Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 04, 00:55)
niu niu niu juoktis is fuksu. Mes kazkada irgi cia zalios atejom  biggrin.gif

Nu sorry, bet negalejau susilaikyti.... 4u.gif Siaip as esu tos nuomones, kad pries uzduodant klausima, galima pasiieskoti tarkim googlej atsakymo ir tik jau jei nesugebi surasti uzdavineti cia.... Visi kazkaip nori, kad jiems ta informacija ant lekstutes atnestu, visai neidedant pastangu.... Manau jog ir tu pritarsi, jog reikia siek tiek ir paciam pastangu ideti besidomint megstamu dalyku ir norint kazko ismokti wink.gif... Vel gi persiprasau... Man dienos....

QUOTE(Isila @ 2011 01 04, 01:00)
va čia tai tikrai nieko nesupratau  blink.gif žalia hihihi.gif

tik kodėl man baltas lapas nėra baltas vis tiek nesuprantu.... tai ta prasme, kad mano lapas nėra baltas - čia gerai? ar jis turi būti baltas? Nes dabar jis nešvarios geltonos spalvos..

nesvarios spalvos nes neisexponuoji tinkamai, o geltona, nes fotikas neteisingai supranta tavo balta spalva... bendyk ant kokio kito balto daikto.... Cia merginos daug ka isbande buvo, stiklainio dangteli, saldytuva ir t.t.

QUOTE(laurx @ 2011 01 04, 01:03)

Agrastuke, ND gerai.

Kad, netusciomis ateit dedu kritikai :

Judi judi... As vis uzsuku pas tave flickre pasizvalgyt, tai judejimas matosi wink.gif
SItas portretukas man patinka... kaip ir visada galima kabinetis.... smile.gif Buciau isek tiek arteliau priejus tik truputi, kad kadruote pasikeistu... apacios, kad neliktu... virsaus man uztenka, o va apacios maziau vien del besimatanciu vamzdziu reiketu.... del ranku tai irgi galima kibti bet kam to reikia... man labai grazi mergina ir akys uzgozia tas rankas....

QUOTE(Burka @ 2011 01 04, 09:21)
Labas rytukas,
as iskart su WB dirbtiniam apsvietime biggrin.gif jau svajoju ta nustatymo kortele nusipirkt g.gif

Pailgink islaikyma ir ziurek, kaip sviesesnes fotkes atrodys...
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 03, 23:55)
niu niu niu juoktis is fuksu. Mes kazkada irgi cia zalios atejom  biggrin.gif

Aš tai fukse ir džiaugčiaus ne tik jei kas pasijuoktų, bet ir paburnotų. Čia kaip per kontrolinį bent pasijauti - "Sėsk du!! mad.gif "
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 04, 09:13)
Nu sorry, bet negalejau susilaikyti.... 4u.gif  Siaip as esu tos nuomones, kad pries uzduodant klausima, galima pasiieskoti tarkim googlej atsakymo ir tik jau jei nesugebi surasti uzdavineti cia.... Visi kazkaip nori, kad jiems ta informacija ant lekstutes atnestu, visai neidedant pastangu.... Manau jog ir tu pritarsi, jog reikia siek tiek ir paciam pastangu ideti besidomint megstamu dalyku ir norint kazko ismokti wink.gif...

drinks_cheers.gif
tai ir bandžiau pasakyti, kai buvo klausiama apie fokusavimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 04, 09:13)
Pailgink islaikyma ir ziurek, kaip sviesesnes fotkes atrodys...

Tai negerai sitas ND? g.gif
Atsakyti
iš kitos pusės, jei gali pasakyti, negi tikrai sunku pasakyti? Va, įmetė žmogus nuorodą - ačiū, paskaičiau, sužinojau. Ir vilkas sotus, ir avis sveika mirksiukas.gif

na, bet kuriuo atveju, aš čia vėl su WB ... doh.gif hihihi.gif
Natūralus
Auto
user posted image

Debesėlis
user posted image

PRE
user posted image

Dirbtinis
Auto
user posted image

Lemputė
user posted image

PRE
user posted image

Verdiktas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 04, 10:13)
O dabar norėčiau kritikos. Man tai gražu, bet jaučiu vistiek kažkas bus netaip kaip turi būt blush2.gif

o kaip turi būti?

Žiūrinėju prie kavos puodelio flickr, gal zoutube ir filmukų yra, bet man nuobodžiai jei žiūrisi.
Fainai paaiškinta kur kas sudėliota, kodėl. Kūdikių fotografavimui namuose. Gaila, kad kūdikių neturiu, eičiau bandyti. Bet gal kam nors pravers.

1
2

Dėl temos su šviesom norėjau paklausti. Nieko nedarau, nes nelabai suprantu užduoties. Visi turim padaryti praktiškai taip, kaip Rarity parodė? Jei užduotis vien tik šviesos išbandymui tai labai jau nuobodžiai gausis. Ar yra dar besiruošiančių tą užduotį atlikinėti, apart Alabamos, kuri treniruojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 04, 10:08)
o kaip turi būti?
Žiūrinėju prie kavos puodelio flickr, gal zoutube ir filmukų yra, bet man nuobodžiai jei žiūrisi.
Fainai paaiškinta kur kas sudėliota, kodėl. Kūdikių fotografavimui namuose. Gaila, kad kūdikių neturiu, eičiau bandyti. Bet gal kam nors pravers.

1
2

Dėl temos su šviesom norėjau paklausti. Nieko nedarau, nes nelabai suprantu užduoties. Visi turim padaryti praktiškai taip, kaip Rarity parodė? Jei užduotis vien tik šviesos išbandymui tai labai jau nuobodžiai gausis. Ar yra dar besiruošiančių tą užduotį atlikinėti, apart Alabamos, kuri treniruojasi  smile.gif

aš namuose darau, bet rezultatai neverti parodymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 04, 09:55)
Verdiktas? biggrin.gif

Bandyk dar kartą 4u.gif Visose foto man auto balčiausias atrodo, pusiau - mėlynuoja, rankinis - geltonuoja.

Pas mane fotikas toks pats kaip pas tave, tai žinau, kad padaryti įmanoma. Man išmokus teisingai nustatyti WB gyvenimas prašviesėjo gerokai, todėl kančios vertos rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 04, 10:08)

1
2

Dėl temos su šviesom norėjau paklausti. Nieko nedarau, nes nelabai suprantu užduoties. Visi turim padaryti praktiškai taip, kaip Rarity parodė? Jei užduotis vien tik šviesos išbandymui tai labai jau nuobodžiai gausis. Ar yra dar besiruošiančių tą užduotį atlikinėti, apart Alabamos, kuri treniruojasi  smile.gif

Aga, man irgi neaisku, kelis kartus paklausiau, tyla, tai ir nuvariau su melyna kate apsikabinus eksperimentuot:D

Aciu uz nuorodas, man kaip tik pravers greit:)

WB kankines, laukit Forgetes dry.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 04, 10:11)
Bandyk dar kartą 4u.gif Visose foto man auto balčiausias atrodo, pusiau - mėlynuoja, rankinis - geltonuoja.

Pas mane fotikas toks pats kaip pas tave, tai žinau, kad padaryti įmanoma. Man išmokus teisingai nustatyti WB gyvenimas prašviesėjo gerokai, todėl kančios vertos rezultatų 4u.gif

uch... doh.gif hihihi.gif palauksiu įkvėpimo, nes dabar būsena "užkniso WB" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 04, 11:16)
uch...  doh.gif hihihi.gif palauksiu įkvėpimo, nes dabar būsena "užkniso WB" hihihi.gif

tai ir pailsėk. Juk fotografavimas, bei mokymasis fotografuoti malonumą turi teikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 04, 10:46)
Tai negerai sitas ND? g.gif

Man negerai, nes expozicija neteisinga ir tikrai neturiu laiko su ps tikrinti, o plika akim nesimato... Jei netingi pati pasitikrink su pipete...

QUOTE(Isila @ 2011 01 04, 10:55)
iš kitos pusės, jei gali pasakyti, negi tikrai sunku pasakyti? Va, įmetė žmogus nuorodą - ačiū, paskaičiau, sužinojau. Ir vilkas sotus, ir avis sveika  mirksiukas.gif

na, bet kuriuo atveju, aš čia vėl su WB ...  doh.gif hihihi.gif
Natūralus

Na gerai, kad atsirado zmogus kuris paaukojo savo laika ir surado ta nuoroda... bet pati galejai ta pati padaryti ir susirasti... Negi paieska naudotis nemoki?

QUOTE(Yvette @ 2011 01 04, 11:08)
o kaip turi būti?

1
2

As dar bandysiu smile.gif Ir labai dekui uz nuorodeles wink.gif eisiu daugiau ieskoti....
Atsakyti