Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 01 04, 13:25)
aš tai sutaupau, bet taupau ne fotoaparatui, o kelionei... bet lemiamu momentu už tuos pinigus perku fotoaparatą... ar objektyvą...  ax.gif  gėda pasakyti, bet mano brolis gyvena Tenerifėje jau 10 metų, o aš ten nei karto nesu buvusi... bet kiekvienais metais žadu ten vykti... blush2.gif  blush2.gif man kažkokia fobija yra kelionėms- gal dėl to, kad vaikystėje buvau pasiklydusi, ilgai manęs ieškojo.. dar dabar vaizdas akyse stovi ir jei tik reikalas artėja prie kelionės, ima panika.. O kai tenka darbo reikalais vykti į kelionę, tai iki paskutinės sekundės galvoju priežastį, kuri man leistų nevykti... O kelionėje jau antrą dieną svajoju apie namus doh.gif  doh.gif

as tai keliauciau ir keliauciau biggrin.gif paprasta, greit mauk pas broli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 04, 13:32)
as tai keliauciau ir keliauciau biggrin.gif paprasta, greit mauk pas broli smile.gif

prižadu- kitais metais doh.gif doh.gif jau man net gėda prieš brolį doh.gif atsiprašau už offtopicą... tikiuosi, kad aš viena tokia varna šiam pasaulyje doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 04, 13:36)
prižadu- kitais metais  doh.gif  doh.gif jau man net gėda prieš brolį  doh.gif  atsiprašau už offtopicą... tikiuosi, kad aš viena tokia varna šiam pasaulyje doh.gif  doh.gif

tu tikrai ne viena tokia lotuliukas.gif man panikos nebuna, bet kai pinigai pries akis vis pasirenku ne kelione lotuliukas.gif
Atsakyti
štai ir aš, vėl hihihi.gif

dirbtinis
Auto
user posted image

Lemputė
user posted image

PRE
user posted image

natūralus
Auto
user posted image

Debesėlis
user posted image

PRE
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Yvette @ 2011 01 04, 12:59)
kad rašė rėmeliuose foto prisikaupė  smile.gif nors sunku su tais fotografijų kabinimais. Aš namuose dar tik tris įrėmintas foto pakabinau ir tai jaučiuosi didelį darbą nuveikusi. Kita ilgiausia siena plika ir prašosi puošiama, bet nesumąstaun nei kokias foto rėminti, nei kokiuose rėmeliuose.

na jo, nėra lengva sumąstyt kompoziciją visą, nes iš lempos gi neprikabinėsi belen kokiais rėmai, dydžiais, belen kokių spalvų ir t.t.

QUOTE(paprasta @ 2011 01 04, 13:25)
aš tai sutaupau, bet taupau ne fotoaparatui, o kelionei... bet lemiamu momentu už tuos pinigus perku fotoaparatą... ar objektyvą...  ax.gif

oho.. unsure.gif niu ką darysi, yra kaip yra, o fobiją sunku panaikinti, susidoroti su savo baimėmis...anyway, pinigai geram reikalui nukeliauja gi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 04, 13:55)

Nekankinkit zmogu, uzskaitykit, ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 04, 13:57)
Nekankinkit zmogu, uzskaitykit, ka biggrin.gif

man tai jau viskas balta umn.gif: hihihi.gif

viskas, einu pietų daryt, nes šeimyna alkana liks essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 04, 14:55)

man tai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Isila ok, prisipazink saziningai kaip padarei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 04, 12:45)
nelabai ka zinau apie tas korteles, tik zinau kad tokios yra rolleyes.gif
as pati vargstu dar su savo WB nustatymu, tai prie to pacio, gal kas gali paaiksinkti,kas turi pentax'us, kaip nustatot jus customs WB?

Jeigu turi anglišką instrukciją, tai 185psl. viskas aprašyta mirksiukas.gif

Atsakyti
Oi, as tai irgi keliauciau ir keliauciau, tik va beda, kad as ne "palapiniu" tipo keliautoja, man plius kelionese reikia ir komforto blush2.gif Uztai ir kaina kelioniu gaunas tokia, kad iseitu ff drasiai smile.gif Gal del to as jo ir neturiu, nors ir nereik man jo, vaikus, namus, draugus fotkint turimo bodzio per akis, dar tikrai neisnaudotas jis pas mane ax.gif Va stiklu noretusi daugiau turet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2011 01 04, 15:08)
Jeigu turi anglišką instrukciją, tai 185psl. viskas aprašyta  mirksiukas.gif

turiu as lietuviska, bet nieko joje nesuprantu, kas liecia WB, bandau youtube susirast, bet kolkas irgi neradau kaip wb nustatyt
Atsakyti