Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na, dedu savo vieną kritikai 4u.gif

http://farm6.static....21056044a_z.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 03 sausio 2011 - 01:02
QUOTE(ypač @ 2011 01 03, 00:57)

O, man patinka.Per daug baltu demiu, bet va patinka ir vsio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 03 sausio 2011 - 01:16
Ačiū už komentarus 4u.gif Ta mano būsena nei šiokia, nei tokia, tai sunku parodyt. Bet stengsiuosi, kitą kartą bus geriau wink.gif

Nepykit, kad nepakritikuoju, nelabai yra kada - vaikiukai serga, o ir manimi dar reikia rūpintis smile.gif bet atsigriebsiu šiek tiek vėliau
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 03, 01:57)
na, dedu savo vieną kritikai  4u.gif

ką čia kritikuoti. Man labai patinka. Pati labai mažas į internetą keliu, bet pašūkauti mėgstu, didesnių foto prašom, pasigrožėjimui smile.gif
Atsakyti
Ypač- super nuotrauka, man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 22:49)
Aš šiandien vis su macro žaidžiu
mano akys vis į apačią krypsta, ten kur nieko įdomaus nėra. Kompozicija nelabai apgalvota, mano nuomone.

QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 23:18)
Keliu ir aš savo žiemos bandymus, labai norėčiau komentarų, ar nuotrauka įdomi mirksiukas.gif
Man pačiai ji patinka  biggrin.gif
suprantu kodėl patinka. Dar būčiau aplink pasisukiojusi, jei eglutė vis dar ten ir noro yra, nubėk dar pafotografuoti smile.gif Čia nueinantis žmogus labai tiktų, ne ateinantis.

QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 23:41)
Paskutinės foto gabaliukas smile.gif Dar labiau macro biggrin.gif
oi, nelabai galiu pakomentuoti, nes man apskritai tokios nepatinka. Perdaug jau makro. Bet nekreipk į mano komentarą dėmesio, nes tai mano prob., kad nemyliu tokių foto, bet nereiškia, kad foto negera.

QUOTE(Alexso @ 2011 01 03, 00:13)
O kaip šie sušalę angelai? g.gif  Kaip spalvos? Kaip kadravimas? ax.gif
Pirmoje apačios trūksta. Ir ta iškaba dešinėje viršuje nereikalinga visai. Pirmoje vistik, šauniai pasirinkai kelis žmones į foto įtraukti. Antroje to pritrūksta, nes su mašinom nebe taip įdomu. Taip pat angelas antroje centruotas. Stumtelėčiau jį į kurią nors pusę.
Trečioji gražūs tie sparnai, man apačios vos perdaug, o taip pat veido norisi.
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais! Gal banaliai palinkesiu, visiems laimingu,ir labai kurybingu, su ikvepimu metu!
Wau kokiu foto is pat ryto pamaciau,nu labai jau jus cia graziai bigsmile.gif nebutu parasyta,kad pradziamoksles,uzsukus pamanyciau,kad i profu fotografu skyreli uzsukau tongue.gif
Na,as is pat ryto irgi nesnaudziau, ND padariau dali,taigi rodau WB dirbtiniam apsvietime,kai tik gerai prasvis,padarysiu ir naturaliam 4u.gif
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Rankinis
user posted image
Atsakyti
Žiūrinėjau flickr. Visai patiko viena idėja, kaip fotografavo lauke.
1
2 iš arčiau
visai smagiai galima sužaisti smile.gif

Tiesa, pamiršau Alabamos mėlyną katytę pakomentuoti. Šaunuolė, kad bandai. Manau netrukus ir norimų rezultatų pasieksi. Mes tai laaaaaaauksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 sausio 2011 - 08:31
QUOTE(Akasha @ 2011 01 03, 00:31)

Si man labiausiai is tavo pastaruju bandymu... tikra gele smile.gif, nes anie konkoreziai kazkaip uzkliuvo, lyg ore kabantys atrode... o cia viskas liuks... Naujas pirkinukas? smile.gif

Ačiū smile.gif Nea, ne naujas, bet sugalvojau per Live view pamacrinti smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 03, 08:13)
mano akys vis į apačią krypsta, ten kur nieko įdomaus nėra. Kompozicija nelabai apgalvota, mano nuomone.
...
oi, nelabai galiu pakomentuoti, nes man apskritai tokios nepatinka. Perdaug jau makro. Bet nekreipk į mano komentarą dėmesio, nes tai mano prob., kad nemyliu tokių foto, bet nereiškia, kad foto negera.

Man patiko tokia kompozicija wink.gif
...
Ir nekreipiu biggrin.gif Norėčiau dar labiau macro padaryt, tik dar nežinau kaip. Su turima technika jau nelabai išeis.
ypač, faina foto bigsmile.gif
Burka, netikrinau, bet per mano monitorių atrodo, kad gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 03, 09:51)
Ačiū smile.gif Nea, ne naujas, bet sugalvojau per Live view pamacrinti smile.gif
Man patiko tokia kompozicija wink.gif
...
Ir nekreipiu biggrin.gif Norėčiau dar labiau macro padaryt, tik dar nežinau kaip. Su turima technika jau nelabai išeis.

Atsiprašau, kad įsiterpiu.
Man rarity antras variantas patiko ir spalvomis, ir tuo ką ji norėjo parodyti. Visai širdžiai miela foto.
Atsakyti
As visai nuotaikos neturiu. Vakar "numire" mano laptopas su visomis puses gyvenimo foto.

paprastos portretai labai labai grazus.
rarity macro taip pat labai patiko.
ypac nuotrauka kazkas idomesnio.
akashos fotosesija taip pat grazi. Rozine man kliuna, bet turiu antipatija siai spalvai. Nereikia kreipt demesio.

Mustachio, gaila, kad taip galvoji, nes su ps nieko nesviesinau/ netamsinau. Tiesiog negalejau, nes ranka su alkune jau dege. Jeigu gerai atsimenu tik truputi pasharpinau.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 03, 08:21)
Su Naujaisiais Metais!

Ir tave su Naujais.ND gerai.

QUOTE(Yvette @ 2011 01 03, 08:30)

Tiesa, pamiršau Alabamos mėlyną katytę pakomentuoti. Šaunuolė, kad bandai. Manau netrukus ir norimų rezultatų pasieksi. Mes tai laaaaaaauksim  smile.gif

Laukiu modelio:)Aciu.
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 01 03, 09:08)
As visai nuotaikos neturiu. Vakar "numire" mano laptopas su visomis puses gyvenimo foto. 

Uzjauciu.Negriztamai? unsure.gif
Atsakyti