Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 01 05, 12:06)
Kvailas tikriausiai klausimas ir visai ne i ta tema, ar dabar imanoma kur nos zibuciu gaut? Reik fotosesijai g.gif  Gal bent tos vazonines buna dabar kad zydi g.gif

aš čia kada ieškojau žibučių, bet tikiuosi dar kur rasti lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar su prašymėliu- gal kuri turite sutarties pavyzdį fotosesijoms ax.gif Gal galėtumėte atsiųsti- j.petkeviciene@gmail.com Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 09:45)
Labai ne OT ir labai gerai pasakyta. Visiškai pritariu.

Na, sudaužykit mane dabar galutinai. Nekenčiu savo aparato, kuris niekaip netelpa mažam kambary. Nu negalėjau per langa išlipt, NETILPAU. Už tai pirksiu ff ir eina viskas po velnių. Sušikau puikų kadrą, nes nei kampo kitaip nei per langą išlipt negaliu. O kambarys mažas ir taškas, sienų neperstumsiu gi.

Daužykit:

Ne, nu tu duodi biggrin.gif Man atrodo siek tiek perspaudziat jus to ff verte. Nieko nesakau, jei tik nori ir turi galimybiu pirk, bet taip "ant karstuju" man atrodo labai nusivilsi. Platesnio kampo sviesaus objektyvo tau reikia (kaip ir man) smile.gif Ypac va tokiai nuotraukai) smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 05, 10:07)
O jis veidų neiškraipo? unsure.gif
Ateity apie 85mm būtinai galvočiau, bet ne viskas vienu ypu smile.gif

Buvau issinuomavus 30 mm f 1,4, fona plauna puikiai, tie "veido iskraipymai" kaip jus juos cia vadinat atsiranda tik fotkinant "close up" portretus, t.y. kai jau objektyva i nosi kazkam ikisi, bet abejoju ar su 50-tuku ne tas pats gaunas, o siaip tikrai nera tokiu dalyku. Jei jau nori close up, tada reik is toliau fotkint ir apkirpt, tik tiek. Ne is teorijos apie matricas ir crop faktorius sakau, o is patirties 4u.gif
QUOTE(paprasta @ 2011 01 05, 10:21)
Aš dėl to, kad netilpau kambaryje, pirkau 17-50 mm...  bet nelipo jis man... gulėjo sėkmingai spintelėje ax.gif kambarį iškeičiau į lauką  ir toliau su 50 mm lotuliukas.gif

Tu gal eee, nori paskolint man ji? As vis dar svarstau imt sita ar neimt, o gal imt Sigmos analoga, kuris del man kolkas visikai neaiskios priezasties gerokai brangesnis. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 05 sausio 2011 - 12:13
QUOTE(paprasta @ 2011 01 05, 12:12)
aš čia kada ieškojau žibučių, bet tikiuosi dar kur rasti lotuliukas.gif

as irgi tikiuos, vyras siunte i miska ieskot lotuliukas.gif Sakiau blogiausiu atveju pirksiu vazonine kur zibutes auga ir jas nukirpsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 05, 12:13)

Tu gal eee, nori paskolint man ji? As vis dar svarstau imt sita ar neimt, o gal imt Sigmos analoga, kuris del man kolkas visikai neaiskios priezasties gerokai brangesnis. blush2.gif

nebeturiu jau...

QUOTE(Ersė @ 2011 01 05, 12:16)
as irgi tikiuos, vyras siunte i miska ieskot  lotuliukas.gif  Sakiau blogiausiu atveju pirksiu vazonine kur zibutes auga ir jas nukirpsiu  biggrin.gif

va ir aš taip galvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pats mylimiausias objektyvas 30mm 1,4 smile.gif ir telpu, ir galima gražių portretų padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 05, 13:00)
Mano pats mylimiausias objektyvas 30mm 1,4 smile.gif ir telpu, ir galima gražių portretų padaryti smile.gif

http://fotokudra.lt/ Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 05, 13:00)

Uhu rolleyes.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 05, 13:01)

Uhuuuuuuuuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 05, 14:01)

labai!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 01 05, 13:09)

Uuuuuhhhuuuuu laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šauniai Airv 4u.gif
Atsakyti