Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 01 03, 00:01)
tongue.gif
Na, nevisai ir ne visada taip. Reikia fotografuoti anksti ryte, kol jie dr nepabudę, dar galima trumpai šaldytuve palaikyti, kad prisnūstų wink.gif

Nu žiūrėk Tu man. Aš Tave stebiu lens.gif

QUOTE(ypač @ 2011 01 03, 00:57)
na, dedu savo vieną kritikai  4u.gif

Net širdį suspaudė, kokia miela artima ir labai labai nostalgiška foto.. Panašių ir aš turiu.. Ir traktoriuj ir arkliuko tempiamam vežime.. Ir brolis ten su mamos megztais šortais, o aš su mėlynom basanočkėm... Nu faina foto, negaliu. labai man sukėlė prisiminimų daug. Ačiū.

QUOTE(gotte @ 2011 01 03, 13:47)
O tai negali elementariausiai būti dulkių prisikaupę labai daug g.gif . MB stacionarus kompas ir kaisdavo ir ūždavo nuo dulkių, mano loptopas kaisdavo nesveikai tiesiog, ant kelių ilgai laikyt negalėdavau.

O gal tas vėdinimo malūnėlis sugedo ir nebevėdina? smile.gif Klapt klapt akim bigsmile.gif
Atsakyti

Kad pirma jau uzskaitete, tai dedu ir 2ND smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Aš ir vėl su kankorėžiais biggrin.gif
ND nr. 3
18mm
user posted image
28mm
user posted image
41mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 03, 14:11)
Nu žiūrėk Tu man. Aš Tave stebiu  lens.gif

...

O gal tas vėdinimo malūnėlis sugedo ir nebevėdina? smile.gif Klapt klapt akim  bigsmile.gif

Oi lotuliukas.gif gerulė tu

Okis, stebėk, parodysiu kada, ką ir kaip su tais vabalais veikti reikia bigsmile.gif

maija, diafragmą galėtum labiau keisti, aiškiau matytųsi skirtumas, bet iš esmės gerai.
Burka, nesiimu spręsti, šitas mano laptopas biški pievas rodo, o keltis į kompą ir tikrinti, tingiu blush2.gif
je t'aime, man tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 03 sausio 2011 - 14:52
QUOTE(maija @ 2011 01 03, 15:34)
Kad pirma jau uzskaitete, tai dedu ir 2ND smile.gif

o cia fotografuota su blicu? jeigu taip, tai nezinau ar gerai, ND atliekami nenaudojant blykstes, o jeigu be, - tada gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Natūralus apšvietimas
Auto
user posted image

Debesėlis
user posted image

PRE
user posted image

Dirbtinis apšvietimas
Auto
user posted image

Lemputė
user posted image

PRE
user posted image
Atsakyti
Isila naturaliam apsvietime virsus statuleles kaip ir baltas, i apacia geltonuoj. O dirbtiniam tai jau visa geltonuoja. Matau irgi glazuruotas pavirsius su savais atspindziais, o dar kazkas ryskaus raudono antram plane.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 03, 15:30)
Isila naturaliam apsvietime virsus statuleles kaip ir baltas, i apacia geltonuoj. O dirbtiniam tai jau visa geltonuoja. Matau irgi glazuruotas pavirsius su savais atspindziais, o dar kazkas ryskaus raudono antram plane.

neberandu, kur fotografuot, jau nebesumąstau, ko čia man griebtis... cry.gif

bent paguoskit, jau nors į tą pusę einu? hihihi.gif

ar situaciją gelbėtų, tarkim, smėlio spalvos siena? Stačiau ant kėdės, bet ir ji spalvą statulėlei užmetė... g.gif Eisiu, dar kokio daikto paieškosiu irnesakyk.gif

o geltonuoja dėl ko?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 03, 15:34)

ar situaciją gelbėtų, tarkim, smėlio spalvos siena? Stačiau ant kėdės, bet ir ji spalvą statulėlei užmetė...  g.gif Eisiu, dar kokio daikto paieškosiu irnesakyk.gif

o geltonuoja dėl ko?

Kaip foną galima popieriaus lapus naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 03, 15:34)

ar situaciją gelbėtų, tarkim, smėlio spalvos siena? Stačiau ant kėdės, bet ir ji spalvą statulėlei užmetė...  g.gif Eisiu, dar kokio daikto paieškosiu irnesakyk.gif

o geltonuoja dėl ko?

tai papasakok kaip nustatineji
Atsakyti
ND nr. 4
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 03, 12:44)
O pas jus cia stacionaras ar laptopas? Na keistai jus cia sumastet perinstaliuot.... pirmoj vietoj reikejo harda isimti , o po to jau kita idejus ta kompa bandyti gaivinti... tokiais perkaitimo atvejais hardas dazniausiai islieka sveikas.... o dabar kai jau perinstaliavo, tai galejo kazkiek informacijos ir prapulti.... Bet kuriuo atveju linkiu susitvarkyti ir atgauti visa norima informacija...  4u.gif

Laptopas pas mane. Ir pasitaisau. Neperinstaliavo, o tik atnaujino windows.
QUOTE(robobebras @ 2011 01 03, 13:09)
man rods lygioj vietoj tas foto pametet. Neskit pas specus, nuosirdziai patariu, jei info svarbi, nes pagal atliktus veiksmus nelabai jus kompuose gaudotes. Butum geriau pries kazka darant pasitarus cia, butume paprotine smile.gif Beje, saldancios dujos kompuose tikrai naudojamos, jos vadinasi oras smile.gif

Na mano "zaliomis" akimis zvelgiant is sono i MB- jis man pasirode nusimanantis, ir nemazai. Bet matyt dar ir paciam truksta daug ziniu. Nutarem, jog isimsim harda ir LT vesiu , kad atkurtu failus visus, jeigu suma bus proto ribose.

Kita karta butinai pasiklausiu nuomones cia.
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 03, 14:34)
Labai  thumbup.gif
Nuuu,tik nesupyk ,neįgudusi mano akis,todėl ir susirodė,kaip "rask 10 skirtumų" ...Ir išvis patylėčiau ar ką,pati net nebandžiau nieko su šviesom...  4u.gif

Tikrai nesupykau. Tiesiog nusistebejau, kad kazkam tokiu minciu gali kilt del ps. Man paciai net tokiu minciu nekilo kazka dirbtinai su ps bandyt isgaut.
QUOTE(robobebras @ 2011 01 03, 14:41)

Bet siaip is principo, kad karsta ora ispucia tai gerai, reiskia gerai ausina, tik beda kad kazkas ta siluma labai stipriai gamina...

Va butent. ..
QUOTE(gotte @ 2011 01 03, 14:47)
O tai negali elementariausiai būti dulkių prisikaupę labai daug g.gif . MB stacionarus kompas ir kaisdavo ir ūždavo nuo dulkių, mano loptopas kaisdavo nesveikai tiesiog, ant kelių ilgai laikyt negalėdavau.

Dulkiu tikrai neprisikaupe, nes isvalyta neperseniausiai. Ir ant keliu, nei lovoj man laikyt grieztai uzdrausta. Tad taip ir nedarau.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 03, 15:11)
O gal tas vėdinimo malūnėlis sugedo ir nebevėdina? smile.gif Klapt klapt akim  bigsmile.gif

Tas malunelis vedina, tikrai. Nera sugedes.
Atsakyti