QUOTE(Akasha @ 2011 01 01, 23:23)
Na visai skaniai atrodo, tik vynas man truputi tokios violetines spalvos.... noretusi raudonesnio
QUOTE(Akasha @ 2011 01 02, 22:30)
Ai as ir vel su savo mazge ateisiu(pagrindinis modelis kuris visada po ranka), nes pasakiskas oras buvo, tai pagaudziau...
labai patiko si serija. tokios gyvos (nu pagaliau ne pastelines:)) spalvos, emocija gera, ir nera tu tavo stikliniu akyciu. man labai labai
mano akim tobuleji.
QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 23:18)
Man pačiai ji patinka
faina. labai padeda moteris su skeciu.
QUOTE(Alexso @ 2011 01 03, 00:13)
O kaip šie sušalę angelai?
Kaip spalvos? Kaip kadravimas?
kaip ir patinka, bet per geltona. idomiausia pirmoji, kitose kadravimas kliuna.
QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 20:19)
Ateinu su portretukais kritikai
man si karta nelabai. modeliukui truxta cinkelio, nu gal emocijos, nezinau. foto pershviestos, kai kur nematau nosies, bet gal cia mano moniko problema, nors jis is esmes gerai rodydavo. aishku ryshkumas nuostabus, ir kad tokios akys be PS - ishvis lenkiu galva.
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 03, 00:21)
Aš labai bijau kritikuot, nes jūsų dar nei vienos dorai nepažįstu ir nežinau kaip reaguojat i neigiamus pasisakymus
nebijok, tikrai ne visos cia pazistamos, na cyber pasaulyje, tai daugumazh, bet realybej nelabai. o be to, kai daugiau nuomoniu - tikrai lengviau pamatyt klaidas ar savo pliusus. na jei komentaras apsiroboja - man grazhu, tai aishku bishki ne fun, norisi daugiau, bent jau jei patinka, tai kas, jei nepatinka - kas.
bliamba kaip faina butu pasimeetint is tirkuju, O.o kazhka rashe apie ketvirtadienius, AS UZZZZZZ!!! ir noras ne toks didelis fotkint, kaip is tikruju pabendraut gyvai su Jumis. butu faina.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 03, 00:28)
Beje, jei Tu apie vabaliukus galvoji, tai ar žinai, kad daugumoj foto, iš kurių į mus žvelgia įvairiaspalviai vabalėliai, jie ištiesų yra negyvi, prismeigti smeigtukais ir dar apipilti skaidriais klijais?
Neskriausk vabaliukų.
oi prasideda
su maistu panashiai, aishku jis negyvas. bet siaip, manau, rarity tikrai ju neklijuos, klaidziojimas po mishkus ir pievas - daug nesha, nebutinai klijuot.
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 03, 00:43)
Ikeliu savo, tos pacios gatves, kazkada su muilinuke daryta nuotrauka
pakritikuokit
mmm, like like like. toks jb geraS, nors tamsoka, bet man patinka. man matyt tamsiu kontrastingu foto ilgesys
patiko labai kampas, ir kazhkaip gerai, kaip su muiline. good.
QUOTE(ypač @ 2011 01 03, 01:57)
na, dedu savo vieną kritikai
faina, gera kokybe, bet man truxta desines, sihvis manau formatas netinkamas. patiko jb, gal bishkuti kontrasto duociau. vaiko mina irgi visai nieko, purvinas stiklas priduoda tikrumo.
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 01 03, 15:00)
Dar vienas WB bandymas dirbtinej sviesoj
nu bet faikta pasirinkai
bet si karta gerai.
QUOTE(maija @ 2011 01 03, 17:25)
rimtas modelis
QUOTE(Refresh @ 2011 01 03, 00:52)
Man nemokšai ir pigutis tiks pokolkas. Reiks dasigyvent iki gerų stiklų.
Kaip suprantu už mano kitinį geriau.
siaip puse forumo, gal net daugiau su tokiais fotkina
ir ishgauna nerealiu vaizdu. geras labai - mano manymu. po metu labai norisi naujo
.
is tikruju norejau paklaust (laukiu pasisakymu, nes labai svarbu), bishki nefaina, bet man toks ne piniginis periodas, pasiziuriu i stiklu kainas, tai shakiai.. neviltis ima. turiu ta 50tuka, ir jauciu kito neturesiu, nes hobiui per brangu
kaip jus susitaupot? o gal imat ishsimoketinai? ar paprasciausiai dauguma gali sau leist? koki apskritai nebrangu, pusiau universalu objektyva patartumet canonistei po 50tuko, kuri jau tiiiikrai gerai pazistu, zinau ka ishspaust ir jauciu kad velnishkai riboja jau mano galimybes. pastebejau, kad net jau nebefotkinu kuris menuo, nu nebegaliu... visgi noretusi zoomo, fix'as ner blogis, bet jau noreciau nebebegiot, daugiau atsipalaiduot, pagrinde jus zmones fotkinu, reportazhines foto, tai sunku su fixu.. zodz, laukiu patarimu. as tokia baile, bet va galvoju, gal ka per skelbimus pasiziuret ir naudota nusipirkt..? gal ebay? (geda sakyt, bet nieko is ten nepirkus). krc pasimeciau, galvojau praeis, bet jau keli menesiai tokios mintys. o kai dar apie ff cia pashnekat, tai ishvis pavydas bamba grauzia