Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

Gal žinote, girdėjote, užsakynėjote iš edvbald'ų ?
Iš čia?
Kol kas jie geriausią kainą pasiūlė, bet nerandu atsiliepimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 12:02)
Iš čia?
Kol kas jie geriausią kainą pasiūlė, bet nerandu atsiliepimų  g.gif

Nieko apie juos nežinau ir nesu girdėjus, bet vien pasižiūrėjus jų darbus, tai siaubas kažkoks, atsiprašau už tokią nuomonę blush2.gif
Aš suprantu, kad viskas priklauso nuo užsakovo - ko JIS nori, nu bet jau pvz virtuvės tai toookios - pilna lentynų lentynėlių, visokių metalinių sutlpų, jokios simetrijos ir pan, gal kažkam ir patinka tokie dalykai, bet įtariu daug žmonių paprasčiausiai nesidomi kaip galima kitaip padaryt ir pasitiki tais gamintojais. Na bet tos virtuvės įdėtos jų galėrijoj tai kraupios. Tikiuosi nieko neįžeidžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 08, 16:07)
Nieko apie juos nežinau ir nesu girdėjus, bet vien pasižiūrėjus jų darbus, tai siaubas kažkoks, atsiprašau už tokią nuomonę  blush2.gif
Aš suprantu, kad viskas priklauso nuo užsakovo - ko JIS nori, nu bet jau pvz virtuvės tai toookios - pilna lentynų lentynėlių, visokių metalinių sutlpų, jokios simetrijos ir pan, gal kažkam ir patinka tokie dalykai, bet įtariu daug žmonių paprasčiausiai nesidomi kaip galima kitaip padaryt ir pasitiki  tais gamintojais. Na bet tos virtuvės įdėtos jų galėrijoj tai kraupios. Tikiuosi nieko neįžeidžiau  blush2.gif

Neįžeidėt mirksiukas.gif
Užtai ir atėjau čia Jūsų klausti, nes neramu biggrin.gif Kainą pasiūlė gerą (jis mane susirado, ne aš jį.. žinojo, kad noriu virtuvės).
Aš žinau ko noriu, bet ar gausiu tai ko paprašysiu g.gif
O gal čia bus labai gerai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 08 kovo 2011 - 15:38
QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 16:35)
Neįžeidėt  mirksiukas.gif
Užtai ir atėjau čia Jūsų klausti, nes neramu biggrin.gif Kainą pasiūlė gerą (jis mane susirado, ne aš jį.. žinojo, kad noriu virtuvės).
Aš žinau ko noriu, bet ar gausiu tai ko paprašysiu g.gif
O gal čia bus labai gerai? biggrin.gif

Na jei 100 proc. tiksliai taip padarys kaip norit, tai tada šaunu. Bet žinau, kad yra tokių baldininkų, kurie labai reiškia savo nuomonę dėl išdėstymo, tai "pakoreguoja" pagal save.
įkelkit plenelį šiaip pasižiūrėt ax.gif Galit ir į virtuvių temą
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 12:02)
Iš čia?

Eiliniai garažnikai, nei įmonė nei kas. Įtarių kad ir gamyna ne patis o užsako plokštės supjaustymą kur kitur... Šiaip nerizikuočiau. Asmeniškai mėgstu kai yra popieriukas, jei ką, visada galima prispaust, o šiuo atvėjų... Paims avansą ir dings ax.gif :/ O kas tada?
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 03 08, 17:07)
Eiliniai garažnikai, nei įmonė nei kas. Įtarių kad ir gamyna ne patis o užsako plokštės supjaustymą kur kitur... Šiaip nerizikuočiau. Asmeniškai mėgstu kai yra popieriukas, jei ką, visada galima prispaust, o šiuo atvėjų... Paims avansą ir dings  ax.gif :/ O kas tada?

Taip ir aš supratau, kad "garažnikai".. tipo jis vienas dirba, viską turi, pats išsipjauna, nieko nesamdo, už tai "kaina gera".

O dėl avanso tai... negalvojau, kad jo reikia blush2.gif o kiek paprastai jo ima?
O jei neduočiau?biggrin.gif sumokėčiau viską iš karto g.gif

O kas dėl "popieriuko", tai pažįstami gaminosi, išlūžo ten kažkas, kviesti mesitrus - firma bankrutavosi, jokių galų neberado doh.gif na, nežinau nei kas ten tokie, bet pabaiga tokia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 13:02)
Iš čia?

Tikrai baisūs baldai, tačiau jeigu ieškote ne baldų, o kainos, tuomet turbūt nieko geriau nerasite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 19:26)
Taip ir aš supratau, kad "garažnikai".. tipo jis vienas dirba, viską turi, pats išsipjauna, nieko nesamdo, už tai "kaina gera".

O dėl avanso tai... negalvojau, kad jo reikia  blush2.gif o kiek paprastai jo ima?
O jei neduočiau?biggrin.gif sumokėčiau viską iš karto  g.gif

O kas dėl "popieriuko", tai pažįstami gaminosi, išlūžo ten kažkas, kviesti mesitrus - firma bankrutavosi, jokių galų neberado  doh.gif na, nežinau nei kas ten tokie, bet pabaiga tokia buvo smile.gif

Avansas paprastai būna apie 30% nuo baldų vertės. Nemanau, kad kasnors apsiims gaminti baldus be avanso, nes jeigu jūs persigalvosit ir atsisakysit baldų, tai tam žmogui bus didžiulis nuostolis. Vargu ar šiais laikais kas taip rizikuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2011 03 08, 18:30)
Tikrai baisūs baldai, tačiau jeigu ieškote ne baldų, o kainos, tuomet turbūt nieko geriau nerasite smile.gif

na aš ieškau kainos ir kokybės santykio smile.gif o medžiagas jau rinkčiausi pagal kišenęsmile.gif

O paprastai turbūt tada pasirašoma sutartis, kai užsakynėji baldus ir duodi avansą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 19:38)
na aš ieškau kainos ir kokybės santykio smile.gif o medžiagas jau rinkčiausi pagal kišenęsmile.gif

O paprastai turbūt tada pasirašoma sutartis, kai užsakynėji baldus ir duodi avansą?  blush2.gif

Manau garažininkai ir be sutarties viską padarytų smile.gif tačiau, bet kokiu atveju patariu ją pasirašyti, nes jeigu paskui kažkas ne taip bus, tai galėsit reikalauti sutvarkyti, padengti nuostolius ir pan., o jeigu jokių popierėlių, tai paskui gaudyk vėją laukuose...
Atsakyti
aistukas, o aš jau galvojau,kad pas jus kaip nors geriau sugalvojo. Vokės tikrai nepeikiu, kaip prastos kokybės gamintojo, tiesiog juos vėl rinkčiausi, jeigu turėčiau daugiau erdvės ir lygias sienas.

Dabar eiškosime gerų baldininkų Klaipėdoje, dar konkrečiai nesidomiu, bet ateis ir tam laikas.
Atsakyti
pasiguosiu, dar tokio melagio ir apgaviko kaip baldininkas Valdas (dirbtuves pasiles g., kaune) nesu sutikusi. avansa paeme dar gruodi, spintos vis dar laukiu, po grasinimu siandien atveze duris tipo ryt jau spinta statys...bet jau nebenoriu jo gamintos spintos, jauciu nieko gero nebus....
Atsakyti
linkiu, kad pajudėtų reikalai! Aš irgi nenorėčiau jau tokios spintos, o jis legaliai dirba?
Atsakyti