Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Burka @ 2011 01 04, 20:30)
OK,perdarau,kaip dabar?

gerai smile.gif

Aš panaktinėjau trupučiuką

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 21:35)

och kaip grazu, labiausiai antra patinka rolleyes.gif nors ir pirma gerai ziurisi rolleyes.gif Ilgas islaikymas buvo?
Atsakyti
rarity,labai grazu,man pirma isvis nereali,tokia stebuklu naktis atrodo,o dar tie zmones-vaiduokliai vaiksto po ta sviesa,nu labai man ax.gif

As ugni pabandziau nufotkint,net nezinau is tikro kaip tai daryt reik,dabar nete ziuriu,nelabai ir randu ka,nors gal ir nieko gavos,tik bijojau artyn labai lyst su fotiku cool.gif na,bet pasirodau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien užsiimiau nuotraukų spausdinimu ir rėminimu. Pasirodo rasti dvylika vienodų ar panašių rėmelių ne taip jau lengva doh.gif Nuotraukas irgi spausdinau perspausdinau - tai per šviesu, taip per tamsu, tai ne tas galas nukirptas doh.gif

Dar nusipirkau Kelbio knygų antrą ir trečią dalį, tai jau skaityyyysiuuuuu thumbup.gif Pirmą dalį tiek kartų esu skaičiusi, kad didžiąją jos dalį išmokau mintinai, tai tada nustojau skaityt. Bet patogu buvo - jei ko nežinai, tai galvoj randi žodis žodin įkaltą, nereikia knygos su savim nešiotis lotuliukas.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 04, 20:43)
och kaip grazu, labiausiai antra patinka rolleyes.gif nors ir pirma gerai ziurisi rolleyes.gif Ilgas islaikymas buvo?

Man irgi labiausiai antra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 04, 20:43)

Ačiū. Ne, neilgas 4 s, f 13, ISO 100. Labai šviesu pas mus centre - tiesiog nesuvalkietiškai smile.gif

QUOTE(Burka @ 2011 01 04, 21:00)
rarity,labai grazu,man pirma isvis nereali,tokia stebuklu naktis atrodo,o dar tie zmones-vaiduokliai vaiksto po ta sviesa,nu labai man ax.gif

As ugni pabandziau nufotkint...

Ačiū smile.gif
Ugnį sunku fotografuoti smile.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 01 04, 21:04)
Man irgi labiausiai antra 4u.gif

Ačiū smile.gif
Dar viena

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 20:16)
Labai šviesu pas mus centre - tiesiog nesuvalkietiškai

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 22:16)
Ačiū. Ne, neilgas 4 s, f 13, ISO 100. Labai šviesu pas mus centre - tiesiog nesuvalkietiškai smile.gif

Dar viena

oho, ISO tik 100?sunku patiket g.gif

sita irgi grazi, lempu atspindziai labai dailus rolleyes.gif
Atsakyti

As ugni pabandziau nufotkint,net nezinau is tikro kaip tai daryt reik,dabar nete ziuriu,nelabai ir randu ka,nors gal ir nieko gavos,tik bijojau artyn labai lyst su fotiku cool.gif na,bet pasirodau blush2.gif

Neblogai, norėtųsi kiek trumpesnio išlaikymo, nes dabar ugnis vos vos paplaukus blush2.gif Na ir kiek labiau "iš toliau", kad visa pliauska matytųsi.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 04, 20:35)
gerai smile.gif

Na kol man daejo kas per vieta...Ilgai ilgai ziurejau..ir pagaliau-Basanaviciaus aikste biggrin.gif

[

As bandyciau atsitraukt.Siaip grazu.

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 04, 21:23)

Cia ir nereikia didinti ISO.Tik islaikyma.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 04, 20:23)

sita irgi grazi, lempu atspindziai labai dailus rolleyes.gif

tamsoj fotografuodama (su stovu aisku), as irgi visad ISO 100 naudoju, jei tamsu - ilginu islaikyma, kartais net bulb (jei neuztenka 30 sek) uzdedu smile.gif
Atsakyti
Su Jumis neįmanoma. Reikia arba SM tupėt ir nefotkint arba fotkint, bet visiškai nebedalyvaut pokalbiuose...
Šiandien rinkausi antrą variantą.

Meldžiu kritikos. biggrin.gif

user posted image

Dėl šito labiausiai abejoju:

user posted image

user posted image

user posted image

Matau vieną itin ryškią ir nedovanotiną, man, kaip fotografavusiai, klaidą.. Bet labai laukiu kas pavardins jų daugiau. 4u.gif
Atsakyti
Laukine, spalvos wub.gif kas per actionas jei ne paslaptis smile.gif
Atsakyti