Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 01 02, 16:01)
Dabartinė mano būsena...

QUOTE(Yvette @ 2011 01 02, 16:52)

galbūt jautrumo man stinga, bet kadangi rašai, kad foto tavo dabartinė būsena. Tai vat, manęs tavo būsena nepasiekia. Žiūriu ir mažiausio supratimo neturiu kaip jautiesi.

As matau juoda, niuru langa.Liudesi, nevilti.Bet-as matau saules spinduli, nors maza, bet sviesa.Nematyk juodumos, matyk sviesa.Viskas bus gerai-tik reikia laiko.
Atsakyti
Laba vakara, su naujaisiais metais visus 4u.gif Linkiu daug gerų kadrų 4u.gif

Aš naujiuosius sutikau su fotiku rankose - per naktį 700 nuotraukų padariau, bet visur gi privatūs asmenys, tai nėr net ką parodyt. Naujųjų pirmąją dieną praleidau tas nuotraukas rūšiuodama ir koreguodama. Dar pora tokių vakarėlių, ir su LR būsiu geriausios draugės biggrin.gif Kadangi blicu nemoku nuotraukų nedarkant naudotis, tai ISO užkėliau iki 1600 arba 800. Triukšmai triukšmeliai, bet nuotraukas ne spausdinimui ir ruošiu, ir ne pardavimui - todėl tiks. Belieka pasakyti ačiū crop tool (dabar jau mėtykit į mane pomidorus, bet šį kartą jis man labai pasitarnavo) ir nuotraukų vertimui JB (jį prisiminiau begelbėdama nekokias nuotraukas, darytas lauke, bet jis taip puikiai tiko, kad vos susivaldžiau visų nuotraukų nepavertus JB)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 02, 17:58)
As matau juoda, niuru langa.Liudesi, nevilti.Bet-as matau saules spinduli, nors maza, bet sviesa.Nematyk juodumos, matyk sviesa.Viskas bus gerai-tik reikia laiko.

tu ir airv bendraujat realiai, todėl lengviau pajusti. Man įdomu, kaip mato foto tie, kurie su Airv realiam gyvenime nepažįstami.
Būsenas labai sunku perteikti. Ypač, jei nori, kad jos paliestų tavęs visiškai nepažįstantį žmogų, gal net atsitiktinai pamačiusi tavo foto.
Jei Airv foto įkėlė ne komentarams, o šiaip, kaip dienoraštinį variantą, tai viskas tvarkoje. Bet jei pateikiama komentarams, su tuo pačiu prierašu mano dabartinė būsena, tada manęs neįtikina smile.gif Gal nelabai aiškiai surašiau, na bet suprasit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 sausio 2011 - 17:30
QUOTE(airv @ 2011 01 02, 16:01)
Dabartinė mano būsena...

o man kaip tik si foto labiau ramybe ir grazus rastuoti vakarai. tik kiek per daug juoda, jei tai ramybe..
Atsakyti
Dar karta su naujais rolleyes.gif
Airv, man kaip ir brumbumui atrodo,jog norejai perteikti ramybe rolleyes.gif
as irgi nelabai turiu ka parodyti, nuotraukose seimyninis buitekas,o fejerverku neisejo pafotkinti, nes vietoj dziaugsmo gavau streso ir isgascio didziule doze doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
na kokia nereali ta foto su drugeliu wub.gif wub.gif wub.gif Ramybes isikunijims!

Turiu prasyma, gal galit padet susidraugaut su 18-105 objektyvu 4u.gif nes greitu laiku tikrai kito nepirksiu, o fotkint norisi. Meginu visus parametrus, rezimus, bet verysad.gif nepavyksta gaut norimo rezultato. Bijau, kad tuoj pulsiu i nevilti...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 02, 18:57)
Sveikos,
na kokia nereali ta foto su drugeliu  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ramybes isikunijims!

Turiu prasyma, gal galit padet susidraugaut su 18-105 objektyvu  4u.gif nes greitu laiku tikrai kito nepirksiu, o fotkint norisi. Meginu visus parametrus, rezimus, bet  verysad.gif nepavyksta gaut norimo rezultato. Bijau, kad tuoj pulsiu i nevilti...

O kas yra? Kas konkrečiai nesigauna? Ilgokai fotkinau tik su 18-55 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 20:02)
O kas yra? Kas konkrečiai nesigauna? Ilgokai fotkinau tik su 18-55 wink.gif

Nesigauna kambaryje fotkint. Jos visos tokios neryskios gaunasi. Na truksta man to adatos ryškumo ax.gif
Atsakyti
Ateinu su portretukais kritikai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 02, 19:16)
Nesigauna kambaryje fotkint. Jos visos tokios neryskios gaunasi. Na truksta man to adatos ryškumo  ax.gif

Nelabai galiu paguosti - kambaryje jis gerokai per tamsus. Normaliai nufotografuoti galima arba labai sukėlus ISO (jei tavo fotoaparatas tai pakelia) arba ilginant išlaikymą, o tokiu atveju normaliai nufotografuoti pavyks tik su stovu.
Kambaryje vis tik siūlyčiau pataupyti ir 50'tuką nusipirkt. Nebrangus jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 20:19)
Ateinu su portretukais kritikai  blush2.gif

Na man labai labai patinka pirmoji ir antroji wub.gif wub.gif wub.gif , o va paskutine neatrodo biski veidas perdaug isdeges 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 02, 19:25)
Na man labai labai patinka pirmoji ir antroji  wub.gif  wub.gif  wub.gif , o va paskutine neatrodo biski veidas perdaug isdeges  4u.gif  ax.gif

aš pastebėjau, kad vis kažkaip per daug užšviesinu... doh.gif ačiū už pastebėjimus 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Dar pora blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti