Laba
Merginos, vaikinai. Gal kas norit ketverių mėn. berniuką pafotografuoti? Vilniuje.
Draugės sūnužis. Pačiai nelabai kol kas išeis, todėl jeigu kas norit pasitreniruoti su kūdikių fotografija, brūkštelkit man až.
QUOTE(Isila @ 2011 01 01, 18:20)
Smagu, kad nors kiek nuotaiką pakėliau ir labai negera dėl mainų foto, regis taip ruopščiai supakavau...
Siunčiau šią, ji mano mylimiausia.
QUOTE(Will @ 2011 01 01, 21:37)
Nors vis dar jaučiu didžiulį laiko trūkumą, bet tikiuosi, kad po švenčių jau galima kiek ramiau atsikvėpti ir bandysiu po truputį grįžti į fotografijos pasaulį. Matau daug naujokių ir iš daugumos tikriausiai jau galima mokytis Tikiuosi, draugausim
ir as bandysiu grizti,nes kazkaip visai apsileidau
QUOTE(frederica @ 2011 01 01, 21:43)
kokis grozisss
labas vakaras
su Naujais
Viktorija, Ligita, pareikit, smagu čia
Kviečiu pavėluotų Kalėdinių meduolių. Ačiū Astai http://sauletavirtuve.wordpress.com/ už receptuką ir nuostabų blog'ą
Visą gamybos procesą galite pamatyti čia www. fotoflash.lt
Kviečiu pavėluotų Kalėdinių meduolių. Ačiū Astai http://sauletavirtuve.wordpress.com/ už receptuką ir nuostabų blog'ą
QUOTE(frederica @ 2011 01 01, 22:43)
Smagu, kad nors kiek nuotaiką pakėliau ir labai negera dėl mainų foto, regis taip ruopščiai supakavau...
Pasakiska sita
QUOTE(rarity @ 2011 01 01, 23:13)
Viktorija, Ligita, pareikit, smagu čia
Na visai skaniai atrodo, tik vynas man truputi tokios violetines spalvos.... noretusi raudonesnio
frederica, nuotrauka tiesiog nuostabi. pasikabinsiu miegamajame. Man taip gražu didžiulis ačiū
aš kai išpakavau, tai net nusikeikiau. Aišku, tiem paštininkams tai kas.. Bet jau tokio sulamdyto laiško seniai nesu gavus ir juk ėjau į paštą atsiimti. Su vyru ilgai šifravom - mano ar jo pavardė ten suraityta: laaaabai neįskaitomai užrašė.
Šiaip pati foto, man rodos, tik vienoj vietoj nukentėjo, tik rėmelis visiškai sugadintas. Nunešiu, padarys man kitą.
Labai noriu ryt važiuot vaikus lauke pafotografuoti,bet mažajam bronhitas, o dar toks oras šiandien. kaži kaip ryt bus? Nors vyresnėlį pasiimčiau
aš kai išpakavau, tai net nusikeikiau. Aišku, tiem paštininkams tai kas.. Bet jau tokio sulamdyto laiško seniai nesu gavus ir juk ėjau į paštą atsiimti. Su vyru ilgai šifravom - mano ar jo pavardė ten suraityta: laaaabai neįskaitomai užrašė.
Šiaip pati foto, man rodos, tik vienoj vietoj nukentėjo, tik rėmelis visiškai sugadintas. Nunešiu, padarys man kitą.
Labai noriu ryt važiuot vaikus lauke pafotografuoti,bet mažajam bronhitas, o dar toks oras šiandien. kaži kaip ryt bus? Nors vyresnėlį pasiimčiau
Labas vėlyvas rytas
Nors ir šiek tiek pavėluotai, tačiau sveikinu su Naujaisiais Metais Sparnuotų svajonių, nuoširdaus džiaugsmo, visa užvaldančios meilės ir, aišku, neįtikėtinai puikios draugystės su fotoaparatais
Tikiuosi, šiais metais čia vaidensiuosi dažnai ir aktyviai, kadangi į savo 2011 - ųjų tikslų sąrašą įrašiau, punktą, skambantį kaip "išmokti naudotis fotoaparatu" Dabar manęs dar laukia sesija, tai laiko daug ji suvalgo, bet paskui tai jau kibsiu į darbus
Jau apžiūrėjau fotosesiją Kadangi kol kas nuotraukas galiu vertinti tik itin primityviai (gražu - negražu, patinka - nepatinka), tai man gražu ir patinka Ir užvis labiausiai patinka tai, kad meduoliai pavyko ir nenuvylė
Nors ir šiek tiek pavėluotai, tačiau sveikinu su Naujaisiais Metais Sparnuotų svajonių, nuoširdaus džiaugsmo, visa užvaldančios meilės ir, aišku, neįtikėtinai puikios draugystės su fotoaparatais
Tikiuosi, šiais metais čia vaidensiuosi dažnai ir aktyviai, kadangi į savo 2011 - ųjų tikslų sąrašą įrašiau, punktą, skambantį kaip "išmokti naudotis fotoaparatu" Dabar manęs dar laukia sesija, tai laiko daug ji suvalgo, bet paskui tai jau kibsiu į darbus
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 00:13)
Jau apžiūrėjau fotosesiją Kadangi kol kas nuotraukas galiu vertinti tik itin primityviai (gražu - negražu, patinka - nepatinka), tai man gražu ir patinka Ir užvis labiausiai patinka tai, kad meduoliai pavyko ir nenuvylė
4 ND
QUOTE(Saulėta. @ 2011 01 02, 13:21)
4 ND
Labai gerai
O meduoliukai tai skanūs
Šiandien truputį macrinau
Dabartinė mano būsena...
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 16:43)
Labai gerai
O meduoliukai tai skanūs
man pirmoji beveik patinka. Fainai, kaip gėlės atrodo.O meduoliukai tai skanūs
Foto su meduoliais perkrauta. Per didelis man spalvų, stiliaus bei daiktų mišinys.
QUOTE(airv @ 2011 01 02, 17:01)
Dabartinė mano būsena...
galbūt jautrumo man stinga, bet kadangi rašai, kad foto tavo dabartinė būsena. Tai vat, manęs tavo būsena nepasiekia. Žiūriu ir mažiausio supratimo neturiu kaip jautiesi.
Saulėta, nd gerai.