Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

QUOTE(JustMA @ 2012 04 02, 18:52)
šiaip mirksiukas.gif  ir nerasi... nes tai yra didelis plotas ir medžio durys sieninei spintai išsiries nuo drėgmės doh.gif ... arba nuo per didelio sausumo mirksiukas.gif nei vienas savę ir savo darbą gerbiantis baldininkas neapsiims daryt tokio gaminio mirksiukas.gif  gali nebent bandyt faneruotę arba lenkišką MDF plokštę su medžio (filingų) imitacija...

vava itariu blush2.gif nes siand buvau tai radau alternatyva....tik nervina kad remelis vistiek turi but aliuminis doh.gif visa reikala gadina nes tie metaliukai balti dazyti prasti doh.gif

QUOTE(kristilav @ 2012 04 03, 08:18)
g.gif
Mea uzsisakem Akai firmoj baldo parodoj.Daro is berzo ,uosio stumdomos spintas.Musu bus is berzo.Tokia tekstura mum prie lovos labiau tinka.Gal nieko neatsitiks.Dabar turesiu galvos skausma g.gif

va ir as gundziaus nes parodoj atrode super graziai ax.gif beje jei galit pasidalinkit kokios ten kainos g.gif

BENUX tvarkinga grazi virtuvele kas projektavo ja?
Atsakyti
Tema geru ir blogu baldininku.As turiu kontaktus gerojo baldininko kaune biggrin.gif 4u.gif .Cia jo daryta virtuve
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 03 balandžio 2012 - 22:09
QUOTE(dendule @ 2012 04 03, 22:35)
vava itariu blush2.gif nes siand buvau tai radau alternatyva....tik nervina kad remelis vistiek turi but aliuminis doh.gif visa reikala gadina nes tie metaliukai balti dazyti prasti doh.gif
va ir as gundziaus nes parodoj atrode super graziai ax.gif beje jei galit pasidalinkit kokios ten kainos  g.gif

tai tie "metaliukai" padalindami duris ir išgelbės filingus, ar gryno medžio, spintos duris, nuo "vaikščiojimo"... esu girdėjus kaip "cypia" medinis filingas, nes netelpa rėme doh.gif ... bet dabar meistrai, kas daro iš gryno medžio palieka "vaikščiojimui" vietos, bet didelių plotų (filingų), vistik geriau nepirkti,,, nebent norit apsiženyti firmą... blink.gif nes medis gyvas ir jo taip paprastai neįmanoma išvarginti... arba geriau pasakysiu taip, mes neįperkam tikrai išvarginto medžio gaminių, nes jie mirkyti vandenyje metų metus...poto džiovinami natūraliai vėlgi metų metus, tai ir kainos kosminės doh.gif
Atsakyti
mes prieš keletą metų gaminotmės baldus butui "vaidobalduose" (neseniai išsiaiškinau kad būtent ten smile.gif) tai pagami o ir virtuvę, ir prieškambarį, ir miegamojo lovą su spinta....
dabar keliamės į namą, jau apėjau nežinau kiek bladininkų. kainos kosminės doh.gif ir labai įtartina buvo kad sieninė spinta (nišoj) gali kainuoti 2000lt, kai ta spinta dydžio vos 1,5m pločio schmoll.gif kažkaip nerealu pasirodė. tuo labiau, kad meistras atėjęs tik primieravo kokie matmenys, kiek stalčių bus paklausė ir nieko neskaičiavęs pasakė 2000lt. doh.gif nu aš kažkaip pratus kad visą paskaičiuotų - kiek medžiagų, kokiek bėgeliai, kiek visa kita ir tada pasako galutinę kainą, o ne iš akies.... toks vaizdas, pažiūrėjo kad namas "neprastas" ir užlankstė kainą cool.gif
kitoj firmoju ale per pažįstamus "pigiau". kai paskaičiavo tą pačią spintą - 2200lt doh.gif
teko prisiminti vaido baldus. vyrui sakau paskambint, tegu paskaičiuoja, negi tikrai dabar tokios kainos schmoll.gif
tai va, kai paskaičiavo - širdis atsigavo. tai dabar net minčių nekyla dar ko nors ieškot.
kai pagalvojau, kad 4 metus gyvenam bute ir broko dar neišlindo thumbup.gif na, miegamojo lova pagirgžda jau blush2.gif bet pas ką ji negirgžda bigsmile.gif
jei norit pažiūrėti darbų foto, galiu nebent įkelti nuorodą, nes butą pardavinėjam, tai ten viskas matysis 4u.gif
My Webpage
pagalvojau, kodėl neparekomendavus gero meistro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 04 03, 20:04)
žadėta parodyti  ax.gif
fotografuota telefonu, todėl nuotrauka nėra labai kokybiška ir tikrų spalvų neperteikia.

jauki 4u.gif
kaip paskutine apatine spintele atsidaro g.gif koks ten principas, nes ziuriu palange labai arti g.gif

QUOTE(d-oncek @ 2012 04 03, 23:07)
Tema geru ir blogu baldininku.As turiu  kontaktus gerojo baldininko kaune biggrin.gif  4u.gif .Cia jo daryta virtuve

galima kontaktus i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2012 04 03, 23:07)

Vis paskaitineju cia apie baldus... Kila klausimas, kodel mes daromes tokias standartines virtuves, lovas, sekcijas? Einam pas nestandartiniu baldu gamintojus o uzsakom standartinius baldus sad.gif Ar man vienai norisi nors syki pamatyit tikrai nestandartinio baldininko nestandartinius, autorinius gal, darbus. ? Ir sprest ar geras jis ar ne ne pagal tai pigiau daro ar ne, o pagal tai ant kiek jo suprojektuoti baldai yra individualus, isskirtiniai ....

P.S.
Virtuve grazi thumbup.gif bet deja ir vel standartine unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 04 balandžio 2012 - 08:21
QUOTE(alesvc @ 2012 04 04, 08:19)
Vis paskaitineju cia apie baldus... Kila klausimas, kodel mes daromes tokias standartines virtuves, lovas, sekcijas? Einam pas nestandartiniu baldu gamintojus o uzsakom standartinius baldus sad.gif Ar man vienai norisi nors syki pamatyit tikrai nestandartinio baldininko nestandartinius, autorinius gal, darbus. ?  Ir sprest ar geras jis ar ne ne pagal tai pigiau daro ar ne, o pagal tai ant kiek jo suprojektuoti baldai yra individualus, isskirtiniai ....

P.S.
Virtuve grazi  thumbup.gif  bet deja ir vel standartine  unsure.gif

lengvas atsakymas: daugelis zmoniu yra vidutines klases pajamu ar net zemesnes klases, todel nestandartine autorine virtuve bus brangesne ir gali ne tiek kad pabosti bet ir buti naudojama tik kavai issivirti.
Na musu virtuve yra mano autorinis darbas biggrin.gif todel kad projektas mano buvo, man grazu simetrija, reikejo mums kad nekristu i akis nes svetaine kartu suprojektuota buvo. reikejo baltos ir raudonos spalvos, tai gavosi visa virtuve blizgi balta o tarpe dariau raudonas plyteles... kai bus tvarka nes truksta dar vienos juosteles idesiu foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 04 03, 21:04)

Labai gražu thumbup.gif

Dar sakėte, kad projektą turėjote savo. Tai nesinaudojot dizainerių paslaugomis iš patogivirtuve.lt?
Kokia kaina virtuvės (jei ne paslaptis)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2012 04 03, 22:35)

QUOTE(aniri89 @ 2012 04 04, 11:24)
Labai gražu    thumbup.gif
Dar sakėte, kad projektą turėjote savo. Tai nesinaudojot dizainerių paslaugomis iš patogivirtuve.lt?
Kokia kaina virtuvės (jei ne paslaptis)?  4u.gif

Aciu 4u.gif Buvom pasirinke kita gamintoja, todel pirmini projekta dare tos firmos dizainere. I "Patogi virtuve" ir atejom su juo, bet kai atvaziavo persimatuoti, tai siek tiek pasikeite ir projektas. Virtuve kainavo 4280 lt.
QUOTE(natuliona @ 2012 04 04, 09:07)
jauki  4u.gif
kaip paskutine apatine spintele atsidaro  g.gif koks ten principas, nes ziuriu palange labai arti  g.gif
galima kontaktus i az  4u.gif

su ta vieta daugiausiai vargo ir buvo, bet viskas issisprende pakankamai gerai. Ta spintele padalinta i dvi dalis, kuriu viena ir atsidaro.
Kadangi plotas ne didelis, tai isnaudotas tikrai gerai. Kol kas dziaugiuosi rezultatu.

Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 04 04, 10:56)
Aciu  4u.gif Buvom pasirinke kita gamintoja, todel pirmini projekta dare tos firmos dizainere. I "Patogi virtuve" ir atejom su juo, bet kai atvaziavo persimatuoti, tai siek tiek pasikeite ir projektas. Virtuve kainavo 4280 lt.

su ta vieta daugiausiai vargo ir buvo, bet viskas issisprende pakankamai gerai. Ta spintele padalinta i dvi dalis, kuriu viena ir atsidaro.
Kadangi plotas ne didelis, tai isnaudotas tikrai gerai. Kol kas dziaugiuosi rezultatu.

"Patogivirtuve" tai cia tie patys UAB Kvadrus?
Atsakyti
taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2012 04 04, 09:19)
Vis paskaitineju cia apie baldus... Kila klausimas, kodel mes daromes tokias standartines virtuves, lovas, sekcijas? Einam pas nestandartiniu baldu gamintojus o uzsakom standartinius baldus sad.gif Ar man vienai norisi nors syki pamatyit tikrai nestandartinio baldininko nestandartinius, autorinius gal, darbus. ?  Ir sprest ar geras jis ar ne ne pagal tai pigiau daro ar ne, o pagal tai ant kiek jo suprojektuoti baldai yra individualus, isskirtiniai ....

P.S.
Virtuve grazi  thumbup.gif  bet deja ir vel standartine  unsure.gif

Ogi užsisakinėjam pas gamintojus baldus tam, kad jie atitiktų konkretaus tavo ploto išmatavimus, nusipirkus standartinius tai lieka vis kur nors laisvi keli cm, arba išvis netelpa. Gaminant gali laisvai pasirinkti sau patogiausią kriauklės, šaldytuvo ,viryklės vietą ir t.t. Taip pat stalviršis gaunasi vientisas. Bent jau aš standartiniuose nesu mačius įmontuojamos buitinės technikos.

Benux, graži jūsų virtuvė... 4u.gif
Atsakyti