na, dedu savo vieną kritikai
http://farm6.static....21056044a_z.jpg
QUOTE(ypač @ 2011 01 03, 00:57)
O, man patinka.Per daug baltu demiu, bet va patinka ir vsio.
Ačiū už komentarus Ta mano būsena nei šiokia, nei tokia, tai sunku parodyt. Bet stengsiuosi, kitą kartą bus geriau
Nepykit, kad nepakritikuoju, nelabai yra kada - vaikiukai serga, o ir manimi dar reikia rūpintis bet atsigriebsiu šiek tiek vėliau
Nepykit, kad nepakritikuoju, nelabai yra kada - vaikiukai serga, o ir manimi dar reikia rūpintis bet atsigriebsiu šiek tiek vėliau
Ypač- super nuotrauka, man labai patinka
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 22:49)
Aš šiandien vis su macro žaidžiu
mano akys vis į apačią krypsta, ten kur nieko įdomaus nėra. Kompozicija nelabai apgalvota, mano nuomone.QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 23:18)
Keliu ir aš savo žiemos bandymus, labai norėčiau komentarų, ar nuotrauka įdomi
Man pačiai ji patinka
suprantu kodėl patinka. Dar būčiau aplink pasisukiojusi, jei eglutė vis dar ten ir noro yra, nubėk dar pafotografuoti Čia nueinantis žmogus labai tiktų, ne ateinantis. Man pačiai ji patinka
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 23:41)
Paskutinės foto gabaliukas Dar labiau macro
oi, nelabai galiu pakomentuoti, nes man apskritai tokios nepatinka. Perdaug jau makro. Bet nekreipk į mano komentarą dėmesio, nes tai mano prob., kad nemyliu tokių foto, bet nereiškia, kad foto negera.QUOTE(Alexso @ 2011 01 03, 00:13)
O kaip šie sušalę angelai? Kaip spalvos? Kaip kadravimas?
Pirmoje apačios trūksta. Ir ta iškaba dešinėje viršuje nereikalinga visai. Pirmoje vistik, šauniai pasirinkai kelis žmones į foto įtraukti. Antroje to pritrūksta, nes su mašinom nebe taip įdomu. Taip pat angelas antroje centruotas. Stumtelėčiau jį į kurią nors pusę.Trečioji gražūs tie sparnai, man apačios vos perdaug, o taip pat veido norisi.
Su Naujaisiais Metais! Gal banaliai palinkesiu, visiems laimingu,ir labai kurybingu, su ikvepimu metu!
Wau kokiu foto is pat ryto pamaciau,nu labai jau jus cia graziai nebutu parasyta,kad pradziamoksles,uzsukus pamanyciau,kad i profu fotografu skyreli uzsukau
Na,as is pat ryto irgi nesnaudziau, ND padariau dali,taigi rodau WB dirbtiniam apsvietime,kai tik gerai prasvis,padarysiu ir naturaliam
Auto
Lempute
Rankinis
Wau kokiu foto is pat ryto pamaciau,nu labai jau jus cia graziai nebutu parasyta,kad pradziamoksles,uzsukus pamanyciau,kad i profu fotografu skyreli uzsukau
Na,as is pat ryto irgi nesnaudziau, ND padariau dali,taigi rodau WB dirbtiniam apsvietime,kai tik gerai prasvis,padarysiu ir naturaliam
Auto
Lempute
Rankinis
Žiūrinėjau flickr. Visai patiko viena idėja, kaip fotografavo lauke.
1
2 iš arčiau
visai smagiai galima sužaisti
Tiesa, pamiršau Alabamos mėlyną katytę pakomentuoti. Šaunuolė, kad bandai. Manau netrukus ir norimų rezultatų pasieksi. Mes tai laaaaaaauksim
1
2 iš arčiau
visai smagiai galima sužaisti
Tiesa, pamiršau Alabamos mėlyną katytę pakomentuoti. Šaunuolė, kad bandai. Manau netrukus ir norimų rezultatų pasieksi. Mes tai laaaaaaauksim
QUOTE(Akasha @ 2011 01 03, 00:31)
Si man labiausiai is tavo pastaruju bandymu... tikra gele , nes anie konkoreziai kazkaip uzkliuvo, lyg ore kabantys atrode... o cia viskas liuks... Naujas pirkinukas?
Ačiū Nea, ne naujas, bet sugalvojau per Live view pamacrinti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 03, 08:13)
mano akys vis į apačią krypsta, ten kur nieko įdomaus nėra. Kompozicija nelabai apgalvota, mano nuomone.
...
oi, nelabai galiu pakomentuoti, nes man apskritai tokios nepatinka. Perdaug jau makro. Bet nekreipk į mano komentarą dėmesio, nes tai mano prob., kad nemyliu tokių foto, bet nereiškia, kad foto negera.
...
oi, nelabai galiu pakomentuoti, nes man apskritai tokios nepatinka. Perdaug jau makro. Bet nekreipk į mano komentarą dėmesio, nes tai mano prob., kad nemyliu tokių foto, bet nereiškia, kad foto negera.
Man patiko tokia kompozicija
...
Ir nekreipiu Norėčiau dar labiau macro padaryt, tik dar nežinau kaip. Su turima technika jau nelabai išeis.
ypač, faina foto
Burka, netikrinau, bet per mano monitorių atrodo, kad gerai
QUOTE(rarity @ 2011 01 03, 09:51)
Ačiū Nea, ne naujas, bet sugalvojau per Live view pamacrinti
...
Ir nekreipiu Norėčiau dar labiau macro padaryt, tik dar nežinau kaip. Su turima technika jau nelabai išeis.
...
Atsiprašau, kad įsiterpiu.
Man rarity antras variantas patiko ir spalvomis, ir tuo ką ji norėjo parodyti. Visai širdžiai miela foto.
As visai nuotaikos neturiu. Vakar "numire" mano laptopas su visomis puses gyvenimo foto.
paprastos portretai labai labai grazus.
rarity macro taip pat labai patiko.
ypac nuotrauka kazkas idomesnio.
akashos fotosesija taip pat grazi. Rozine man kliuna, bet turiu antipatija siai spalvai. Nereikia kreipt demesio.
Mustachio, gaila, kad taip galvoji, nes su ps nieko nesviesinau/ netamsinau. Tiesiog negalejau, nes ranka su alkune jau dege. Jeigu gerai atsimenu tik truputi pasharpinau.
paprastos portretai labai labai grazus.
rarity macro taip pat labai patiko.
ypac nuotrauka kazkas idomesnio.
akashos fotosesija taip pat grazi. Rozine man kliuna, bet turiu antipatija siai spalvai. Nereikia kreipt demesio.
Mustachio, gaila, kad taip galvoji, nes su ps nieko nesviesinau/ netamsinau. Tiesiog negalejau, nes ranka su alkune jau dege. Jeigu gerai atsimenu tik truputi pasharpinau.
QUOTE(Burka @ 2011 01 03, 08:21)
Su Naujaisiais Metais!
Ir tave su Naujais.ND gerai.
QUOTE(Yvette @ 2011 01 03, 08:30)
Laukiu modelio:)Aciu.
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 01 03, 09:08)
As visai nuotaikos neturiu. Vakar "numire" mano laptopas su visomis puses gyvenimo foto.
Uzjauciu.Negriztamai?