Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yra kas skaito rusiskai?Turiu idomiu nuorodu, galeciau imest.
Atsakyti
Aš su klausimu ax.gif

Ką rekomenduotumėt nuotraukoms prie dažytos sienos "prikabinti", kad paskui nenusiluptų g.gif kaip ta dvipusė lipni juostelė? g.gif Nes gyvenam nuomojamam naujos statybos bute, nesinorėtų jį sugadinti, bet tos "plikos" sienos varo iš proto...aš esu pratus kitaip gyventi...plius prisikaupė visokių rėmeliuose foto...noriuuuu neplikų sienų!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 04, 12:32)
Isila, negerai....  debesėlis mėlynuoja visiškai. O kaip tu nustatinėji wb su popieriaus lapu? Man rodos, kad kažkaip ne taip smile.gif

taigi ne debeseli reik ziuret, o PRE. debeselis tai dzin. fotiko jau cia sugebejimai
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 01 04, 13:15)
hmz bet tai korteles nustatymui netures itakos ir dienos sviesa ir lempos, kaip baltam lapui turi? g.gif man cia tas wb dar toks naujas dalykas  blush2.gif

nelabai ka zinau apie tas korteles, tik zinau kad tokios yra rolleyes.gif
as pati vargstu dar su savo WB nustatymu, tai prie to pacio, gal kas gali paaiksinkti,kas turi pentax'us, kaip nustatot jus customs WB?

QUOTE(gotte @ 2011 01 04, 13:37)
Aš su klausimu ax.gif

Ką rekomenduotumėt nuotraukoms prie dažytos sienos "prikabinti", kad paskui nenusiluptų  g.gif kaip ta dvipusė lipni juostelė?  g.gif Nes gyvenam nuomojamam naujos statybos bute, nesinorėtų jį sugadinti, bet tos "plikos" sienos varo iš proto...aš esu pratus kitaip gyventi...plius prisikaupė visokių rėmeliuose foto...noriuuuu neplikų sienų!!!!!!!!!!!!!!  smile.gif

as tai pirkciau tokias lipioskes, nezinau kaip vadinasi, tokios gumines, kur prisisiurbia smile.gif mes irgi nuomojames, tai kad negadint svetimo turto, daug ka ant ju kabinu, ir chalatus vonioj, ir wc popieriaus laikiklis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 04 sausio 2011 - 12:46
QUOTE(gotte @ 2011 01 04, 13:37)
Aš su klausimu ax.gif

Ką rekomenduotumėt nuotraukoms prie dažytos sienos "prikabinti", kad paskui nenusiluptų  g.gif kaip ta dvipusė lipni juostelė?  g.gif Nes gyvenam nuomojamam naujos statybos bute, nesinorėtų jį sugadinti, bet tos "plikos" sienos varo iš proto...aš esu pratus kitaip gyventi...plius prisikaupė visokių rėmeliuose foto...noriuuuu neplikų sienų!!!!!!!!!!!!!!  smile.gif

žinoma tinka ta dvipusė lipni juostelė. Bet aš tikriausiai eičiau išbandytu keliu ir grežčiau sienas smile.gif Na ims kuriądien ir nukris tie rėmeliai nuo sienos, o jei dar vaikutis kur netoliese žais... Matyt aš perdaug atsargi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 04, 12:46)
žinoma tinka ta dvipusė lipni juostelė. Bet aš tikriausiai eičiau išbandytu keliu ir grežčiau sienas  smile.gif  Na ims kuriądien ir nukris tie rėmeliai nuo sienos, o jei dar vaikutis kur netoliese žais... Matyt aš perdaug atsargi  smile.gif

Na jei be remeliu, o su paspartu, tai nebaisu:)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 04, 12:38)
taigi ne debeseli reik ziuret, o PRE. debeselis tai dzin. fotiko jau cia sugebejimai

o kaip dabar tas mano PRE?
Papildyta:
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 04, 12:32)
Isila, negerai....  debesėlis mėlynuoja visiškai. O kaip tu nustatinėji wb su popieriaus lapu? Man rodos, kad kažkaip ne taip smile.gif

You Tube pilna filmukų:
pats paprasčiausias būdas

taigi jau rašiau kaip wink.gif baltas lapas toj pačioj vietoj kaip daiktas, tada measure, parašo data aquired, tada fotografuoju daiktą.

Blyn, nematau to mėlynumo... monitorius? bet tikrai nematau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 04 sausio 2011 - 12:55
QUOTE(Alabama @ 2011 01 04, 13:50)
Na jei be remeliu, o su paspartu, tai nebaisu:)

kad rašė rėmeliuose foto prisikaupė smile.gif nors sunku su tais fotografijų kabinimais. Aš namuose dar tik tris įrėmintas foto pakabinau ir tai jaučiuosi didelį darbą nuveikusi. Kita ilgiausia siena plika ir prašosi puošiama, bet nesumąstaun nei kokias foto rėminti, nei kokiuose rėmeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 04, 10:36)
Yra kas skaito rusiskai?Turiu idomiu nuorodu, galeciau imest.

skaitom, imesk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 04, 12:59)
kad rašė rėmeliuose foto prisikaupė  smile.gif nors sunku su tais fotografijų kabinimais. Aš namuose dar tik tris įrėmintas foto pakabinau ir tai jaučiuosi didelį darbą nuveikusi. Kita ilgiausia siena plika ir prašosi puošiama, bet nesumąstaun nei kokias foto rėminti, nei kokiuose rėmeliuose.

Pas man siena viena siltinta, tai ji minksta.Nuotraukos, piesiniai, zvaigzdynai, raides-viskas su knopkem pritvirtinta.biggrin.gif
QUOTE(dosa @ 2011 01 04, 13:00)
skaitom, imesk  bigsmile.gif

Tada parinksiu ir idesiu trup.veliau:)
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 03, 19:41)

is tikruju norejau paklaust (laukiu pasisakymu, nes labai svarbu),

Skaudzia tema palietei...pas man ta pati problema.
As fotikui taupiau visus 2.5metu!!! Dabar po truputi taupau paprasciausiam 50f,1.8, o noretusi 1.4...
Jauciu jei ne šeima, tai lizingu imciau. Dabar vyras prieš tokius pirkinius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 04, 13:08)

As fotikui taupiau visus

aš tai sutaupau, bet taupau ne fotoaparatui, o kelionei... bet lemiamu momentu už tuos pinigus perku fotoaparatą... ar objektyvą... ax.gif gėda pasakyti, bet mano brolis gyvena Tenerifėje jau 10 metų, o aš ten nei karto nesu buvusi... bet kiekvienais metais žadu ten vykti... blush2.gif blush2.gif man kažkokia fobija yra kelionėms- gal dėl to, kad vaikystėje buvau pasiklydusi, ilgai manęs ieškojo.. dar dabar vaizdas akyse stovi ir jei tik reikalas artėja prie kelionės, ima panika.. O kai tenka darbo reikalais vykti į kelionę, tai iki paskutinės sekundės galvoju priežastį, kuri man leistų nevykti... O kelionėje jau antrą dieną svajoju apie namus doh.gif doh.gif
Atsakyti