QUOTE(Forgete @ 2011 01 05, 10:35)
O man atrodo, kad tu sauniai stengiesi. Ir zinau kad jei toki kadra idetu koks nors zmogus pasiekes fotografijoj daugiau, tai visi alpetu ir girtu. Kitaip sakant - pirmiausia dirbama del autoriteto, o paskui jau autoritetas dirba uz tave
Na, teko matyt gana graudžių pavyzdžių kas nutinka kai autoritetas pradeda dirbt vietoj fotografo
Taip galima būtų ir skandalą sukurt...
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 12:13)
Ne, nu tu duodi
Man atrodo siek tiek perspaudziat jus to ff verte. Nieko nesakau, jei tik nori ir turi galimybiu pirk, bet taip "ant karstuju" man atrodo labai nusivilsi. Platesnio kampo sviesaus objektyvo tau reikia..
Bet o kaip ISO, spalvos? Juk ne vien kampą ff duoda.. Kiek teko skaityti kokio D90 su D700 spalvų nėr ka lyginti... Aš praktiškai nebandžius, tik komentarus sakau.. Tas pats dėl ISO. Nu vargas prie 800 su D90. O galima dar tikrai buvo išlaužt gražių foto, namie vos prieblanda buvo, gal 14 val..Bet va ISO teko kelt, triukšmai išlindo...
Nebandžiau aš 35mm ir 85mm, bet manau man su ff ir 50mm bus kolkas labai gerai...
Tikiuosi artimiausiu metu nepabandyt 85mm, nes su mano karštu būdu, nežinia kuo gali viskas pasibaigt...
robobebrai- o va
toks tiktų
tokiam fotikui? Aš labai jo gailiu, man baisiai geras objektyvas jis sodyboj vaikams pyškint sėdint hamake ir maukiant sidrą
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2011 01 05, 11:09)
31mm ant fotoaparato su "kropinta" matrica. Mano manymu fonas pakankamai isplaukes, ar ne?
Mano kukliam skoniui, gražu. Bet kaip kiti dalykai, kuriuos duoda ff? Kiti privalumai?
QUOTE(Forgete @ 2011 01 05, 13:19)
Sveikinam Airv, o pries pora dienu ten pat maciau paprasta su Auguste
o su kuo jus čia ją sveikinat?