QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 25, 12:45)
Gal kas nors gaminotės baldus firmoje "Dizaino laboratorija"? Įdomu, kaip kokybė..
galiu pasakyti tik tiek jog pati turiu dažytus baldus, bet gaminausi ne pas juos, o mano pažįstama pasigamino pas juos ir patyliu kokia nekokybė,
nenuimti kraštai,
o jau kiek nelygimų ten kur tuos kraštus nuiminėjo visi aštrūs,
jau dabar vaizdo nebėra,
nes jie lengvai nusidaužė,
nes baldai vaikų kambaryje užteko vieno įbrėžimo ir matosi jau medžio dulkių plokštė,
tai įtariu ten nei grunto nieko nėra ir dažyta gal tik vieną kartą,
o vaikai mokyklinukai.. mano mažasis su tušiniais pereina per baltus mdf baldus savo kambaryje ir aš nuvalau laisvai su drėgna servetėle ar nagų lako valikliu ir lieka tik įdubimas, nes jis kaip reikiant juo paspaudė, bet nėra matomo įbrėžimo reikia įsižiūrėti
o kai pasižiūrėjom kainos skirtumą, tai net juokas suėmė aš tik porą šimtų brangiau sumokėjau tarkim už komodą, bet pas mane dailios tapytos medinės dažytos rankenėlės ir dizainas nuostabus
o ten eilinė dėžutė, kurių pilni Senukai ir Ermitažai
mano baldai ilgai išsilaikę nuo vaiko 1m. ir 2mėn., perdažius kambarį prieš naują šeimos narį nebuvo gėda juos atgal sudėlioti ir kambarys lyg naujas, dailus ir fainas, dabar ten pat nebijau užsakinėti priderintą suoliuką taip pat iš dažytos plokštės, nes dažytojas pas kurį veža tie gamintojai puikiausiai išmano savo darbą, o ir patys gamintojai tiesiog nuostabūs, baldas, kaip išlietas