Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 01 04, 18:33)

Be blico smile.gif Galesiu rytoj dienos sviesoj fotografuoti 5ND  clap.gif

Tai super 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2011 01 04, 19:03)
Sveiki 4u.gif

gal labai nepyksit, jei įsiterpsiu  ax.gif
Tokiu atveju nusistatinėti reikia rankiniu būdu (manual). Bet rezultatate vis tiek bus nukrypimų - nuo lango krentanti šviesa bus mėlynesnė, o nuo dirbtinio - geltonesnė...  Fotoaparatai nėra tokie tikslūs, kaip mūsų akys, todėl nukrypimai bet kokiu atveju bus smile.gif norėdama kuo geresnio rezultato tokiame komplikuotame apšvietime fotoshopo ar kt. foto redagavimo programos neišvengsite  4u.gif

Sveiki, smile.gif prašom dažniau, gal kokių pastabų mūsų darbeliams turėtumėt, smagu būtų nuomonę išgirsti mirksiukas.gif

QUOTE(Burka @ 2011 01 04, 19:30)
OK,perdarau,kaip dabar?

Na čia tai jau puikiai smile.gif Priešpaskutinis irgi geras WB buvo mirksiukas.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 19:35)

Aš panaktinėjau trupučiuką

Man pirma geriau, tik gal kairės mažiau imčiau, bereikalingas tas dėmesys į namą už eglės. Žmonės čia super, gera nuotaika, geras judesys 4u.gif

QUOTE(Burka @ 2011 01 04, 20:00)

As ugni pabandziau nufotkint...

Gerai, kad bandai su ugnimi žaisti. Na bet jau yra kas pakomentavo. Nėr ką pridurt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 04, 22:35)
Cia ir nereikia didinti ISO.Tik islaikyma.

QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 04, 22:40)
tamsoj fotografuodama (su stovu aisku), as irgi visad ISO 100 naudoju, jei tamsu - ilginu islaikyma, kartais net bulb (jei neuztenka 30 sek) uzdedu  smile.gif

aciu,zinosiu ateiciai rolleyes.gif
Atsakyti
Aš manau labai gražiai gautųsi ugnies ir vandens purslų koliažas smile.gif
Atsakyti
Labas,

suspėti su jumis vis dar sunku doh.gif biggrin.gif

viską perskaičiau, labai patiko wb nustatymai biggrin.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 04, 12:13)
manau tokiu atveju geriausia jungti auto WB arba tureti ta vadinamaja kortele

kažkada buvau pasišovusi visad nusistatinėti WB, kad nereikėtų tvarkyti su PS. Nusipirkau tą WB dangtelį ir tampiausi visur kartu biggrin.gif Kartą fotkinau lauke, nusistačiau wb i pyškinau laiminga, namie amo netekau, kai pamačiau mėlynas foto kompe blink.gif Nuo tada mečiau aš tą nustatinėjimą ir pradėjau nuolat fotkinti raw biggrin.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 01 04, 13:08)
Skaudzia tema palietei...pas man ta pati problema.
As fotikui taupiau visus 2.5metu!!! Dabar po truputi taupau paprasciausiam 50f,1.8, o noretusi 1.4...

turbūt daug kas su ta problema susiduria... Man irgi skaudi tema- aš jau antrus metus keičiu fotiką biggrin.gif Artimiausiu metu tikrai pakeisiu, bet... kol kas dar vargstu su savo senuku , užtat jau turiu tą paprastą 50-uką biggrin.gif
Manrods čia daug priklauso ne tik nuo galimybių, bet ir nuo prioritetų ax.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 20:35)

thumbup.gif man jb labiausiai patiko , tokia ramuma dvelkia.
Keista ne bažnyčias matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 04, 21:41)

Matau vieną itin ryškią ir nedovanotiną, man, kaip fotografavusiai, klaidą.. Bet labai laukiu kas pavardins jų daugiau. 4u.gif

Nenervuok. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 04, 20:41)
*Su Jumis neįmanoma

**Meldžiu kritikos.  biggrin.gif

***Matau vieną itin ryškią ir nedovanotiną, man, kaip fotografavusiai, klaidą.. Bet labai laukiu kas pavardins jų daugiau. 4u.gif

* lotuliukas.gif Tu ne vienintelė biggrin.gif

**Daug visko koliažuose, kažkoks bardakėlis, nėra tarpusavio minties - ryšio mirksiukas.gif
O labai labai patiko paskutinis koliažiukas su arbatos puodeliu, super 4u.gif Gal tik šiek tiek pirmoj šio koliažo nuotraukoj mergaitė svyra, bet nebaisiai maišo tongue.gif

***Loretos 200-procentinė kopija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 18:35)

Pirma man labiausiai

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 04, 19:41)
Su Jumis neįmanoma. Reikia arba SM tupėt ir nefotkint arba fotkint, bet visiškai nebedalyvaut pokalbiuose...
Šiandien rinkausi antrą variantą.

Meldžiu kritikos.  biggrin.gif

Man pirmas koliaziukas fainiausias, antras kazkaip nesiziuri, ir mergyte man kazkodel atrodo kaip pakibusi, ta prasme sijonas susilieja su sniegu, kaip psue mergytes but... ax.gif

As va netycia pagavau toki "panning" tipo kadra biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 01 04, 21:50)

***Loretos 200-procentinė kopija?  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 04, 21:40)
kartais net bulb (jei neuztenka 30 sek) uzdedu  smile.gif

aš vadovaujuosi taisykle: geriau paklausti ir būti išjuoktai vieną valandą nei kad neklausti ir juokingai atrodyti visada blush2.gif tad klausiu- kas tas bulb doh.gif doh.gif kažkur skaičiau straipsnį ir tas bulb buvo nuolat kartojamas doh.gif

Rarity, aš išskirčiau jb variantą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 01 04, 20:03)
Sveiki 4u.gif

gal labai nepyksit, jei įsiterpsiu  ax.gif
Tokiu atveju nusistatinėti reikia rankiniu būdu (manual). Bet rezultatate vis tiek bus nukrypimų - nuo lango krentanti šviesa bus mėlynesnė, o nuo dirbtinio - geltonesnė...  Fotoaparatai nėra tokie tikslūs, kaip mūsų akys, todėl nukrypimai bet kokiu atveju bus smile.gif norėdama kuo geresnio rezultato tokiame komplikuotame apšvietime fotoshopo ar kt. foto redagavimo programos neišvengsite  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
Nebepamenu kas įdėjot nuorodą apie naujagimių fotografavimą, dabar pažiūrėjau thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif

paprasta, man tas koliažas iš keturių nelabai- per daug perkrautas, nuotraukos lyg susiję, lyg ne, žiūriu ir nežinau kur koncentruotis... Patiko spalvos, labai švelnu 4u.gif
Atsakyti
Gal j/b geriau ziuris? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 04 sausio 2011 - 22:02