QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 04, 00:55)
niu niu niu juoktis is fuksu. Mes kazkada irgi cia zalios atejom
Nu sorry, bet negalejau susilaikyti.... Siaip as esu tos nuomones, kad pries uzduodant klausima, galima pasiieskoti tarkim googlej atsakymo ir tik jau jei nesugebi surasti uzdavineti cia.... Visi kazkaip nori, kad jiems ta informacija ant lekstutes atnestu, visai neidedant pastangu.... Manau jog ir tu pritarsi, jog reikia siek tiek ir paciam pastangu ideti besidomint megstamu dalyku ir norint kazko ismokti ... Vel gi persiprasau... Man dienos....
QUOTE(Isila @ 2011 01 04, 01:00)
va čia tai tikrai nieko nesupratau žalia
tik kodėl man baltas lapas nėra baltas vis tiek nesuprantu.... tai ta prasme, kad mano lapas nėra baltas - čia gerai? ar jis turi būti baltas? Nes dabar jis nešvarios geltonos spalvos..
tik kodėl man baltas lapas nėra baltas vis tiek nesuprantu.... tai ta prasme, kad mano lapas nėra baltas - čia gerai? ar jis turi būti baltas? Nes dabar jis nešvarios geltonos spalvos..
nesvarios spalvos nes neisexponuoji tinkamai, o geltona, nes fotikas neteisingai supranta tavo balta spalva... bendyk ant kokio kito balto daikto.... Cia merginos daug ka isbande buvo, stiklainio dangteli, saldytuva ir t.t.
QUOTE(laurx @ 2011 01 04, 01:03)
Judi judi... As vis uzsuku pas tave flickre pasizvalgyt, tai judejimas matosi
SItas portretukas man patinka... kaip ir visada galima kabinetis.... Buciau isek tiek arteliau priejus tik truputi, kad kadruote pasikeistu... apacios, kad neliktu... virsaus man uztenka, o va apacios maziau vien del besimatanciu vamzdziu reiketu.... del ranku tai irgi galima kibti bet kam to reikia... man labai grazi mergina ir akys uzgozia tas rankas....
QUOTE(Burka @ 2011 01 04, 09:21)
Labas rytukas,
as iskart su WB dirbtiniam apsvietime jau svajoju ta nustatymo kortele nusipirkt
as iskart su WB dirbtiniam apsvietime jau svajoju ta nustatymo kortele nusipirkt
Pailgink islaikyma ir ziurek, kaip sviesesnes fotkes atrodys...