Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(nataaliux @ 2012 04 06, 20:35)
Gal kam reikia, galiu parekomenduoti gera baldininka Vilniuje.

Gal ir reikia, bet norėtųsi ir atliktų darbų foto pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 04 07, 15:02)
Gal ir reikia, bet norėtųsi ir atliktų darbų foto pamatyt ax.gif

As galiu tik savo baldus parodyti, ka jis man pagamino, o baldininko darytus baldus jis, manau, pats jums gales parodyti, jei paprasysit. Bent jau as prasiau, tik jis man i emaila buvo atsiuntes. Turbut turi savo kataloga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataaliux @ 2012 04 07, 16:00)
As galiu tik savo baldus parodyti, ka jis man pagamino

Tai parodykit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2012 04 07, 09:12)
dar pasitikslint informacija per registra : http://www.registrucentras.lt/jar/p/

Ačiū 4u.gif . ten irgi neradau, manau tada neprasidesiu su jais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūkanota @ 2012 04 07, 08:49)
Mergaites, kaip suprantu patogivirtuve.lt ir baldai4u.lt yra ta pati UAB, o kaip ta UAB vadinasi, nes tokiu pavadinimu UAB nerandu puslapyje www.rekvizitai.lt. gal kuri žinot? Ačiū 4u.gif

jei neklystu, tai UAB Kvadrus
Atsakyti
Atvaziavo is musu virtuve is Baldziu smile.gif
Atsakyti
patiko, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Reikalingas meistriukas (gal tiksliau rimtas meistras), kuris pagamintu vaiku kambario baldus pagal musu turima projekta, gal kas galit rekomenduoti?
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti gal kas žinote parduotuvę Vilniuje kur būtų galima apžiūrėti LMDP pavyzdžių (lenkiškų, čekiškų, vokiškų) ir parduotuvę, kur būtų keleto gamintojų furnitūra. Norėčiau apsižiūrėti kainas, kad geriau įsivaizduočiau ko norėti pagal savo galimybes smile.gif Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir aš galiu parekomenduoti gerą baldų gamintoją Vilniuje. Jei domina rašykit AŽ, atsiųsiu nuorodą su kelių darbų nuotraukomis smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote gerus baldininkus Siauliuose, remontuosiu virtuve.
Gal kas gaminotes pas Ovidiju? Lauksiu zinutes i az.Aciu
Atsakyti
sveika,
gal kas gaminosi pas siuos baldininkus: gamintojas ?
ar rekomenduotumete?
aciu 4u.gif
Atsakyti