nu taip, bt gi ten kai akzkuri atsiskaitinejo namu darba raset, kad negalima nustatinet wb kai yra ir lango apsvietimas ir lempa..tai man ir kilo klausimas ka daryt..
nu taip, bt gi ten kai akzkuri atsiskaitinejo namu darba raset, kad negalima nustatinet wb kai yra ir lango apsvietimas ir lempa..tai man ir kilo klausimas ka daryt..
As rasiau, kad beprasmiska naudoti WB presetus (lempute, apsiniauke, saule ir t.t.), kai yra maisyta sviesa. Tada belieka arba pasikliauti Auto WB arba pagal balta spalva nusistatyti manual WB.
As rasiau, kad beprasmiska naudoti WB presetus (lempute, apsiniauke, saule ir t.t.), kai yra maisyta sviesa. Tada belieka arba pasikliauti Auto WB arba pagal balta spalva nusistatyti manual WB.
nikonas "preset" vadina manual wb, gal todel nesusikalbejot? o siaip tai tokiu atveju tikrai auto deciau, kortele beprasmiska, kiekvienoj vietoj tas apsvietimas vis kitaip maisosi.
nikonas "preset" vadina manual wb, gal todel nesusikalbejot?
o siaip tai tokiu atveju tikrai auto deciau, kortele beprasmiska, kiekvienoj vietoj tas apsvietimas vis kitaip maisosi.
Aš išsunkta...
Vakar nusprendžiau mėgint įgyvendint tą sumanymą bent kartą savaitę paimti fotiką, bet šiandien jau pasuoju, nes kuo tolyn, tuo sunkyn man su mažaja
fotolama, tu cia mokai mokai, bet "isisavinti trejybe" cia nelabai tinka. Manau visi zino kas i kuria puse ir ka daro, viskas surasyta pirmam puslapy, visos salygos isisavinimui sudarytos . Sitoj vietoj isisavinti reiktu tai, kad Aperture ir Shutter rezimuose ekspozicija valdoma per ekspozicijos kompensavima (aisku galima ir per ekspozicijos matavima), o ne keiciant tuos "trejybes" parametrus tiesiogiai.