QUOTE(Akasha @ 2011 01 03, 12:44)
O pas jus cia stacionaras ar laptopas? Na keistai jus cia sumastet perinstaliuot.... pirmoj vietoj reikejo harda isimti , o po to jau kita idejus ta kompa bandyti gaivinti... tokiais perkaitimo atvejais hardas dazniausiai islieka sveikas.... o dabar kai jau perinstaliavo, tai galejo kazkiek informacijos ir prapulti.... Bet kuriuo atveju linkiu susitvarkyti ir atgauti visa norima informacija...
Laptopas pas mane. Ir pasitaisau. Neperinstaliavo, o tik atnaujino windows.
QUOTE(robobebras @ 2011 01 03, 13:09)
man rods lygioj vietoj tas foto pametet. Neskit pas specus, nuosirdziai patariu, jei info svarbi, nes pagal atliktus veiksmus nelabai jus kompuose gaudotes. Butum geriau pries kazka darant pasitarus cia, butume paprotine
Beje, saldancios dujos kompuose tikrai naudojamos, jos vadinasi oras
Na mano "zaliomis" akimis zvelgiant is sono i MB- jis man pasirode nusimanantis, ir nemazai. Bet matyt dar ir paciam truksta daug ziniu. Nutarem, jog isimsim harda ir LT vesiu , kad atkurtu failus visus, jeigu suma bus proto ribose.
Kita karta butinai pasiklausiu nuomones cia.
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 03, 14:34)
Labai
Nuuu,tik nesupyk ,neįgudusi mano akis,todėl ir susirodė,kaip "rask 10 skirtumų" ...Ir išvis patylėčiau ar ką,pati net nebandžiau nieko su šviesom...
Tikrai nesupykau. Tiesiog nusistebejau, kad kazkam tokiu minciu gali kilt del ps. Man paciai net tokiu minciu nekilo kazka dirbtinai su ps bandyt isgaut.
QUOTE(robobebras @ 2011 01 03, 14:41)
Bet siaip is principo, kad karsta ora ispucia tai gerai, reiskia gerai ausina,
tik beda kad kazkas ta siluma labai stipriai gamina...
Va butent. ..
QUOTE(gotte @ 2011 01 03, 14:47)
O tai negali elementariausiai būti dulkių prisikaupę labai daug
. MB stacionarus kompas ir kaisdavo ir ūždavo nuo dulkių, mano loptopas kaisdavo nesveikai tiesiog, ant kelių ilgai laikyt negalėdavau.
Dulkiu tikrai neprisikaupe, nes isvalyta neperseniausiai. Ir ant keliu, nei lovoj man laikyt grieztai uzdrausta. Tad taip ir nedarau.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 03, 15:11)
O gal tas vėdinimo malūnėlis sugedo ir nebevėdina?
Klapt klapt akim
Tas malunelis vedina, tikrai. Nera sugedes.