Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(kristal @ 2012 04 25, 21:59)
Labai grazi virtuve  wub.gif
Isduokite kur darete ir uz kiek?  blush2.gif

QUOTE(ericute @ 2012 04 26, 09:04)
labai grazu  thumbup.gif tiek baldai ,tiek plyteles ir siena kur matosi desineje irgi grazi .gal galit parasyti pas ka gaminotes,kiek cia metru ir kiek kainavo ? aciu  4u.gif ir kazin prieziura tokiu blizgiu pavirsiu labai sudetinga buna  g.gif
o gal turit kas nors atsiliepimu apie " Ievu taka" ? kazin labai brangu pas juos virtuve gamintis.as pas juos esu pora smulkiu baldu pasigaminusi (rasomaji stala ir batu deze) tai jie brangiau ima nei kitur.bet man darbas ju labai patiko  thumbup.gif tik idomu ,kaip su virtuvem pas juos reikalai  g.gif

QUOTE(aniri89 @ 2012 04 30, 06:20)
thumbup.gif
Labai domintų Jūsų virtuvės išmatavimai.  smile.gif

Aciu uz pagyrimus 4u.gif Atsiprasau nepriejau prie temos kad atsakyti. Gaminomes kaip ir kazkada seniai rasiau Patogioj virtuvej, todel kad pasiule geriausia kaina, jeigu atvirai lotuliukas.gif . Mes diktavom savo salygas (plokstes stori ir kt.) ir jie pasiule Kaune mums geriausiai. Dazo jie pagrindineje LT dazykloje, kur ir daugelis dazo. Aisku mes atmetem ir neklausinejom "garaziniu" kainu. Aptarnavimas patiko kad viska sutvarko kas nepatinka be jokiu pretenziju, tik reik paciam viska parodyt blush2.gif

Aukstis 247/ Ilgis 355 kaina 7400Lt, plokste 25mm plocio.
Atsakyti
o aš tai gaminausi virtuvę.. galiu papasakoti savo patirtį ir labai trumpai reziumuoti-> PALIŪČIO BALDAI- labai viskas su jais šauniai pavyko, drąsiai ir atsakingai rekomenduoju.
thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Agutuke @ 2012 05 18, 22:21)
Sveiki, gal kas nors galėtų parekomenduoti gerą, kokybiškai savo darbą atliekantį, bet tuo pačiu ir ne brangininką baldininką? Ieškom Vilniuje. Labai laukiu atsakymų.

Paliūčio baldai. Likau labai patenkinta rezultatais ir montavimu, bei nustebino pigiausiai pasiūlyta kaina (siuntinėjau užklausas visoms firmoms ir išanalizavau atsiliepimus, skundus, pažįstamų patirtį ir pan.)
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 05 23, 12:13)
galiu pasakyti tik tiek jog pati turiu dažytus baldus, bet gaminausi ne pas juos, o mano  pažįstama pasigamino pas juos ir patyliu kokia nekokybė, nenuimti kraštai, o jau kiek nelygimų ten kur tuos kraštus nuiminėjo doh.gif  visi aštrūs, jau dabar vaizdo nebėra, nes jie lengvai nusidaužė, nes baldai vaikų kambaryje doh.gif užteko vieno įbrėžimo ir matosi jau medžio dulkių plokštė, tai įtariu ten nei grunto nieko nėra ir dažyta gal tik vieną kartą, o vaikai mokyklinukai.. mano mažasis su tušiniais pereina per baltus mdf baldus savo kambaryje ir aš nuvalau laisvai su drėgna servetėle ar nagų lako valikliu ir lieka tik įdubimas, nes jis kaip reikiant juo paspaudė, bet nėra matomo įbrėžimo reikia įsižiūrėti mirksiukas.gif

o kai pasižiūrėjom kainos skirtumą, tai net juokas suėmė aš tik porą šimtų brangiau sumokėjau tarkim už komodą, bet pas mane dailios tapytos medinės dažytos rankenėlės ir dizainas nuostabus thumbup.gif  wub.gif o ten eilinė dėžutė, kurių pilni Senukai ir Ermitažai  doh.gif

mano baldai ilgai išsilaikę nuo vaiko 1m. ir 2mėn., perdažius kambarį prieš naują šeimos narį nebuvo gėda juos atgal sudėlioti ir kambarys lyg naujas, dailus ir fainas, dabar ten pat nebijau užsakinėti priderintą suoliuką taip pat iš dažytos plokštės, nes dažytojas pas kurį veža tie gamintojai puikiausiai išmano savo darbą, o ir patys gamintojai tiesiog nuostabūs, baldas, kaip išlietas mirksiukas.gif

Na nezinau... As gaminausi baldus dizaino laboratorijoje pries gerus 2 metus ... ir baldai lygi siuol kaip nauji ax.gif Nepikyt, bet atrodo kad Jus esat tiesiog konkuruojancia imone 4u.gif
Atsakyti
Niekas nebesidalina gerais baldininku kontaktais ax.gif

Jauciu dabar pats pikas darbu, nes issiuntusi esu gal 10 baldu gamintoju, kad paskaiciuotu pagal brezinuka virtuve - tai vienas kitas tik atsake, kiti tyli. Paskambinu paklaust po keliu dienu ar gavo laiska, zada paskaiciuot, bet taip ir nepaskaiciuoja. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 06 28, 08:57)
Niekas nebesidalina gerais baldininku kontaktais  ax.gif

Jauciu dabar pats pikas darbu, nes issiuntusi esu gal 10 baldu gamintoju, kad paskaiciuotu pagal brezinuka virtuve - tai vienas kitas tik atsake, kiti tyli. Paskambinu paklaust po keliu dienu ar gavo laiska, zada paskaiciuot, bet taip ir nepaskaiciuoja. doh.gif

Matomai dar ir atostogų metas biggrin.gif
Atsakyti
gal kas gaminosi miegamojo lova is medzio masyvo?(galvojam apie berza arba pusi)... butu nuostabu sulaukti rekomendaciju. vilnius ir aplink ji
Atsakyti
Mes pries 5metus gaminomes siuolaikinio stiliaus virtuves baldus Tiesilinija. Iki siol jokiu priekaistu neturim. Netrukus kelsimes i naujus namucius, greiciausiai vel pas juos darysim, tik jau su medzio masyvo durelemis, klasikine.
Atsakyti
As prie tris su trupuciu metu Dalios balduose uzsakinejau virtuve ir spinta stumdomomis durimis i koridoriu bei miegamaji. Tai galiu visiems rekomenduoti, kad tikrai puiki kokybe thumbup.gif niekas nesusidevejo, neatsilupo, nenubluko ir pan; baldai visiskai kaip nauji, todel Dalios baldus rinkciausi vel, ypac virtuvei, nes labai graziai padare mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalinuosi gero baldininko Vilniuje kontaktais:
stai musu virtuvyte:
user posted image
user posted image

o stai ir drabuzine:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jo mini portfolio - http://public.fotki.com/baldaijurij/

Kiek zinau ir is praktikos galiu pasakyti - eiles pas ji nemazos, taciau daro tvarkingai, kokybiskai, greitai ir be abejo uz prieinama kaina.

Kontaktai - 8 689 31330 4u.gif

QUOTE(Blue_rose @ 2012 06 28, 08:57)
Niekas nebesidalina gerais baldininku kontaktais  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2012 07 01, 21:41)
Dalinuosi gero baldininko Vilniuje kontaktais:
stai musu virtuvyte:
http://images27.fotk...cture467-vi.jpg
http://images54.fotk...cture478-vi.jpg

o stai ir drabuzine:

Puikus jusu baldai wink.gif tik dar norejau pasiteirauti kur pirkote plyteles i virtuve, nes as kaip tik panasiu ieskau siuo metu ax.gif
Atsakyti
Aciu.

Pirkta SENUKUOSE, tik tikrai jau senokai, daugiau nei pries metus smile.gif 4u.gif

QUOTE(yellowlady @ 2012 07 02, 12:35)
Puikus jusu baldai wink.gif tik dar norejau pasiteirauti kur pirkote plyteles i virtuve, nes as kaip tik panasiu ieskau siuo metu  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 02 liepos 2012 - 20:24
Merginos, gal turit kokiu atsiliepimu apie LIOVIRTUVES baldus.

Plyz, help.gif help.gif Reikia virtuves gamintoja pasirinkti. Atsiliepimu nerandu verysad.gif
Atsakyti