Man kai vos nedingo šeimos foto, tai greit viską perrašiau ir dar pridariau kokius tris albumus nuotraukų ir dabar kas pora mėnesių vis padarau
QUOTE(ypač @ 2011 01 03, 01:57)
Labai gerule patinka man tokios....
QUOTE(Burka @ 2011 01 03, 09:21)
Su Naujaisiais Metais! Gal banaliai palinkesiu, visiems laimingu,ir labai kurybingu, su ikvepimu metu!
Na,as is pat ryto irgi nesnaudziau, ND padariau dali,taigi rodau WB dirbtiniam apsvietime,kai tik gerai prasvis,padarysiu ir naturaliam
Na,as is pat ryto irgi nesnaudziau, ND padariau dali,taigi rodau WB dirbtiniam apsvietime,kai tik gerai prasvis,padarysiu ir naturaliam
Na man tai ir plika akim matosi, kad geltonuoja... Siaip tikrai netinkama vieta pasirinkai ir kriaukle antram bandyme nelabai geras objektas, Forgete puikiai paaiskino kodel... Bandyk dar karta ir kur ne tokios spalvotos sienos...
QUOTE(kristukass @ 2011 01 03, 12:25)
gal ne freonas. saldancios dujos kokios. Ka zinau. Supranti. Kai numiro tas kompas. (Na ijungt visai nejo. ). MB ji priverstinai ijunge. Ir tokiu atveju neina jau prie kompo nieko prijungt (hardo, atminties rakto, ...), nemato jis tiesiog. Todel ir iskelt visko nejo. Tai jis windows perinstaliavo. Sako jei "susijungs" tai "susijungs". Nesigaudau as. Nemoku perpasakot. Talpoj 20 gigu. windowsai uzima tik 5 gigus. Reiskias, kad 15 likusiu- kazkas yr. Ne? Gal tos mano nuotraukos ir yr? Bet nerandam ju...
O pas jus cia stacionaras ar laptopas? Na keistai jus cia sumastet perinstaliuot.... pirmoj vietoj reikejo harda isimti , o po to jau kita idejus ta kompa bandyti gaivinti... tokiais perkaitimo atvejais hardas dazniausiai islieka sveikas.... o dabar kai jau perinstaliavo, tai galejo kazkiek informacijos ir prapulti.... Bet kuriuo atveju linkiu susitvarkyti ir atgauti visa norima informacija...
QUOTE(Forgete @ 2011 01 03, 11:29)
as ziuriu photoshope, kitose programose manau irgi galima paziuret spalvos koda. pasiimk koki balta matini nedideli daikta, kad ir vaistu buteliuka, ar sampuno.
OK,aciu,neturiu photoshopo,bet vakare perdarysiu sita dali ND
Pabandziau biski vandenuka papilstyt ir lasiukus pafotkint ir gavosi aisku rodyt tai ner ka,bet laimes tai pilnos kelnes,kad matosi krentantys lasiukai veliau reiks daugiau pabandyt,gal ir rodoma kazkas gausis
norėčiau konsultacijos iš tos, kuri fotografuoja su Nikon'u. Jaučiu kažką darau ne taip su WB .... būčiau dėkinga
QUOTE(maija @ 2011 01 03, 11:43)
Sveiki visi! Labai noreciau prisijungti prie jusu, ar priimsite? Fotografuoju Nikon D90, objektyvai Nikkor 50mm f 1.8 , Nikkor 18-70mm ir Nikkor 18-200mm.
O cia mano pirmas namu darbas
O cia mano pirmas namu darbas
Kiek naujokių užderėjau Naujais metais. Sveika prisijungusi
gerai ND
QUOTE(Akasha @ 2011 01 03, 11:44)
Na man tai ir plika akim matosi, kad geltonuoja... Siaip tikrai netinkama vieta pasirinkai ir kriaukle antram bandyme nelabai geras objektas, Forgete puikiai paaiskino kodel... Bandyk dar karta ir kur ne tokios spalvotos sienos...
pas mus sienos tokiu spalvu,kad ryskesniu turbut nebuna na,bet kai nori,tai viska galima pasistengus padaryt,vakare pulsiu darbuotis
QUOTE(Isila @ 2011 01 03, 11:57)
norėčiau konsultacijos iš tos, kuri fotografuoja su Nikon'u. Jaučiu kažką darau ne taip su WB .... būčiau dėkinga
As su Nikonu dabar WB kankinu,tai grybukus irgi "pjaunu" kol kas
QUOTE(kristukass @ 2011 01 03, 12:25)
gal ne freonas. saldancios dujos kokios. Ka zinau. Supranti. Kai numiro tas kompas. (Na ijungt visai nejo. ). MB ji priverstinai ijunge. Ir tokiu atveju neina jau prie kompo nieko prijungt (hardo, atminties rakto, ...), nemato jis tiesiog. Todel ir iskelt visko nejo. Tai jis windows perinstaliavo. Sako jei "susijungs" tai "susijungs". Nesigaudau as. Nemoku perpasakot. Talpoj 20 gigu. windowsai uzima tik 5 gigus. Reiskias, kad 15 likusiu- kazkas yr. Ne? Gal tos mano nuotraukos ir yr? Bet nerandam ju...
man rods lygioj vietoj tas foto pametet. Neskit pas specus, nuosirdziai patariu, jei info svarbi, nes pagal atliktus veiksmus nelabai jus kompuose gaudotes. Butum geriau pries kazka darant pasitarus cia, butume paprotine Beje, saldancios dujos kompuose tikrai naudojamos, jos vadinasi oras
p.s. tik dabar ikirtau kur tas freonas turetu pagal jusu minti but kompas ne saldytuvas, kompresoriaus nera, ir joks saldymo ciklas neorganizuojamas . O tie vamzdukai buna paprastai is vario - pilnaviduriai ir vadinasi heatpipe
maija, gerai.
Burka, iseksponuok normaliai, cia nepadoriai tamsu
QUOTE(Burka @ 2011 01 03, 12:08)
pas mus sienos tokiu spalvu,kad ryskesniu turbut nebuna na,bet kai nori,tai viska galima pasistengus padaryt,vakare pulsiu darbuotis
parašysiu AŽ
QUOTE(ypač @ 2011 01 03, 01:57)
man sita irgi patinka, jauciasi naturalumas, o ne perdetas vaidinimas ir pozavimas
QUOTE(je t'aime @ 2011 01 03, 13:49)
QUOTE(je t'aime @ 2011 01 03, 12:49)
Dėkoju už komentarus kavai!
Rodau antrą namų darbą:
Rodau antrą namų darbą:
Gerai