Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 01 03, 16:08)

Na mano "zaliomis" akimis zvelgiant is sono i MB- jis man pasirode nusimanantis

Jie visi tokie, žinok. Pradžioj sukuria iliuziją kad viską žino ir moka, o vėliau, po vestuvių dažniausiai, pradeda lįst yla iš maišo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 03, 16:22)
Jie visi tokie, žinok. Pradžioj sukuria iliuziją kad viską žino ir moka, o vėliau, po vestuvių dažniausiai, pradeda lįst yla iš maišo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su blykste blush2.gif Nepastebejau, kad negalima naudoti blush2.gif Nieko, pasitaisysiu smile.gif Pirmas ND buvo be blykstes, tai jo neperdariau, o antraji dedu is naujo smile.gif Ir modeli pakeiciau smile.gif Dabar aiskiau viskas matosi smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 03, 14:51)
Burka, nesiimu spręsti, šitas mano laptopas biški pievas rodo, o keltis į kompą ir tikrinti, tingiu  blush2.gif

Kadangi daugiau komentaru nesulaukiau,o pacios rezultatas netenkina,tai kieme su vaikais prasibascius,su sviezia galva,is naujo perdariau,dabar mano manymu geriau g.gif
WB dirbtiniam apsvietime:
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Pre
user posted image
Atsakyti
je t'aime ok

maija ok

burka geltonuoja
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 01 03, 16:25)
Su blykste  blush2.gif  Nepastebejau, kad negalima naudoti  blush2.gif  Nieko, pasitaisysiu smile.gif Pirmas ND buvo be blykstes, tai jo neperdariau, o antraji dedu is naujo smile.gif Ir modeli pakeiciau smile.gif Dabar aiskiau viskas matosi smile.gif

Labai gerai smile.gif

QUOTE(Burka @ 2011 01 03, 16:30)
Kadangi daugiau komentaru nesulaukiau,o pacios rezultatas netenkina,tai kieme su vaikais prasibascius,su sviezia galva,is naujo perdariau,dabar mano manymu geriau g.gif

Kad rankinis geriausiai, tai faktas. Man tinka wink.gif esmę, manau supratai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 03, 16:32)
burka geltonuoja

doh.gif velnias,o jau isivaizdavau,kad cia gerai gavos,tai dabar iseina nuo tos dramblio kaulo spalvos kedes geltona ima? reik kito fono jieskot unsure.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 03, 16:32)
Kad rankinis geriausiai, tai faktas. Man tinka wink.gif esmę, manau supratai  ax.gif

Esme tai supratau,ale va,kad baltos neisgaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 03, 15:36)
tai papasakok kaip nustatineji

tai pastatau daiktą ir fotografuoju keisdama rėžimus. Tik kai nustatau PRE, tai vietoj daikto dedu baltą popieriaus lapą, pagal naujai rastą instrukciją (kuri veikia!!!!!!), nustatau tą WB, ir tada fotografuoju daiktą.

Ryt pabandysiu vėl, nes tos natūralios šviesos jau nulis...
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 03, 16:30)
WB dirbtiniam apsvietime:

o tai kede tokios spalvos kaip trecioj foto? nes ne tik balta turi buti balta, bet ir visos kitos slapvos turi buti tokios, kaip atrodo realybej. nors as tai uzskaitau biggrin.gif man tai plius minus baltai atrodo. ir jei supratai esme, tai gerai isvis smile.gif
Atsakyti
ND nr. 5
Natūralų apšvietimą jau pražiopsojau, todėl rodau dirbtinį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 01 03, 17:30)
ND nr. 5
Natūralų apšvietimą jau pražiopsojau, todėl rodau dirbtinį:

gerai
Atsakyti
je t'aime geltonuoja
Atsakyti