Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba 4u.gif

Merginos, vaikinai. Gal kas norit ketverių mėn. berniuką pafotografuoti? Vilniuje.
Draugės sūnužis. Pačiai nelabai kol kas išeis, todėl jeigu kas norit pasitreniruoti su kūdikių fotografija, brūkštelkit man až.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 01, 18:20)
frederica, net nuotaiką pakelia  thumbup.gif

Smagu, kad nors kiek nuotaiką pakėliau ir labai negera dėl mainų foto, regis taip ruopščiai supakavau...
Siunčiau šią, ji mano mylimiausia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 01 01, 21:37)
Nors vis dar jaučiu didžiulį laiko trūkumą, bet tikiuosi, kad po švenčių jau galima kiek ramiau atsikvėpti  biggrin.gif  ir bandysiu po truputį grįžti į fotografijos pasaulį. Matau daug naujokių ir iš daugumos tikriausiai jau galima mokytis  bigsmile.gif  Tikiuosi, draugausim  biggrin.gif

ir as bandysiu grizti,nes kazkaip visai apsileidau doh.gif

QUOTE(frederica @ 2011 01 01, 21:43)

kokis grozisss wub.gif wub.gif wub.gif

labas vakaras smile.gif
su Naujais 4u.gif
Atsakyti
Viktorija, Ligita, pareikit, smagu čia smile.gif

Kviečiu pavėluotų Kalėdinių meduolių. Ačiū Astai http://sauletavirtuve.wordpress.com/ už receptuką ir nuostabų blog'ą smile.gif

user posted image

Visą gamybos procesą galite pamatyti čia www. fotoflash.lt
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 01 01, 22:43)
Smagu, kad nors kiek nuotaiką pakėliau ir labai negera dėl mainų foto, regis taip ruopščiai supakavau...

Pasakiska sita wub.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 01, 23:13)
Viktorija, Ligita, pareikit, smagu čia smile.gif

Kviečiu pavėluotų Kalėdinių meduolių. Ačiū Astai http://sauletavirtuve.wordpress.com/ už receptuką ir nuostabų blog'ą smile.gif

Na visai skaniai atrodo, tik vynas man truputi tokios violetines spalvos.... noretusi raudonesnio smile.gif
Atsakyti
frederica, nuotrauka tiesiog nuostabi. pasikabinsiu miegamajame. Man taip gražu wub.gif didžiulis ačiū aciuks.gif

aš kai išpakavau, tai net nusikeikiau. Aišku, tiem paštininkams tai kas.. Bet jau tokio sulamdyto laiško seniai nesu gavus doh.gif ir juk ėjau į paštą atsiimti. Su vyru ilgai šifravom - mano ar jo pavardė ten suraityta: laaaabai neįskaitomai užrašė.

Šiaip pati foto, man rodos, tik vienoj vietoj nukentėjo, tik rėmelis visiškai sugadintas. Nunešiu, padarys man kitą.

Labai noriu ryt važiuot vaikus lauke pafotografuoti,bet mažajam bronhitas, o dar toks oras šiandien. kaži kaip ryt bus? Nors vyresnėlį pasiimčiau
Atsakyti
Labas vėlyvas rytas 4u.gif

Nors ir šiek tiek pavėluotai, tačiau sveikinu su Naujaisiais Metais 4u.gif Sparnuotų svajonių, nuoširdaus džiaugsmo, visa užvaldančios meilės ir, aišku, neįtikėtinai puikios draugystės su fotoaparatais laugh.gif

Tikiuosi, šiais metais čia vaidensiuosi dažnai ir aktyviai, kadangi į savo 2011 - ųjų tikslų sąrašą įrašiau, punktą, skambantį kaip "išmokti naudotis fotoaparatu" biggrin.gif Dabar manęs dar laukia sesija, tai laiko daug ji suvalgo, bet paskui tai jau kibsiu į darbus bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 00:13)

Jau apžiūrėjau fotosesiją thumbup.gif Kadangi kol kas nuotraukas galiu vertinti tik itin primityviai (gražu - negražu, patinka - nepatinka), tai man gražu ir patinka biggrin.gif Ir užvis labiausiai patinka tai, kad meduoliai pavyko ir nenuvylė bigsmile.gif
Atsakyti
4 ND smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2011 01 02, 13:21)

Niu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2011 01 02, 13:21)
4 ND smile.gif

Labai gerai smile.gif

O meduoliukai tai skanūs wub.gif wink.gif

Šiandien truputį macrinau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 sausio 2011 - 15:44
Dabartinė mano būsena...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 02 sausio 2011 - 16:02
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 16:43)
Labai gerai smile.gif

O meduoliukai tai skanūs  wub.gif wink.gif

Šiandien truputį macrinau smile.gif
man pirmoji beveik patinka. Fainai, kaip gėlės atrodo.
Foto su meduoliais perkrauta. Per didelis man spalvų, stiliaus bei daiktų mišinys.

QUOTE(airv @ 2011 01 02, 17:01)
Dabartinė mano būsena...

galbūt jautrumo man stinga, bet kadangi rašai, kad foto tavo dabartinė būsena. Tai vat, manęs tavo būsena nepasiekia. Žiūriu ir mažiausio supratimo neturiu kaip jautiesi.

Saulėta, nd gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 sausio 2011 - 16:53