QUOTE(paprasta @ 2011 01 04, 22:26)
gera taisyklė
ir dar kritikos tau parašiau
Jo, ryt ramiai atsisėsiu ir skaitysiu atidžiai kiekvieną komentarą ir iškart žiūrėsiu konkrečiai į nuotrauką. Nes dabar, kai foto vienur, komentarus permeti viena akim, nebežinai kas buvo pirmo koliažo kairėj foto kuri kaip ir nieko, bet va trečio koliažo penkta foto visai krypsta į šoną
Jūs stengėtės, reagavote, aprašėte, todėl aš su visa pagarba ryt sėsiu analizuotis. Šiandien jau nebėr jėgų, nes ta sesija išsunkė iki negalėjimo
Ant galo dar turėjom fotkintis, mergaitė laužės, sakau, nu ok, gana, nebefotkinam, viskas. Nors jos mama sako, dar davai, pafotkinam. Sakau- nebe. Mergaitė į ašaras, kad dabar jau vėl nori, aš nebežinau ką daryt, žodžiu emocijų visiems per akis... Bet šiaip, per daug vaikui įspūdžių, visokių pamokymų ir pan, tad natūralu kad galiausiai užknisom ją
Aš is vis į jokią pusnį nelipčiau.
Aj, dar rarity berods parašė dėl studijos.. Jo, man irgi labai faina buvo nebe studijoj pafotkint.. Bet kai pagrinde buvo mane leliai užpuolę, tai tokiu metų laiku kurgi daugiau, jei ne studijoj juos fotkint....
Užtai atsigavau šiandien kaip nuo grandinės nutrūkęs šuva, kai gavau galimybę fotkint miške, gamtoj... Tik gaila kad taip trumpai
Būč sudraskius mergaitę į skutus jei tik ji nebūtų sušalus, užfotkinus iki negalėjimo, kokia ji man graži, fotogeniška ir šiaip faina yra