Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 23:13)
O kaip šie sušalę angelai?

Manęs nekabina visokie miesto vaizdai, bet man kur kas įdomiau būtų jei būtum kažkaip tą močiutę su ridikuliu labiau įpynus į foto. (čia kur pirmojoj)... Tipo šventės, visi skuba, važiuoja eina.. O aš sena, viena, tempiu savo metus ridikulyje... Ar panašiai...
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 23:29)

p.s.reaguoju į bet kokią kritiką, tik nepykstu, o mokausi kur galėčiau pasitaisyti tongue.gif

Puikiai pasakyta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 02, 22:31)
Manęs nekabina visokie miesto vaizdai, bet man kur kas įdomiau būtų jei būtum kažkaip tą močiutę su ridikuliu labiau įpynus į foto. (čia kur pirmojoj)... Tipo šventės, visi skuba, važiuoja eina.. O aš sena, viena, tempiu savo metus ridikulyje... Ar panašiai...

Gerai tu čia biggrin.gif Turiu vieną senutę iš anksčiau, kada nors parodysiu mirksiukas.gif Aš tiek pripleškinu nuotraukų, kad net nespėju rodytis lotuliukas.gif Ypač tokias kaip su angelais, kur man kažko trūksta, tad ir ranka nekyla jums įmesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 03, 00:28)
Dalyja, aš Tau taip pasakyčiau: kritikuok taip, kaip nori, jauti ir matai. Jei kažkam nepatiks, tai pamatysi, gausi atsako  biggrin.gif Taip pamažu ir sužinosi kad kritiką ir komentarus pakenčia, o kas ne smile.gif

Kaip moki atsišaudyti, aš jau skaičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 02, 22:35)
Kaip moki atsišaudyti, aš jau skaičiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad čia tos senės mane savo kritikos kulipkom suvarpė... Bet nieko, aš augu, mokausi, deduos į savo patyrimo kapšelį viską, ką jos čia šneka smile.gif Bet mano maištinga prigimtis verčia paburbuliuot, negaliu kitaip doh.gif biggrin.gif
Nu viskas, nusišneku, einu miegot. Labanakt ponios. Einu sapnuot pavasarinio robobebro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 01 03, 00:29)
Tam ir keliu čia į pradžiamokslius tas nuotraukas, kurios mano nuomone nėra tobulos mirksiukas.gif Ačiū, kad pastebėjai tai, ko pati nesugalvojau  4u.gif
p.s.reaguoju į bet kokią kritiką, tik nepykstu, o mokausi kur galėčiau pasitaisyti tongue.gif

Uj, kaip gerai, kad tokia reakcija mirksiukas.gif 4u.gif

Ikeliu savo, tos pacios gatves, kazkada su muilinuke daryta nuotrauka mirksiukas.gif
pakritikuokit wink.gif
http://farm4.static....893d_z.jpg?zz=1

p.s.: nesupratau kodel neleido ikelt foto? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 03, 00:40)
Kad čia tos senės mane savo kritikos kulipkom suvarpė...
Tau kulipkų reikia ir tą pati žinai biggrin.gif

Galima naujos temos pirmam psl. sąrašą įkelti, kas nori tik pagyrimų, o ne kritikos.
Pvz aš nesivarginčiau ir negaiščiau brangaus laiko komentavimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 sausio 2011 - 23:51
QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 23:25)
Gerai šitas. Tradicinis pigutis, bet tikrai neblogas stikliukas smile.gif Skelbimuose galima už 300 Lt rasti.

bigsmile.gif Man nemokšai ir pigutis tiks pokolkas. Reiks dasigyvent iki gerų stiklų.
Kaip suprantu už mano kitinį geriau.
Atsakyti
Uf..... perskaičiau pagaliau biggrin.gif

Su naujais mielosios oro_buckis.gif Ir Robobebre drinks_cheers.gif
Man senieji buvo įsimintini,nes atradau fotografavimą ir atradau jus ,naujieji te būna pažangesni kokybiškesni ir be išplaukusio fokuso biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 12 30, 15:40)
Mano pabandymas suzaisti su sonine sviesa ir reflektoriumi. Gaila prasta padejeje turejau.  unsure.gif Reflektoriaus nebuvo kam laikyt. Ar matot bent koki skirtuma? As pati matau, bet nera jis labai zymus.

user posted image

user posted image

Aš matau dvi vienodas nuotraukas,tik antra fotošopu apdirbta blush2.gif Man taip susirodė....Nes nu...kaip taip modelis lygiai toj pačioj pozcijoj išsėdėjo? Viskas taip pat.... Gal čia tik man biggrin.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 12 30, 23:50)
50 mm f/1.4  mirksiukas.gif

Mano šįmetinis tikslas rolleyes.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 02, 18:19)
Ateinu su portretukais kritikai  blush2.gif

Pirma mano favoritė wub.gif Akių spalva ir aprangos labai puikiai dera... ir niekas man nedinsta jokiam miške.Ir dar pilkai man gražiau,nei rožiniais aprėdais.... Bet čia mano asmeninės antipatijos rožinei spalvai blush2.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 21:18)
Keliu ir aš savo žiemos bandymus

Man ji liūdna...graži,bet liūdna.Nes šventės baigėsi sad.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 21:41)
Paskutinės foto gabaliukas smile.gif Dar labiau macro biggrin.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 02, 23:28)
Beje, jei Tu apie vabaliukus galvoji, tai ar žinai, kad daugumoj foto, iš kurių į mus žvelgia įvairiaspalviai vabalėliai, jie ištiesų yra negyvi, prismeigti smeigtukais ir dar apipilti skaidriais klijais? rolleyes.gif Neskriausk vabaliukų. unsure.gif

tongue.gif
Na, nevisai ir ne visada taip. Reikia fotografuoti anksti ryte, kol jie dr nepabudę, dar galima trumpai šaldytuve palaikyti, kad prisnūstų wink.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 01 02, 23:52)
bigsmile.gif Man nemokšai ir pigutis tiks pokolkas. Reiks dasigyvent iki gerų stiklų.
Kaip suprantu už mano kitinį geriau.

Viskas su juo gerai, pirk ir fotografuok. Geresnis, nes šviesesnis, tik turėk omenyje, kad jis ne zoomas. Teks kojytėmis zoominti. Atsisuk savo kit'ą ant 50 mm ir pabandyk pafotografuoti
Atsakyti
Alexso, man pirmoj norisi kad ta idomi iskaba butu labiau fokuse ir svesesne.Ta "visokiu daiktu" kazkas.
Trecia gerai, o antroj as kazkaip kitaip centrini angela deciau-gal kad jis butu desiniau, nzn.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 02, 22:42)
Man po visu grozybiu ir svelnybiu baisu det savo. biggrin.gif
Bandziau su sviesa.Bandau uzduoti su sviesa atlikt placiau, tai eksperimentuoju.Noreciau pastabu.

Sveisa graziai cia pagauta, tik pati statulele violetine man ne(gal del to, kad spalvos nemegstu)... ax.gif Cia labai koks egiptietisko stiliaus katinukas tiktu...

QUOTE(rarity @ 2011 01 02, 22:49)
Sveika prisijungusi.  Gerai ND smile.gif

Aš šiandien vis su macro žaidžiu

Si man labiausiai is tavo pastaruju bandymu... tikra gele smile.gif, nes anie konkoreziai kazkaip uzkliuvo, lyg ore kabantys atrode... o cia viskas liuks... Naujas pirkinukas? smile.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 01 02, 23:18)
Akasha, man koliažiukas geriausiai patiko, nes kažkokia tai istorija  4u.gif

Keliu ir aš savo žiemos bandymus, labai norėčiau komentarų, ar nuotrauka įdomi mirksiukas.gif
Man pačiai ji patinka  biggrin.gif

"agrastuke", šaunuolė  4u.gif Abu ND atlikti super  mirksiukas.gif

O man zinok lazkaip nelabai... eglutes noretusi zemiaus tumptelt, nes apacioj tas baltas sniegas labai neinformatyvus... nu toks nieko nesakantis plemas... ir gal jei virsaus daugiau butu kazkaip kitaip truputi ziuretusi...
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 01 03, 00:13)
O kaip šie sušalę angelai? g.gif  Kaip spalvos? Kaip kadravimas? ax.gif

O va cia spalvos tai man nepatinka, bet cia gali buti tik mano tokia nuomone... del pirmu kadravimo jau pasake.. man kiek daugiau apacios noretusi.... o trecioj angeliukas man patiko.... spalvos aisku ne, bet siaip visumoje kazkas patrauke aki wink.gif
Atsakyti