Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(dendule @ 2012 04 23, 11:41)
Zadetos virtuves foto... blush2.gif

labai grazu thumbup.gif tiek baldai ,tiek plyteles ir siena kur matosi desineje irgi grazi .gal galit parasyti pas ka gaminotes,kiek cia metru ir kiek kainavo ? aciu 4u.gif ir kazin prieziura tokiu blizgiu pavirsiu labai sudetinga buna g.gif
o gal turit kas nors atsiliepimu apie " Ievu taka" ? kazin labai brangu pas juos virtuve gamintis.as pas juos esu pora smulkiu baldu pasigaminusi (rasomaji stala ir batu deze) tai jie brangiau ima nei kitur.bet man darbas ju labai patiko thumbup.gif tik idomu ,kaip su virtuvem pas juos reikalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2012 04 24, 23:55)
kaip is reklamos filmuko  blush2.gif

Čia kiekvienas lai priima tai kaip nori: reklama, rekomendacija, pagyrimas, pasidžiaugimas ar pan. Tiesiog aš likau patenkinta jų darbu ir išreiškiu savo nuomonę, bet neperšu. Tai kad nesu aktyvi forumo dalyvė, nereiškia, kad neskaitau čia esančių temų. Kaip sakant parašau tik kai žinau, kad galiu rekomenduoti arba parašau, kai iš tiesų susiduriu su kažkokia problema ar situacija, kuri dar negvildenta ir norisi panašių patirčių patarimų. Gėda yra teisti anksčiau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2012 04 23, 13:41)

thumbup.gif
Labai domintų Jūsų virtuvės išmatavimai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutele @ 2012 04 23, 12:17)
Sveiki,
Mes gaminomes baldus pas si baldininka. Kiek zinau jis gamina ir is medzio masyvo.
Jo darbai:
http://www.facebook.com/junrob5/photos

Likom patenkinti.

Aš irgi norėčiau pagirti šį meistrą. Pagamino man kosmetinį staliuką iš masyvo, padarė nuostabiai ir per su terminą. Jokių priekaištų, vien pagyrimai.
Atsakyti
laba, gal kas pasiulytu gera meistreli is Varenos ar Alytaus apylinkiu???Buciau labai dekinga...
Atsakyti

i 
Žinutės apie šaldytuvus perkeltos į atitinkamą temą.
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors galėtų parekomenduoti gerą, kokybiškai savo darbą atliekantį, bet tuo pačiu ir ne brangininką baldininką? Ieškom Vilniuje. Labai laukiu atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Agutuke @ 2012 05 18, 22:21)
Sveiki, gal kas nors galėtų parekomenduoti gerą, kokybiškai savo darbą atliekantį, bet tuo pačiu ir ne brangininką baldininką? Ieškom Vilniuje. Labai laukiu atsakymų.

Mes uzsisakinejom sekcija ir lentyna www.tavobaldas.lt Tikrai nebrangininkas,dirba verslo liudijimu,duoda 2 metus garantija.Uzsakyma ivykde per 3 savaites,nors sake bus padaryta per 4 savaites.Jo darbu galite paziureti facebooke.Int.svetaine dar kuriama.
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas nors galite parekomenduoti, kur gamintis miegamojo spintą (galbūt vėliau ir kitus korpusinius baldus, derinant prie tos spintos), bet ne stumdomomis, o varstomomis durimis? Iš standartinių niekas netinka (dizainas lyg ir tinka, bet netinka matmenys arba laminato spalva/tekstūra), o pagal individualius užsakymus randame tik stumdomomis durimis. Vieta - Vilnius ir aplink jį. Svarbiau kokybė ir kaina, o greitis nesvarbu.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 25, 12:45)
Gal kas nors gaminotės baldus firmoje "Dizaino laboratorija"? Įdomu, kaip kokybė..

galiu pasakyti tik tiek jog pati turiu dažytus baldus, bet gaminausi ne pas juos, o mano pažįstama pasigamino pas juos ir patyliu kokia nekokybė, nenuimti kraštai, o jau kiek nelygimų ten kur tuos kraštus nuiminėjo doh.gif visi aštrūs, jau dabar vaizdo nebėra, nes jie lengvai nusidaužė, nes baldai vaikų kambaryje doh.gif užteko vieno įbrėžimo ir matosi jau medžio dulkių plokštė, tai įtariu ten nei grunto nieko nėra ir dažyta gal tik vieną kartą, o vaikai mokyklinukai.. mano mažasis su tušiniais pereina per baltus mdf baldus savo kambaryje ir aš nuvalau laisvai su drėgna servetėle ar nagų lako valikliu ir lieka tik įdubimas, nes jis kaip reikiant juo paspaudė, bet nėra matomo įbrėžimo reikia įsižiūrėti mirksiukas.gif

o kai pasižiūrėjom kainos skirtumą, tai net juokas suėmė aš tik porą šimtų brangiau sumokėjau tarkim už komodą, bet pas mane dailios tapytos medinės dažytos rankenėlės ir dizainas nuostabus thumbup.gif wub.gif o ten eilinė dėžutė, kurių pilni Senukai ir Ermitažai doh.gif

mano baldai ilgai išsilaikę nuo vaiko 1m. ir 2mėn., perdažius kambarį prieš naują šeimos narį nebuvo gėda juos atgal sudėlioti ir kambarys lyg naujas, dailus ir fainas, dabar ten pat nebijau užsakinėti priderintą suoliuką taip pat iš dažytos plokštės, nes dažytojas pas kurį veža tie gamintojai puikiausiai išmano savo darbą, o ir patys gamintojai tiesiog nuostabūs, baldas, kaip išlietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 05 23, 12:13)
galiu pasakyti tik tiek jog pati turiu dažytus baldus, bet gaminausi ne pas juos, o mano  pažįstama pasigamino pas juos ir patyliu kokia nekokybė, nenuimti kraštai, o jau kiek nelygimų ten kur tuos kraštus nuiminėjo doh.gif  visi aštrūs, jau dabar vaizdo nebėra, nes jie lengvai nusidaužė, nes baldai vaikų kambaryje doh.gif užteko vieno įbrėžimo ir matosi jau medžio dulkių plokštė, tai įtariu ten nei grunto nieko nėra ir dažyta gal tik vieną kartą, o vaikai mokyklinukai.. mano mažasis su tušiniais pereina per baltus mdf baldus savo kambaryje ir aš nuvalau laisvai su drėgna servetėle ar nagų lako valikliu ir lieka tik įdubimas, nes jis kaip reikiant juo paspaudė, bet nėra matomo įbrėžimo reikia įsižiūrėti mirksiukas.gif

o kai pasižiūrėjom kainos skirtumą, tai net juokas suėmė aš tik porą šimtų brangiau sumokėjau tarkim už komodą, bet pas mane dailios tapytos medinės dažytos rankenėlės ir dizainas nuostabus thumbup.gif  wub.gif o ten eilinė dėžutė, kurių pilni Senukai ir Ermitažai  doh.gif

mano baldai ilgai išsilaikę nuo vaiko 1m. ir 2mėn., perdažius kambarį prieš naują šeimos narį nebuvo gėda juos atgal sudėlioti ir kambarys lyg naujas, dailus ir fainas, dabar ten pat nebijau užsakinėti priderintą suoliuką taip pat iš dažytos plokštės, nes dažytojas pas kurį veža tie gamintojai puikiausiai išmano savo darbą, o ir patys gamintojai tiesiog nuostabūs, baldas, kaip išlietas mirksiukas.gif

Kalba kaip iš reklaminio bukleto g.gif Galėjot ir nepeikdami kitų, savo įmonės kontaktą parašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2012 05 23, 17:33)
Kalba kaip iš reklaminio bukleto  g.gif Galėjot ir nepeikdami kitų, savo įmonės kontaktą parašyt  mirksiukas.gif

iškalba nesiskundžių biggrin.gif
o ar aš parašiau man gaminusio žmogaus kontaktus? g.gif
aš tik perspėjau žmogų ir palyginau su savo pavyzdžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievoole: 23 gegužės 2012 - 16:50