Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 01 03, 11:04)
Visų pirma su Naujaisiais, kad ir per naujus metus čia būtu smagu užsukti ax.gif
patiko pati mintis, bet kadravimas ne. Arba kvadrato norėtusi, arba šonų  tada daugiau ir viršu su apačia kirpt.

bandžiau - man nesižiūri - simetriškumo stygius ant to traktoriaus, tai atrodo, kaip kreivas fotiko laikymas.. schmoll.gif bet šiaip, kad kadrvimas prastas tai sutinku, šiaip pati daug trūkumų matau, bet tiesiog ši fotografija labai brangi man - tai ir nusprendžiau parodyti 4u.gif

p.s. labai ačiū visoms už komentarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 03 sausio 2011 - 13:00
Laba dienelė 4u.gif

Su Naujais jus!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Žinokitės, skaitau viską sąžiningai, deduos į galvą patarimus, mintyse giriu ir komentuoju jūsų foto smile.gif bet pati nelabai ką fotografuoju šiuo šventiniu periodu, matyt atsikvėpti reikia... va pasibaigė paskutinė šventė ir gal grįš noras fotografuoti, nes žiūrint į jus tai pavydas tik ima blush2.gif

Alabama, sveikinu su nauju fotiku drinks_cheers.gif thumbup.gif

Naujokai/ės, sveiki prisijungę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 03 sausio 2011 - 13:06
Del WB Nikonu.. ND kazkaip padariau, bet dabar vel niekaip rankinis nenusistato..sad.gif tai merginos jei atkasit kaip ir kas tai brukstelkit ir man!
Ir dar del instrukciju.. su fotiku gavau tokia plonyte lietuviska knygute instrukcijos.. ten nepilna, gal kas zino kur galima atsisiusti pilna Nikon D3000 instrukcija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 01 03, 13:14)
Del WB Nikonu.. ND kazkaip padariau, bet dabar vel niekaip rankinis nenusistato..sad.gif tai merginos jei atkasit kaip ir kas tai brukstelkit ir man!
Ir dar del instrukciju.. su fotiku gavau tokia plonyte lietuviska knygute instrukcijos.. ten nepilna, gal kas zino kur galima atsisiusti pilna Nikon D3000 instrukcija?  blush2.gif

Aš turiu instrukciją iš interneto, man rodos pilna jinai. Iš kur siunčiausi, nepamenu, bet galėčiau gal skype atsiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 01 03, 13:14)
Ir dar del instrukciju.. su fotiku gavau tokia plonyte lietuviska knygute instrukcijos.. ten nepilna, gal kas zino kur galima atsisiusti pilna Nikon D3000 instrukcija?  blush2.gif

ir aš vargstu SU WB PRE, nėr jokio measure pas mane, nieks nesigauna doh.gif š.. instrukcija apie WB net neužsimena... doh.gif uch.. einu google instrukcijos kita kalba ieškot, jei sakot, kad ten daugiau info
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 02, 23:57)

Labai thumbup.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 01 03, 08:08)
Mustachio, gaila, kad taip galvoji, nes su ps nieko nesviesinau/ netamsinau. Tiesiog negalejau, nes ranka su alkune jau dege. Jeigu gerai atsimenu tik truputi pasharpinau.

Nuuu,tik nesupyk ,neįgudusi mano akis,todėl ir susirodė,kaip "rask 10 skirtumų" ...Ir išvis patylėčiau ar ką,pati net nebandžiau nieko su šviesom... 4u.gif

Ar aš vienintelė likau kur dar negavo mainų nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 01 03, 14:14)

Is cia gali parsisiust
Apacioje yra zaliai uzrasyta: D300UM_EU(LT)01.pdf

Ai, dar neparasiau, jog reikia ilyst i SPECIFIKACIJA doh.gif

Sveiki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 03 sausio 2011 - 13:41
as cia offtopicu, bet reikia smile.gif. Tycia pasidomejau kas ten su tais heatpipe. Turiu atsiprasyt, kad ne visai jie ten pilnaviduriai, ir tocnai viskas su "saldymo agentais" dirba. Sudetingiau viskas veikia nei as maniau, niekad nebuvau susimastes. Cia as glusas vadinas smile.gif

Bet siaip is principo, kad karsta ora ispucia tai gerai, reiskia gerai ausina, tik beda kad kazkas ta siluma labai stipriai gamina...
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 01 03, 13:41)
Bet siaip is principo, kad karsta ora ispucia tai gerai, reiskia gerai ausina, tik beda kad kazkas ta siluma labai stipriai gamina...

O tai negali elementariausiai būti dulkių prisikaupę labai daug g.gif . MB stacionarus kompas ir kaisdavo ir ūždavo nuo dulkių, mano loptopas kaisdavo nesveikai tiesiog, ant kelių ilgai laikyt negalėdavau.
Atsakyti
kaip pažiūrėt koks WB naudotas? Susipainiojau..... doh.gif
Atsakyti
Dar vienas WB bandymas dirbtinej sviesoj g.gif
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Rankinis
user posted image
Atsakyti
Ir as negavau dar mainu foto verysad.gif