm bus kolkas labai gerai...
Tikiuosi artimiausiu metu nepabandyt 85mm, nes su mano karštu būdu, nežinia kuo gali viskas pasibaigt... unsure.gif

Na del ISO tai taip, cia nenuneigsi niekaip. O spalvos kaip zinia koreguojamos i kaire ir i desne su PS. Nzn, as tiesiog skaitau tavo postus ir matau save gal pries metus biggrin.gif Irgi buvau labai labai uzsikepus ff, ypac kad fotkinau su 1000D tada dar. Gerai, kad dieda turiu toki, kuris moka argumentuotai ir logiskai man isaisikint, kad atmetus siknos kepimo faktoriu nera pas mane realaus poreikio ir idirbio dar ant ff biggrin.gif

As snd sedziu namie viena (pagaliau po ilgu sirgimu i darza vaika isleidau) ir durniuoju biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Melodi, Ūla wub.gif
Atsakyti
Prie Liepos labiausiai tinka Ieva biggrin.gif . As norejau kad musu Liepa butu Ievute biggrin.gif Crazy nuotrauka, man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 05 sausio 2011 - 14:53
QUOTE(Ersė @ 2011 01 05, 14:52)
Prie Liepos labiausiai tinka Ieva biggrin.gif . As norejau kad musu Liepa butu Ievute  biggrin.gif Crazy nuotrauka, man patinka  biggrin.gif

Ir man patinka:)
Medelynas butu:)

Une?
Atsakyti